bugün
- işiniz gücünüz yok mu10
- gocu43
- insanları imcitmeyi havalı bir şey sanan ibneler5
- bir bela geliyor29
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek4
- karı diyen öküzleri gırtlaklama isteği10
- sözlüğün insanı dertlendirmesi5
- fusya semsiyeli yabanci20
- dizi izlemek4
- halil güneşli karizması4
- ilk kez böyle hissediyorum3
- gecenin şarkısı14
- bilin bakalım ben kimin fakesiyim6
- kimseyle dertleşememek4
- uludağ itiraf13
- heyt bea gocu mu5
- izmirbeyefendisi'nin şemsiyeli olması6
- uludağ sözlük evreni8
- ölümden korkuyor musunuz2
- ametist moru2
- sözlüğün en bebiş yazarı2
- bak seri eksicim sana iki çift lafım var2
- özlenen kişiyi rüyada görmek4
- ben sana ne yaptım2
- geceleri gelen acaba mal mıyım hissi4
- aşkın metafiziğinde toki kurasının önemi2
- bir erkeği kibarca reddetmenin yolları2
- bebişim diye hitap eden erkek2
- sözlüğün kırbacı5
- arkadaşlar çok kırıcısınız6
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya14
- 195 kaslı pilot14
- kendin hakkında bir entry bırak9
- mazotun yarım litresi 50 tl24
- başlık silebilme yetkisi3
- apo'nun villası11
- hasan atilla uğur14
- ayakları üşüyen erkek2
- bugün sizi en mutlu eden an2
- ktç'nin şemsiyeli olması4
- gocu'nun şemsiyeli olması4
- borsa istanbul daki fon krizi5
- gammazların sanki biraz şey olması3
- arkadaşlar ben diablo oynamaya gidiyorum2
- göte giren şemsiye açılmaz3
- yahudiler vs çinliler3
- donald trump'un türk askerini övmesi10
- queen feristah2
- şemşiye ne demek2
- erkekler neden evlenmek ister15
entry'ler (308)
çünkü eşeğin sikinden dolayı...
Hem seksi hem şirin gözüken.
hayal dünyasına dalmak.
sen de haklısın.
muşmula.
Göğüsleri arasındaki askı.
Erken seçime algı yaratmak için hazırlanan anketlerden bir tanesi.
Ara ara gece uyku sersemliğiyle tuvalette yaşadığım hadise. Sonra benim jr. olduğunu fark edip işimi görüp yatıyorum.
insana niye kendini yüksek bir yerden atmadığını hatırlatır.
Su bazlı ve ekstra kayganlaştırıcı kondomları tercih edin, yine de elinizde fazladan kayganlaştırıcı bulunsun. tam temizlik açısından lavman yapanlar da var ama detayını bilmiyorum, onun dışında ilk bir tuvalete gidilse iyi olur. ilk parmakla veya başka küçük bir cisimle anüs uyarılmalı, öküz gibi girmeyin g.te, kasları bir yırtarsanız partnerinizin sıçtığının resmidir (kelimenin tam anlamıyla).
ben ve küçük benle destek vereceğim kampanyadır.
ikisinin benim için ortak noktası, onlara pipimi soktuğum zaman ortadan ikiye ayrılacak olması.
üzülmedim diyenler, iyi olduğu imalarında bulunanlar var. abicim pkk'lılar ayrı kürtler ayrı bunu bi kere unutmamak lazım. daha da önemlisi dalyarağın teki olmamak lazım.
ingilizler avrupa'daki diğer milletlere göre daha çirkindir. bu nedenle 3-5 kişiyi aradan seçip genelleme yapmamak lazım.
Anaximander; zamanına göre şaşırtacak derece isabetli ve sağ duyulu bir şekilde doğa bilimleriyle uğraşması nedeniyle.
Richard Feynman; önemli bir bilim insanı olmasına rağmen, eğlenceli kişiliği nedeniyle.
celal şengör; öğrenmeyi ve öğretmeyi gerçekten seven, bilimle tutkuyla ilgilenen ve ülkemizdeki cahillere karşı direnen sayılı aydınlarımızdan biri olması nedeniyle.
charles darwin; tartışmalı teorisini bir kenara bırakırsak, ünlü çalışması türlerin kökeni'ni pek az insanın anlayabileceği bir titizlikle 20 yılda hazırlıyor. kendi teorisiyle benzer, ama basit bir hipotez atan bir geçten gelen mektup olmasa, belki de öldükten sonra yayınlatacaktı. teorisi'nı hastalıklı denebilecek bir şekilde mükemmel yapmaya çalışması nedeniyle.
Isaac Newton; newton'un bulgularının önemli kısmı çağdaş ve kendisinden önceki doğa filozofları ve matematikçiler tarafından bulunuyor, ama bu önemli değil. deha olması itibariyle newton bunları öyle bir şekilde bir araya getiriyor ki, 200 yüzyıl ciddi biçimde sorgulanmayacak kadar sağlam bir sistem kurması nedeniyle.
ibn-i Sina; deha olmasını bir kenara bırakırsak, inanılmaz bir dirayete sahip olması ve kelimenin tam anlamıyla çağında bulunan bilgilerden ve ilimlerden bilmediği olmaması nedeniyle.
ömer hayyam; pek bilinmese de, çağının belki de en önemli bilim adamı. o kadar ki, pek çok kimse onu ibn-i Sina'nın ardılı olarak gösteriyordu. benim için açıkçası tek başına bir yılın süresini milyonluk hata payıyla hesaplaması yeterlidir.
Richard Feynman; önemli bir bilim insanı olmasına rağmen, eğlenceli kişiliği nedeniyle.
celal şengör; öğrenmeyi ve öğretmeyi gerçekten seven, bilimle tutkuyla ilgilenen ve ülkemizdeki cahillere karşı direnen sayılı aydınlarımızdan biri olması nedeniyle.
charles darwin; tartışmalı teorisini bir kenara bırakırsak, ünlü çalışması türlerin kökeni'ni pek az insanın anlayabileceği bir titizlikle 20 yılda hazırlıyor. kendi teorisiyle benzer, ama basit bir hipotez atan bir geçten gelen mektup olmasa, belki de öldükten sonra yayınlatacaktı. teorisi'nı hastalıklı denebilecek bir şekilde mükemmel yapmaya çalışması nedeniyle.
Isaac Newton; newton'un bulgularının önemli kısmı çağdaş ve kendisinden önceki doğa filozofları ve matematikçiler tarafından bulunuyor, ama bu önemli değil. deha olması itibariyle newton bunları öyle bir şekilde bir araya getiriyor ki, 200 yüzyıl ciddi biçimde sorgulanmayacak kadar sağlam bir sistem kurması nedeniyle.
ibn-i Sina; deha olmasını bir kenara bırakırsak, inanılmaz bir dirayete sahip olması ve kelimenin tam anlamıyla çağında bulunan bilgilerden ve ilimlerden bilmediği olmaması nedeniyle.
ömer hayyam; pek bilinmese de, çağının belki de en önemli bilim adamı. o kadar ki, pek çok kimse onu ibn-i Sina'nın ardılı olarak gösteriyordu. benim için açıkçası tek başına bir yılın süresini milyonluk hata payıyla hesaplaması yeterlidir.
hatunla birlikte başka bir şey de kaldırılır.
taşaklar birbirine değmediği sürece gay değil.