bugün

34,000 - 35,000 liraya 2002 Model Bmw 3.20d alinabilir.
toyota auris.
opel corsa, ford fiesta, toyota yaris, wv polo, hyundai i20... modeline ve özelliğine göre bu sınıf markalardan temiz araç rahatlıkla bulunabilir.
yepyeni dizel symbol.
Ford fiesta 2011 model. Full.
(bkz: seat leon)
30.000 tl ye b sınıfı öneren arkadaşlar var ya nasıl gülüyorum şuanda. ne istediğine bağlı. o paraya çok iyi bir c segmenti araç alınır. performans+konfor honda civic vtec es sunroof. genç isen çok iyi gider. aile isen toyota corolla. performans da fena değildir. almancıysan volkswagen golf. ama 30.000 liraya fsi motor var alınmaz, tsi bulunursa kaçırılmaz. jetta da aynı şekilde. corolla ve civic alırsan üzerine para da kalır. o paraya da bakım yaptırırsın. kesinlikle b segmentine o para yatırılmaz. 1.4 araba alacağım 30.000 liraya yokuşta yüklü olduğunda bayılacak o araba. gözüm açık gider lan.

not: eğer araban temizse 2 saat içinde satarsın bu arabaları.
not: araba bulmada yardımcı olabilirim.
beetle turbo.
c segmenti arabadır. şuanda burada yorum yazanların çoğunun araba hakkında bilgisi yok ve 30.000 lirası olsa bu arabaları almaz. kaza yapmış focus mu? arabanın direği oynasın şaşisi oynasın sen onu al. sonra yolda giderken götü başı ayrı oynasın arabanın. sonra kontrolü kaybettim bilmem ne. b segmenti önerenlere sözüm yok zaten. motor, kalite, konfor farkını ikisini de kullanan bilir. b segmentinin çoğu aracı yorar adamı. c segmenti kaymakta kayar gibi kayar. eski mercedes bmw önerenlere lafım yok zaten. bu araçlar hiç arıza yapmayacak servise uğramayacak yedek parçaya ihtiyacı olmayacak. 96 model e200 ün aynasının yayı 200 lira. komple aynı değil aynanın yayı. şaka gibi. 4.2 motor v8 arabaya hangi yakıtı koyacağız acaba. tüp taktıracağız sanırım. * bak yine sinirlendim sabah sabah.
(bkz: skoda octavia) yeni modellerini araştırmanı tavsiye ederim.
valla şu an o kadar ıhtıyacım var ki ben de beygir sayılırım. verın 25 bin ben taşırım sizi sabah aksam. söz sigorta benzin falan da istersem adiyim.

(bkz: 25 bin tl ye koministimam a binmek)

vay amk değme mankenlere taş çıkaracak bir sansasyon. *
2002-2003 audi a4 al amk hiç değilse oturaklı ağır araba sportif arabalar asil değil. araba dediğin sedan olur.
2012 corsa.
honda civic her zaman candır.
gözlerin pantherayı aramasına sebep sorudur.
ben şöyle bir şey düşünüyorum aslında.

görsel
bmw 3·25ci . her zaman bmw.
ikinci el sağlam bir volvo.
97 model mercedes e serisinden herhangi bir araba.
2. el sağlam mini cooper alınabilir.
illa sıfır olsun diyorsanız volkswagen polo 1.2 trendline en iyi seçenek olacaktır. o da olmadı Opel Corsa 1.2i Twinport Essentia.
ikinci elde seçeneğiniz zaten çok.
b sınıfı orta dolulukta bir araçtır.
hyundai i30 otomaik vites (şu anda kullandığımız araba).
Chevrolet cruze.
2. El volkswagen jetta dır. Bu fiyata en temizi alınabilir. illa sıfır alacaksan fiat linea üstü arama boşuna.