bugün
- mesajlara hızlı cevap vermek4
- trafikte hanımının yanında artistlik yapsalar5
- kafaya kuş sıçması3
- üniversitede kızlara para yedirmek5
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor8
- sabah kahvesi2
- esnerken çene altındaki damarların üstüste binmesi2
- işerken hapşırmak2
- dokuzuncu nesil olmak bir gururdur2
- saçını sarıya boyatan kadınlar2
- velvet'in elleri nimettir3
- bisiklete binmek2
- ai analiz2
- aşk acısı çekiyorum sözlük21
- aslan gibi adam3
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı18
- karıya kıza yalakalık yapan tip2
- sudekiray'ın 18000 entry kutlaması5
- manifest dinleyen erkek11
- eskorta para verecek kadar mal olmak2
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- herkes yatmış görünüyor4
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması10
- evlenilmeyecek 4 erkek11
- ona bir şey söyle8
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi7
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- gulmekicinyaratilmis11
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- mohamed salah ghaly13
- kız arkadaşın 4 gündür mesaj atmaması4
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- eyüpsultan da kurabiye dağıtan kız2
- türkiye7
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- yaz yemekleri5
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- scooter'a 6 kişi binmek5
- taksici muhabbeti5
- stres yönetimi6
- sudekiray3
- spiderman mi döver batman mi5
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği15
- lahmacun yiyen insan kırodur4
- berrak tüzünataç3
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- akrabalarla ilişkiyi kes17
entry'ler (21)
Amerikan Pastası izledikleri halde vermemeleridir.
Nadir bulunan aksesuarlar için pislick ve gargamel genel olarak U.S Polo, Tommy Hilfiger,(LC), Vakko, Nike...
Sarışına bakılır, esmere tapılır veya sarışının adı esmerin tadı.
En zeki sandığın solda cam kenarında oturan kızların sınav esnasında yanına oturtulup senden kopya istemesi.
Yüzüne gülerek yanına doğru gidip yanına gidildikten sonra tebrik edermişçesine elini uzattıktan sonra yere yatırıp cinsel organına yumruk atılması gereken tiptir. Okul ortamında sevilmez.
Şuan için Banu'nun Kuzey'e dönmesi gibi bir durumdur.
Erkek delisi kızlar için farketmeyecek durumdur. Not: Üniversiteli kızlar böyle tipleri dışlarlar.
makata göt göte popo pipiye sik sike yarak yarağa penis penise malafat deme rezilliğidir.
O kadar parayı vasıta için harcıyacak olsam 9000 TL ye 2. bir kawasaki ninja 250R alırım kalan parayı öyle bir yerim ki ..
(Soruya cevap olsun Dacia Duster alırdım çünkü sadece jeep tipi seviyorum.)
(Soruya cevap olsun Dacia Duster alırdım çünkü sadece jeep tipi seviyorum.)
Kesinlikle ve kesinlikle gerici düşüncedir. Aksi iddia edilemez. Kişi kendi özgürlüğünü kazanamaz ve çevresindeki insanlara göre hayatını sürdürür kendi kurallarını koyamaz halkın kurallarına göre yaşar.
Okan Bayülgen kimseyi takmayan, kendi hayat tarzını ve felsefesini yaratan kişidir. Sorgulayıcıdır. Severim.
Ülkemizde mastürbasyona ortalama 12 ile 13 yaşlarında başlanır. Benimde içinde bulunduğum durumdur. Örn: Karıya gittikten sonra gece uyumadan bir posta daha attığım gerçeği.
Eğer metal müziği hissediyor ve Metallica'yı seviyorsanız Metallica'nın bütün şarkılarıdır..
Cristiano Ronaldo'dur aksi düşünülmemesi gerekmektedir çünkü adam herşeyde süper herşeyde mükemmel herşeyde en iyi her şeyd....
6 yaşıma kadar yaşadığım istanbul'da zeytinburnu'nda ki bayraktar bakkalın bana sürekli Emrecan yerine Elmacan demesi. Bu yazımı görüyorsan seni hep ziyaret etmek istedim bayraktar amca..
insanlar ikiye ayrılırlar özgür yaşayanlar ve hayal kuranlar.
''Pis Yedili'' de ki Orço ve Zeki'nin yediği durumdur.
Genelde düz/meslek/teknik liselerdeki kız türüdür.
Ülkemiz için yüceltici bir durumdur ama bilinmeli ki türkiyede başka bir düşünce ile futbol izlenir, çünkü futbol o kadar kişiselleştirilmiştirki yenilen taraf yenen tarafı dövebilir, hatta ve hatta öldürebilir.. (Bkz: 2012' de ki fenerbahçe-galatasaray derbisi ve maç sonunda galatasaray yener fenerbahçeli taraftarlar sahaya yabancı cisimler atarak ülkemizi küçültücek duruma düşürür) NOT: Futbolu çokta takip etmiyorum mazur görün...
Daha yeni halısahadan çıktım hocalarıma attığım iki dirsek ve bir tekme ile maçtan atıldım kendimi boykamsı hissediyorum babaannemlere selamlar..