bugün
Z
zuluf15 yıl önce
bok
insan dışkısı.
Z
zuluf15 yıl önce
kim kardashian
`paris hilton`' un modacısı ve arkadaşı olup, eski sevgilisiyle~zencidir kendisi~ olan sevişme ve bilimum atraksiyonlarına ait video `vivid` firması tarafından satın alınmış olup, 28 şubat' ta piyasaya dvd olarak sunulacakmış. ne güzel söylemiş atala… devamını gör
Z
zuluf15 yıl önce
nugget
tavuktan nefret eden bir insanın bile ayıla bayıla yediği mükemmel hazır yiyecek.
Z
zuluf15 yıl önce
güneşlenmek
havuz, deniz kenarı, balkon vb. de yapılan, `güneş` in altında yatarak bronzlaşmaya çalışma eylemi.
Z
zuluf15 yıl önce
küçük emrah
mallıkta bruker ile kıran kırana yarışa girmiş, kafayı maç skorları ile bozmuş denyo
Z
zuluf15 yıl önce
ayna karşısında fotoğraf çekinmek
yeni moda oldu özellikle emo takılan o gerizekalı kızlar yokmu geçiyolar aynanın karşısına elinde fotoğraf makinesi bide dudaklarını bükmüyolarmı kıl oluyorum ya erkeklerde yapmaya başladı bunu onlara yorum yapmaya bile değmez artık .
Z
zuluf15 yıl önce
yeni moda oldu özellikle emo takılan o gerizekalı kızlar yokmu geçiyolar aynanın karşısına elinde fotoğraf makinesi bide dudaklarını bükmüyolarmı kıl oluyorum ya erkeklerde yapmaya başladı bunu onlara yorum yapmaya bile değmez artık .
Z
zuluf15 yıl önce
Z
zuluf15 yıl önce
satan
(bkz:satanist)-in kısaltılmış hali...
Z
zuluf15 yıl önce
bülent ersoy
insanın abla mı abi mi demekte şaşırdığı sanatçı
© copyright 2005 - 2026