bugün
- ben geldim kerkenezler10
- velvet geceleri napıyor sorunsalı9
- bilgi içerikli başlık açmamanın sebepleri9
- velvet36
- çekirgeleri kim gönderdi9
- nasreddinhoca4
- g'i l d'e d l'i l y9
- insanların hakkında en çok yanıldığı 5 burç11
- habire1233
- insan sevmeyen insan5
- bilgi içerikli başlığa gerek yok4
- yazarların özledikleri şeyler7
- ben geldim karılarım3
- ülkücü müsünüz türkçü müsünüz ulusalcı mısınız8
- bir yazarı entrylerine göre yargılamak2
- anneni mi babanı mı seviyorsun diyen akrabalar2
- insanın kendini çok değerli zannetmesi2
- kadınla erkek arkadaş olabilir mi2
- kürdüm5
- hoşlanılan kızla karşılıklı santranç oynamak2
- fatma soydaş4
- dem parti'nin ana muhalefet partisi olması7
- rtx 50702
- yeni parti9
- şu aiye konumu versem tezimi yazar mı lan2
- sevgiliyle karşılıklı osurarak sevişmek3
- kemalistlerle solcuların ayrılması gerekliliği13
- sözlükte kavga olmayacak mı sorusu2
- ağzına verilmek istenen kızın ağzına almaması2
- bütün kutsal kitapları okudum yalanı3
- radar vuruldu diye türkiye'ye yağmur yağması2
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj8
- basit bir hayat istemek4
- kabataş olayı görüntüleri27
- olm niye böyle olduk lan herkes yarrak gibi3
- ismail kartal2
- erkeklerden kadınlara sorular2
- ne kadar salak olduğunuzu biliyor musunuz7
- dem parti5
- istanbul un çok pahalı olması27
- sözlük yazarlarının benzetildikleri ünlüler7
- torunlarını düşünen işe bisikletle gider3
- özgür özel'in chp de veda konuşması10
- katatespizartmasi2
- anın görüntüsü12
- uludağ sözlüğe sürekli kondom reklamı verilmesi7
- kadınsızlık6
- galatasaray ne zaman transfer yapacak11
- bot beğeni6
- okumak yerine erken yaşta çalışmanın faydası10
entry'ler (14)
Bıyığı bıraktıktan sonra gür olmadığını farkedıp kesılen sakal daha gur cıkar sevdasıyla suratını zımpara kagıdına cevıren çoocuktur.
Zenci gırtlağı olan bi sanatçı zenci gırtlağıda ne oluyosa?
aga baharda geldi böyle bu baharda biriyle çıkamazsak düz duvarın yolu görünüyor diyenler.aslında bunların derdi birisiyle çıkmak değil abazalığını noktalandırabilecek bi yer arayan heyecanlı gençlerdir.
Aslında bu doktorun bi haltdan anlamadığı için espriye vurarak hastasıyla dalga geçen dokrotdur.
ne film aga zaten senin filmini sonuna gelmişn oturda kendi filminin gişesini bi düşün?
kapitalizmi eleştiriyor gibi gözüken ama bu işten en fazla kendisi karlı çıkan uyanık bı yawşak..
heşeyi avrupa birliği yok medeniyet yok şu yok bu deyip iyice kırıldıkça biz atadan,anneden,babadan korkan bi neslinde yapacağı budur heraldene demişler usile uslanmayanı etmeli tekdir,tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir...
KIZ:Hayatım canım şunu bunu çekiyor alırmısın,yaparmısın?
ERKEK:Allah kahretsin biz her istediğimizi sana söylüyomuyuz tama alacam,yapacam,sonra da SENi!
ERKEK:Allah kahretsin biz her istediğimizi sana söylüyomuyuz tama alacam,yapacam,sonra da SENi!
ne demek kimse karışamaz eleştiriye,yoruma kapalıysan yazmayın arkadaş.
Dizinin içeriği hakkında herhangi bi şey söylemeye bile gereksiz olan bi durum sadece kısa olarak CÜNÜP ETTiNiZ ULEN ALEMi!
türkiye de yapılan televizyon programlarını,dizilerini,filmlerini eleştiren ama diğer taraftan kendiside haftada 3 gün program yapan ve bu işi televizyonculuğu çok basit gördüğü halde buradan para kazanan birisi.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu dedirten bi durum.yapma kardeşim bu işi sevmiyosan zorlamı yaptırıyorlar sana yaa..
mal gibi bi dizi izleyenlerin tuhaf bi şekilde mallaştığı espri üretkenliği diyerek saçmalayan mikemmel ötesi bi dizi.
otobusdekı prımını arttırmak ıcın hemen one atılan ve actıktan sonra istanbulu tekrar fethetmiş edasına kapılan heyecanlı insanlardır.
basbakanın ımam vekıllerının cemaat mantığıyla hareket ettıgı ve bunu her fırsatta kahramanca dıle getırmeye calısan dusunulmemıs akılla bagdasmayan sozler bunlar.