bugün
- mesih düşmanı cinli türk ateistleri26
- dilbigisisi en iyi olan yazar20
- gecenin şarkısı10
- yazarların buluşmak istediği yazar12
- arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz35
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri35
- dahi anlamındaki de yi ayrı yazmayan sevgili14
- gelecekteki sevgiliye söylenecek şeyler3
- eski sevgiliyle bakkalda karşılaşmak10
- boyumun 2 cm kısalması28
- kızlar bakar mısınız13
- chatgpt ile dertleşmek7
- ölmek istemek ama ölememek5
- tutunamayanlar8
- insanlar değişmez4
- bol tereyağlı iskender5
- gece açlığı6
- sözlük yazarlarının ruh halini anlatan görsel11
- bende eksik olan ne diye düşünmek5
- atatürk ün döneminde hiç üniversite kurulmaması15
- islamda namaz yoktur13
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı21
- anasonlu nargile4
- orta doğu da 4 tane ulus devlet var9
- flörtöz erkek iticiliği5
- uludağ sözlük en popüler yazarını seçiyor9
- arkadaşlar hesabımı gizliyorum6
- chp'nin türkiye'ye yaptıkları6
- saat dokuzu beş geçe atam dolmabahçe de2
- ayrılık sonrası herkesi benzetmek3
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı19
- chatgptyle dertleşmenin artık cidden yapılması3
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü36
- israil'e saldıran her ulus helaka uğrayacak6
- 12 eylül 2026 suudi arabistanın vurulması8
- zengin erkek vs fakir kız3
- bir gay yakışıklı bir erkeği nasıl tavlayabilir2
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım12
- sözlük yazarlarını analiz eden yazar5
- sözlük yazarlarının mastürbasyon teknikleri6
- ben üşümem2
- istanbul da 2 ilçede denize girme yasağı4
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri4
- kendi kendine nazar değdirmek3
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu25
- cumartesi gecesi erken uyuyan insan3
- nişantaşı nda 36 lı tuvalet kağıdıyla yürümek8
- deli benim2
- inanmak teslimiyetçi bi külte tabi olmak değildir2
- placebo konserinde bayilmak2
entry'ler (11)
öykü ajansın patronu ve eski subay, 80 döneminde ordudan tasfiye edilmiştir. üniversitelerde hocalık da yapmıştır. ancak bazen biraz fırsatçıdır. öğrencilerine kendi ajansı'nda kullanabilmek için projeler yaptırır. ıyi işler varsa kullanabilir.
felaket çok yakındır. yakında bence su savaşları başlar.
küçük istanbul istanbuldan bile pahalı yemek yemeye kalksanız anlarsınız mutlakandurumu özellikle balık lokantalarından kaçın . gümüşlük n tehlike yeri bu açıdan
hayatımı karartan doktor... güya profesör, bana benim rahatsızlığımla ilgili nerdeyse vermediği ilaç kalmadı. beni olduğumdan daha kötü bir durumda bıraktı. "şeker gibi ilaç veriyordu" benim halime bakmadan bana askere gitmemi önerdi. bana benim için iyi olacağını düşündüğünü söyledi. askerliğim çok kötü geçti. bir çok sorun yaşadım. olduğum durumdan da daha kötü oldum. daha sonra beni hastanelerde yatırdı. yine ilaçilar verdi. bir sürü şok tedavisi uyguladı. bu yüzden hafıza kaybı yaşadım. unutkan ve dikkatsiz olmaya başladım. bu durum hala devam ediyor. ayrıca çok pahalı 15dk.görüşüyor. artık bu süre tedavi için yeter mi bilmiyorum. 30dk. olursa 2kat fazla alıyor. ilk kez gittiğinizde parasını ödeyip ödeyemiyeceğinizi sorguluyor. para konusunda çok titiz. en son bana söylediği "başka doktora gidebilirsin" dedi. bu kadar süre tedavi görmüşüm dediğine bakın. artık nasıl bir doktor olduğunu düşünün. ayrıca nerdeyse hiç konuşmaz. hastalığınızla ilgili sizi hiç aydınlatmaz. konuştuğu zamanda hiç bir şey anlamassınız. sadece ilaç yazar. olcay yazıcı'ya gitmemenizi şiddetle hatırlatırım. kesinlikle ne olursa olsun gitmeyin.
Kabus yaşadığımız hayat kanımızı emer psikolojimizi bozar her zaman bizi yarıştırır. Hep daha çok daha çok deridirtir. Doymak bilmez insanlar yaratır. Lükse özendirir. Tüketim mayağı yapar. Insanları psikolojik mutasyona uğratır. Kimseyi beğenmez hale getirir. Tatminsiz insanlar yaratır.
en sevdiğim hocalarımdan biriydi. onun sayesinde saha çalışması deneyimlerimiz oldu. zaman zaman sert bir tutum sergilesede çok iyi anlaşırdık. özellikle iş hayatı konusunda deneyimlerini bize anlatması sayesinde tecrübe birikimimiz olmuştur.
Insan düşünmeden yapamıyor, nasıl düştü o sektöre acaba, güzelliğine yazık her görüşümde aşık oluyorum.
Eski tip antidepresandır. oldukça güçlüdür.
özellikle uzak doğu ülkelerinin, çok başarılı olduğu spor dalı.
Kayıt oldum ve olur olmaz 4 teklif aldım. Güzel bir fikir umarım, gelecekte yeni oluşumların oluşmasında faydası olur.
iyi bir yönetmen , fakat iyi bir siyasetçi olmayı öğrenmedi.