bugün

entry'ler (16)

unutulmaz film replikleri

korku en bulaşıcı hastalıktır.

beni ne doktorlar ne mühendisler istedi diyenler

mühendisine bağlı.

gölbaşı

fakültem burada olduğundan 4 yılım çürüyecek gibi görünüyor.

görsel iletişim tasarımı

gazi üniversitesinde başlayacağım bölüm.

edit: başladığım ve hala alışmaya çalıştığım bölüm.

evlatlık olduğunu öğrenirsen tepkin ne olurdu

aile doğduğun yer değil kendini oraya ait hissettiğin yerdir. Yani kan bağının hiçbir önemi yok beni o yaşa getiren insanlarla devam ederdim.

yeninickimcoktatli

peradaki hayalet kanalının sahibi. sanırım.

azim

cesaretin bir sınırı vardır sabrın bir sınırı vardır ama azmin limitleri yoktur. yeter ki bu gücün farkına varalım.

sevgiliyi telefona kaydetme şekilleri

ruh halime göre değişir ama genelde avrat adayı. üzücü olan şu ki hepsi aday olarak kaldı.

mr nobody

Haftalarca etkisinde kaldığım, tekrar tekrar izlediğim hatta arkadaşlarıma izletmeye çalıştığım muhteşem ötesi film. Hafızamdan ve arşivimden asla silinmeyecek.

walrider

Outlast oyununun senaryosu Walrider projesine dayanır. Bir akıl hastasına tanrısal güçler vermeye kalkarsanız ne olur?

arapça küfredilse amin diyecek tip

Muhtemelen üzerince Arapça cümle yazan su şişesi ambalajını alıp bel hizasından yükseğe koyanla aynı kişidir.

lana del rey

kadının şarkıları buram buram nostalji kokuyor duruşuna hayran kaldığım kadın...

honor for all

yüzlerce kez dinlediğim ve her defasında tüylerimi diken diken etmeyi başaran müzik. Ama asıl etkisi oyunu bitirdiğinizde Outsider'in sesiyle bir arada çalındığında ortaya çıkar.

20 yaşında evlenen erkek

Asla yapmayacağım eylemdir mazoşist değilim çok şükür.

iskitler

Öbür adıyla sakalar. Bilinen ilk Türk topluluğudur aynı zamanda bilinen ilk kadın hükümdar iskitlerde görülmüştür.
(bkz: Tomris)
Şu ve Alper Tunga Destanları vardır.
Aynı zamanda Civilization 6 oyununda da yer almaktadır iskitler.

aşık olan erkek mallaşması

aşk erkeği güçsüzleştirir her zaman söylerim bunu.
© copyright 2005 - 2026