bugün

entry'ler (5)

dünyanın en yakışıklı erkeği

Ortada dünyanın en yakışıklı erkeği soruluyor. Senin en beğendiğin erkek sorulmuyor. Soru zaten göreceli kalkıp. ilber Ortaylı gibi sinirlenip, kanıt göstermeye çalışan ateist gibi konuşuyor. isme cisme gelirsek. Senin bahsettiğin şahsı ne ismen ne cismen tanıyorum. Hepsini geçtim. içinde Dünya altında açılan başlıkta. Sadece yakışıklı ünlülere yer verirsek. Bu bizim dünyada ki tüm erkekleri görüp değerlendirmediğimiz manasına gelir. Tekrar söylüyorum anlamayanlar için. Kime göre, neye göre ?

dünyanın en yakışıklı erkeği

Şimdi neye göre, kime göre, ama illa kafamızdan bir isim söyleyeceksek
Hz. Yusuf derim.
Rivayetlere göre, geçmişin ve kendi döneminin üstelik gelecekteki tüm erkeklerden daha yakışıklığı olduğu söylenir. Kısacası gelmiş, geçmiş ve gelecekti tüm erkeklerden yakışıklı oluşudur.
Züleyha da Hz. Yusufun kadın versiyonundur.
Eee bir zahmet davul bile dengi dengine

birisine çok kırılınca yapılacaklar

Anında silerim.(Çaylakken 40 karakterden aşağıya entry giremezsin. Mıy mıy mıy. Sensin Çaylak.)

çirkin kızların güzel olmaması

Çirkin yaa hanii. Hani güzel değil. Güzel olmadığı için çirkin denir.

yazarlara ait garip anılar

Aynı metronun içine sadece 3 saniyelik farkla içeri girdiğim de. 19 yaşında ki kardeşimin beni göremeyip kapıldığı telaştı. Oyuncak ayısını kaybetmiş gibi arayışı ve hiç çevrede ki insanlara aldırmadan yüksek sesle adımı anışı. Ve beni gördüğünde sanki aramızda seneler geçmiş ve anca tanımış gibi sıcacık sarılışıydı. Ama hepsinden önce yolcuların kardeşim dediğim kankama anlamsız ve boş bakışları altında "Bu kız ne yapıyor" cümlesinin kafamda yankılanışı olmuştu.

Onca zaman içinde neden ona seslenmediğimi merak edenler varsa. Beni arayış şekli çok komikti. Gülmekten seslenememiştim.
© copyright 2005 - 2026