bugün
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler10
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek7
- zallın fake hesabı var mı9
- en gey özelliğiniz15
- oralı olmayan yazarlar4
- gocu26
- ilk buluşmaya karnı aç gelen kezo5
- eşimi aldattım vicdan azabı çekiyorum2
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması10
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi8
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- ben geldim naneler5
- kürtçü şımarıklığı3
- erkeklerin annelerini aramadan duramamaları5
- mor semsiyeli yabanci21
- kadınlar hakkında net gerçekler2
- anın görüntüsü20
- bisikletle giderken arkadan daat yapan araba6
- allah nasıl hep var olmuştur3
- özşen madencilik işçilerinin direnişi6
- clydeless bonnie5
- 90lara damga vuran türk dizileri3
- doğu bizim batı hepimizin2
- evde tekken yan odadan gelen khkaha ve ağlama sesi2
- silivri belediyesi ne operasyon5
- tayyip ölünce başa kim geçecek sorunsalı2
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum15
- muharrem ince3
- siz hepiniz biz türkiye marşı3
- içki içtikten sonra yeterince su içmeden uyumak3
- yapay zeka moderatörle kavga etmek2
- kinci bir insan olmak4
- chp'nin hali ne olacak49
- muharrem ince haklıydı3
- değer bilmeyene yapılması gereken4
- vatan hainleri3
- meksika5
- otokar kent xl2
- afrika'ya kurban bağışı furyası5
- savaşta haklı olmak yetmez yenen haklıdır4
- araba yerine bisikletle çıkmak3
- kavga çıkarmaya çalışan partner3
- sigara içen kızla öpüşülür mü14
- sözlük kalitesinin düşmesi4
- donuzlanan bayan yuzırlar2
- kızların erkeklere göre daha güzel kokması3
- atmasyon eğlenceli şarkı söylüyoruz2
- buddy dudeye övgü entrysi giren tipler17
- türkiye12
- yıkaması en zor mutfak aracı14
entry'ler (42)
selin leyla nazlı kim?
sanırım kısa bir süre içerisinde insan ırkının yok olacağını ve dünya üzerindeki yaşamın son bulacağını.
dexterin sapık arkadasidır.agır abazandır.ama rolunun hakkını veren bır ınsandır.
boyu kısada olabilir.
farz olan namazdır.Her cuma aksatmadan gidilmesi gerekir.uzerine tartışmalar olan ve şeri hükümlerin yönetmediği ülkenin üzerinde yaşayan insanların üzerine farz olmadiği da söylenir ve sadece erkekler gidebilir.
@2 nin @1 e karşı olan işgüzar laf sokma yarışına şahit olmak için.
kendimde bir çerkez erkeği olduğum için hiç bir şekilde çerkezleri övmeyeceğim zira bu bana düşmez.
Kuran'ı okuyup eleştiren bir insansa gerçekten içerisinde yazılanları ve Allah'ın insanlara vermek istediği mesajı kavrayamamış veya kendi izzeti nefsine ağır gelmiş ve içten içe reddetme kabullenememe ve eleştirip kendini rahatlatma psikolojisine girmiştir.
saçı olmayan arkdaşlar için pek terapi özelliği taşımayan ayrıca sıkıntı ve keder de getiren söylemdir.
ateistlerin sol framede gördükleri ateist karşıtı başlığa misilleme olarak açtıkları konu başlığıdır ve kesinlikle saygı duyulması gerekir.
ayrıca bu başlık altında şunuda belirmek isterimki ateistlerin en çok sordukları sorudur yaş konusu.eski arap kültüründe ergenliğe girmemiş kızların yaşları sayılmazdı yani 11 yaşında zannedilen bir kızın yaş hesaplaması şu şekilde olurki ergenliğe 9 yaşında girdi sayarsak 11+9 = 20 dir.
Düşen uçakta da ateist olmaz sözünüde akla getirir bu tarz ateistler.1999 marmara depremini bizzat yaşamış ve arkadaş çevresinin enkaz altında kalarak sıfırlamış bir insan olarak o dönemde ateist olarak kendini tanımlayan arkadaşlarımın oysaki ne kadar dindar olduğunu ve ne kadar ayet ezbere bildiğini hayretler içersinde izlemişliğimi de sizlerle paylaşmak istedim.
Donnie Yen'in hayat verdiği ve brucu lee ninde hocası olan ip man ustanın biyografi filmidir ve kesinlikle izlenesi filmler arasındadır.Özellikle balık pazarı dövüş sahnesi ve 10 japon taekwondo cu askere karşı asil ve mağrur savunması ile hatırlarım.
Nefes alsın yeterin bir adım ilerisi nefes almasada olur yeterki tamamen soğumuş olmasın zihiniyetine sahip abazan türk erkekleridir.
Bazı insanlar malesef dini facebook ta yaşıyor.Ordaki dini paylaşımları beğenmek veya yorum yapmayı ibadet zanneden bir nesil var ne yazıkki.
Şairliklerinden çok dünya görüşlerini değerlendiren ve malesef çuvallayan insanınların kullandığı cümledir ki iki şairimizide mezarında kemiklerini sızlatır.Ayrıca bu başlıkta birazda provakasyon seziyor gibiyim.
Hayatta en zor şey de; insanın kendi kendini teselli etmek zorunda kalmasıdır. William Shakespeare. Bence yalnızlığı en güzel anlatan cümle budur.kendini teselli edecek birini bile bulamayıp kendi kendini teselli ederek hayata tutunma cabasıdır kısacası yalnızlığın en acı halidir.
Üzerine oturulduğunda ayak bileklerinden yakalayarak insanı çaresiz bırakan ve en rahatlamış ve en savunmasız anımızda ise alttan bir anda kabaran bir nesnenin makata aparkat yapmasıdırki gerçekten zamanlaması kusursuzdur sözle anlatılacak gibi değildir, delikanlı adama derinden bir ınnnhhhh dedirtebilir.
insanın dudaklarını uçuklatacak hadise.Emeğin karşılığı sözü bile kifayetsiz kalıyor.
Özgürlük talep ederken ülkenin başbakanına küfredecek kadar baskı altındasın. Özgür olsan kim bilir neler yapacaksın şeklinde gelen tweetle bir anda irkilerek ve yusuflayarak kendine gelen hanım ablamızdır.