entry'ler (16)

yineneyasaklandi com

öyle sörf ederken denk geldiğim , bu ülkede zeki insanların artışını , daha doğrusu her zaman zeki olan , fakat yeni yeni ortaya çıkan zeki insanlar olduğunu gördüğüm site.
tavsiye:bir de bugüne kadar ki yasakları listelese daha güzel olur.
tabi herkes üşendiği için o da üşeniyodur hakvermek gerek adama.

edit: link verelim , http://yineneyasaklandi.com

alo fatih

-Alo Fatih.
+Buyrun efendimiz.
-Koş topu getir.
+Alın efendimiz.
-Good boooy.

pops mensah bonsu begic kavga

pops ' un maç 70 - 44 ken Begic'in dirseğiyle alevlenmiştir.Begic'in derdinin ne olduğunu hâla anlamadığım konudur.70-44 öndesin adama dirsek salla olacak iş değil.Bonsu'ya bir de.Begic ilk yumruğunu sağlam sallamıştır ama , son gülenin iyi güldüğü dünyada,Bonsu son yumruğuyla maçı almıştır.Begic hala nerden geldiğini şaşırıyo.

edit: izlemek isteyenleri unutmuşum , http://webtv.hurriyet.com...da-yumruklar-konustu.aspx

bir erkeğin en tatlı olduğu an

Ya kahretsin nutellayı taşırken sen devril bütün omzumdan sixpacklerime kadar nutella ol .

camide namaz kılarken öndeki adamın sesli osurması

tekrar abdest almayı gerektiren durumdur.

fettah can

kendisine inanıp , boş bardağı önüme koyup , dolup taşmasını beklediğim kişidir.

ethem sancak

an itibariyle Akşam ve SkyTurk'un yeni patronudur.

30 kişiye mesaj atıp hiç birinden cevap alamamak

Numarası gizli olduğunu bilmeyip, aradığı arkadaşlarının açmaması sonucu intihar eden kızın efsanevi hikâyesini akla getirecek olan durumdur.

evli adamın arkadaşlık sitesine üye olması

Adam belki sosyal medya uzmanı. Biz bilişimcileri böyle zor durumlara düşürmeyin ya

kadınları itici yapan detaylar

Yürürken sigara içmesi , metrobüste kesik atması.

ben bu yazıyı istanbul a yazdım

Kimi şair ; Seni dinler , gözleri kapalı, gözlerini açsa gözlerini kamaştırcaksın belki de gel gelelim ki kimi şair de senden şöyle bahseder : " Neden geldiiim istanbul'aaa, Neden geldim istanbul'aaaa , tutuldum kaldım avareee " . Hangisine inanalım sen söyle ?
Bana sorarsanız bu lanet olası şehirde geçirilmeyen her dakika kayıptır. Başka bi' şehire gittiğinizde o hani lanet okuduğunuz kalabalığı kokusunu içine çeke çeke özlersiniz. istanbul başkadır. Bi'tanedir.

sözlük yazarlarının özlediği şeyler

bana sevme hakkı vermediler. Ben de incir reçelini sevdim.

sıça sıça korku filmi izlemek

bi taşta 2 kuştur. zamandan tasarruftur.

yan odadan gelen sesler

Dört kulakla ve tek elle dinlenen seslerdir.

gece uyutmayan martı sesleri

Ankara'da da uyutmayan ses.
(bkz: Melih Gökçek in Ankara ya deniz getirmesi)

kızların değişmeyen garip huyları

+Evet Aydan Ay'a adım atmak üzere
-.......
+Aydan sanırım ilk adımı Ay'dan bekliyor sayın seyirciler.
© copyright 2005 - 2026