bugün
Y
yetiyour9 yıl önce
otobüste yanına kürt oturması
komiklik yapacağım diye karaktersizlik yapan bir ergen oturmasından iyidir, kürt-türk farketmez, ırkçılık yapan bizden değildir, şerefsizdir, ıkçı bir türk ergenin, ırkçı bir kürt ergenden, pkk dan farkı yoktur.
Y
yetiyour9 yıl önce
atatürksüz çanakkale savaşı
`Sinan Meydan`'ın analizini mümkün mertebe kısaltarak aşağıya alıyorum. Çanakkale Destanı'ndan Atatürk'ü çıkartan softa zihniyete kapak olsun! iman gücü ve Atatürk'ün askeri dehasıyla kazanılmış bir savaştır Çanakkale Savaşı! Bilhassa "Atatürk"ten… devamını gör
Y
yetiyour9 yıl önce
benim kıblem anıtkabirdir
türkiye farklı dinlere ve inanışlara saygı gösteren sosyal bir hukuk devleti ise benim kıblem anıtkabirdir.
Y
yetiyour9 yıl önce
akp li vatandaşların atatürk ü sevmeme nedenleri
Şayet 1 kişiye bile rastlamadım hem AKP'li olup hem de Atatürk'ü sevmeyen. Ha sevmeyen bir grup var evet. Hani Atatürk Zamanında tekke ve zaviyeleri kapatıldı ve kendi kurallarını koyan hocamsı insanları idam edildi ya işte bunlar bunu müthiş bir cah… devamını gör
Y
yetiyour10 yıl önce
akp li birine laf anlatmak
kendisi hipnozun etkisinde olduğu icin laf anlatmak zordur.
Y
yetiyour10 yıl önce
evrim diye bir şey kesinlikle yoktur
yavaş yavaş nedir ya zaten bilimsel açıklamalar evrimle yapılıyor ancak evrim kadar çürütülen bir tez daha yok.
Y
yetiyour10 yıl önce
oy pusulalarında sadece akp nin olması
sadece cehape türkiyesinde olmuştur böyle bir şey, ciddi ciddi gidip tek partiye bir de oy vermişler millet yazık, cehape nin kurucusu diktatörü kendine ulu önder sayanlar fantezi peşinde gene sanırım. (img:#825228)
Y
yetiyour10 yıl önce
evreni allah mallah yaratmadı lan
Doğru onermedir. Big bangin olması onu allahın yarattığı anlamına gelmez belki de zeus yarattı yada enlil belki de nanna ve inannanin lezbiyen ilişkisi sonucu ortaya çıktı.
Y
yetiyour10 yıl önce
uygur terörist vs kürt terörist
Türk milliyetçilerinin açıklama yapmada zorlanacağı karşılaştırmadır. Zira icinde bulunduğu sisteme silahla karşı koyup, bağımsızlık istiyoruz diye asker sivil demeden öldüren her ayaklanmacı teröristtir. O ülkenin anayasasına göre katli vacibtir. … devamını gör
Y
yetiyour12 yıl önce
kemal kılıçdaroğlu nun bozkurt işareti yapması
doğru yolu bulmuştur.
Y
yetiyour12 yıl önce
cehenneme düşmüş yalaka diyalogları
-yalaka; +zebani. -selamun aleyküm muhterem zebani efendi. +aleyküm selam ademoğlu. -ceket on numara olmuş abi. +... -yakıyosun hani. +ne demek canım görevimiz o. geç içeri geç. -abi ateş on numara olmuş ha. +lan gir...
Y
yetiyour12 yıl önce
siz namaz kılarken fotoğraf mı çektiriyorsunuz
artık inanç meselesini şov gösterisi haline getirldiği için kendilerinesığınıcak tutucak dal arayan insanların zavıllılıkları.
Y
yetiyour13 yıl önce
geri zekalılara hazırlanan haber ve bilgiler
Son birkaç yılda artarak devam eden sayıda ortada dolaşan, genellikle somut bir yerden karşılaştırılabilecek bilgilere değil, düz mantık ya da genel söylemlere dayanan bilgi ve haberlerdir. Örneğin Egemen Bağış'ın bir yabancı programda söylediği, Tü… devamını gör
Y
yetiyour13 yıl önce
türk kızının facebook kapak fotoğrafları
türk kızını ifade eden facebook kapak fotoğraflarıdır. dikkat: çok pis genelleme içerir.
Y
yetiyour13 yıl önce
yerli malı
made in turkey
Y
yetiyour13 yıl önce
facebook yalanları
- listemde aynı soyismi taşıdığım kızlar hariç hepsiyle yattım. - facebookta hergün 20-30 arkadaşlık daveti geliyor, ne bulurlar ben de anlamıyorum. - facebook'un türkiye elemanlarını tanırım. gibi gibi... bu olayın hastaları oluşmaya başlamıştı… devamını gör
Y
yetiyour13 yıl önce
safir t14
yarı otomatik farklı bir tasarıma sahip av tüfeği. 250 metreye isabetli atış yapılabilen 10+1 kapasiteli bir model.
Y
yetiyour13 yıl önce
safir t14
yarı otomatik farklı bir tasarıma sahip av tüfeği. 250 metreye isabetli atış yapılabilen 10+1 kapasiteli bir model.
Y
yetiyour13 yıl önce
otomatik av tüfeği
3+1 ve daha yüksek fişek kapasitesine sahip genelde 12 çap yivsiz tüfeklerdir.ülkemizde en fazla 2+1 kullanıma izin verildiği için bu tüfeklerin haznesine takoz konur.takozu söküp ağzına 7-8 fişek doldurursanız yakalandığınızda tüfeğe el konur cezası… devamını gör
Y
yetiyour13 yıl önce
otomatik av tüfeği
3+1 ve daha yüksek fişek kapasitesine sahip genelde 12 çap yivsiz tüfeklerdir.ülkemizde en fazla 2+1 kullanıma izin verildiği için bu tüfeklerin haznesine takoz konur.takozu söküp ağzına 7-8 fişek doldurursanız yakalandığınızda tüfeğe el konur cezası… devamını gör
Y
yetiyour13 yıl önce
otomatik av tüfeği
Y
yetiyour14 yıl önce
bediüzzaman said nursi
bildiğin delidir.
Y
yetiyour14 yıl önce
bediüzzaman said nursi
bildiğin delidir.
Y
yetiyour14 yıl önce
bediüzzaman said nursi
bildiğin delidir.