bugün

entry'ler (32)

telegram

1 buçuk sene önce başlattım akımı her önüme gelene kurdum bunu kullanım burdan yazın WhatsApp'dan cevap vermem vs derken.. Şuan rehberim de Telegram kullanan sayısı WhatsApp dan çok.
Türkçe değil vs demeyin bunu düzenli olarak sağlayan çevirisini yapıp yayınlayanlar var. Uygulamayı kurunca @turkcetelegram sayfasını takip edin orada her platformda çeviri yapıyor adam.
Kullanın kullandirtin.

jyk

Yify torrent sunumlarınnın boşluğundan sonra en çok seed gören Film torrent grubu yada kişisi.

hoslanilan kisiyi ruyada gormek

Edebiyle görüyorsan normaldir. Aksi bende imkansız.

vatan yahut internet

Mustafa Kutlu'nun okunması gereken bir kitabı.

telegram

Fazla güzel.. Hemen her özelliği Whatsatpp için de yavaş yavaş var oluyor olsa da bu uygulama başka hem hızlı hemde yüksek boyutlarda veri dosyası gönderebiliyor. Güvenlik mi? Güvenliği çok iyiymiş hoş kimin umrunda.. Sanki Whatsapp çok iyi ya güvenliğini bilmem ama uygulama beni Yüksek boyutta dosya aktarımı ve Sıkıştırmadan resim gönderme ile ikna etti..

gelmiş geçmiş en iyi türk filmi

Eşkıya
Kaybedenler Kulübü.

grym

Private HD ve Kickass sitelerinde çok denk geldiğim sunumlardaki etiket isim.
Bi kaç sunumunu indirdim Ses ve görüntü kalitesine diyecek yok. Remux Tadında ve dvd extra içeriğini de sunumda paylaşması güzel incelik.

kodi

xbmc'nin yeni ismi
Sürüm 14 den sonra ki adı.

themoviedb org

Kişisel olarak güncellemelere izin veren Sinema bilgisi barındıran site.
Kodi adlı platformda eklentisini kullandığımdan ötürü sitede sık sık film isim çevirisi yapmaya çalıştığım site.

whatsapp plus

Güncelleme almamaktadır artık.
Buyurun (bkz: whatsapp-reborn)

whatsapp reborn

Whatsapp Plus kullanıcılarının teker teker engellenmesi sebebiyle ihtiyaç duyulup bizlere sunulan uygulama.
Aynı zamanda an itibariyle Whatsapp'a gelen çağrı özelliği nedeniyle telefonumda bulanan plus'ı kaldırıp kaldırmamam da kararsız kaldığımda kaldırıp kurduğum App'dir

whatsapp'a konuşma özelliğinin gelmesi

Whatsap Plus Kullanıcısı olarak kullanamadığım bir uyguluma :D Engel yiyine kadar kaldırmayacağım

filmlerin türkçe çevirisini düzeltmezse ölecek tip

Konu çeviri yapmak değildir. O tipler olayı kavrayamamıştır. ingilizce çevirisi bizde bir anlam ifade etmeyen o birkaç kelime topluluğu ana dilince birçok anlam ifade etmektedir. Sweet November-Kasımda Aşk Başkadır' Film bize Tatlı Kasım diye çevrilse kesinlikle tepki görecek olumsuz bir ön yargı oluşturacaktı filmin seyirciye vermek istediği konu ile ve dilimize en uygun anlamıyla ismi Kasımda Aşk Başkadır oldu.
Böyle arkadaşınız varsa uzak durun ondan.

yıfy ceviri

YIFY Siteyi bilenler bilir. Çeviri için gönüllü arıyorlar sanırım. elimden geldiğince forumları doldurdum ama uzun cümleleri pek çeviremiyorum. sağlıklı bir şekilde çeviri yapabilecek varsa lütfen şu siteye yardımcı olsun.
https://yts.re/

ayı saldırdığında yapılacaklar

Arkadaş olun.

güneşli karlı hava

Yatağında gözünü açıp ilk gökyüzüne bakan insan için mutluluktur. Sonrasında kalkıp da yeryüzüne baktınız mı huzursuz olmanıza sebep olan hava olayıdır.

yazarların şu an dinlediği şarkılar

Manga: Yine Yeni Yeniden.

filmlerin tek cümlelik özetleri

In Time: Fakirler yine ölüyor. Zenginler ise yatmakta.

şehirlere bombalar yağarken durmadan sevişmek

iyidir. Adrenalindir.
Havalı olacağını düşündüğüm eylemlerdendir.

why this kolaveri di

Sertap Erener'in Türkçemize uyarladığı parça.
© copyright 2005 - 2026