bugün

entry'ler (87)

bu aralar en iyi türkçe şarkı

yalın yeniden dir.

iş görüşmesinden çıktıktan sonra kurulacak ilk söz

napıcaz be kamil öperler ollum hepimizi öperler.

10 uncu nesil yazar gördüğünde eksi oy vermek

Bu 10. nesil yazarların derdine bir çare. atarlandırmayalım sevelım 10. nesil yazarlarımızı, basalım bagrımıza:)

10 nesilin olması

Sosyal görüşleri ve düşünceleri ile sözlüğe yeni bir soluk getirebilecek. renk katacak Y kuşagıdır. aramıza hoşgelmişler.

metallica dinleyen minibüsçü

sosyal kişiliği ile meslek seçiminin büyük bir çatışmaya düşen kişidir.

10 uncu nesil yazar olup ben yazarım demek

lüzumsuz atarlılıktır.

ulu önder erdoğan ın elini öpmek en büyük hayalim

holooogghhhh .otünün gılıyım kavramının ilk evresidir. iyi bir cocuk olup hayal ederek bu kavrama varıldıgında adama şirinleri gösterirler.:)

erkek için ağlayan kızlar

Hayatta bir erkek arkadaştan başka bir vizyonu olmayan erkeğe bağımlı yaşayan asalak topluluktur.

sermiyan midyat

Hükümet kadın adlı filmden sonra kendisinin takipçisi olacağım yaratıcı kişiliktir.

diyarbakır daki tarihi gün

Türkiyenin her bölgesinde hoşgörü ile karşılanan eşitlik özgürlük kardeşlik hukuku temelinde nihai barışa katkı sağlayacağı umut edilen altıdolu bir gündür.

lcwaikikiden giyinen insan

hayatı botunca kombin sıkıntısı yaşamayacak olan insandır.

cepte 5 bin tl olsa ilk yapılacaklar

niye 10 bin yok diye isyan ederdim:)

i love you baba parası

en muzdarip oldugum ve muzdarip olmayı en cok sevdıgım konu.

intihar ediyorum diye mesaj atan arkadaş

acaydım kollarımı da olme dıyeydım dıyebılme ıhtımalı olan bı durumdur:)

mükemmelliği tanımlayan tek kelime

kariyer.

sıçarken yakalanan pkk lı terörist

bedenınde beyin namına bişey kalmamamış sadece yediklerini sıçmaya yarayan bir organa sahip adi bir gerilla .

sıçarken yakalanan pkk lı terörist

bedenınde beyin namına bişey kalmamamış sadece yediklerini sıçmaya yarayan bir organa sahip adi bir gerilla .

sinema salonunda ıphone 5i ile oynayan öküz cinsi

Bu vatandaş görgüsüzlüğün dibine vurmuş bir şahsiyettir.arkadan gelebilecek bir tekme onu hiç te şaşırtmamalıdır.

samanyolu tv dizileri

arka fonda ınsanda vicdani dürtü yaratacağı düşünülen bir müzik konulan beyaz bir dumanla birlikte beliren aksakallı dedenin de içinde oldugu genelde anlatılmak ıstenenın rüyada verildiği,eger emaneti yerine ulaştırırsa mekkeyı görebilirsin hesabında koşul sart diyologuna dayalı dizilerdir (bkz: )sırlar dünyası [iyi bir coçuk olursan bi gun sende şirinleri görebilirsin cizgi filminin stv cesidir:)

samanyolu tv dizileri

arka fonda verilen müziğin büyük bir vicdani dürtü yaratılacağı düşünüldügü ve onla beraber beyaz dumanlarla gelen ak sakallı dedenin olduğu kısa skeçlerdir.anlatılmak istenen genelde rüyada görülür.:) (bkz: ) emaneti yerine ulaştırırsan mekkeyi görebilirsin. [bir gün iyi bir çocuk olursan belki sende şirinleri görebilirsin çizgi filminin stv cesidir)
© copyright 2005 - 2026