bugün
- beni özleyenler elime mum diksin13
- sözlük yazarlarının çok kültürlü olması9
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık7
- kadir mısıroğlu3
- yuzır ismet gurbuzi hazretleri4
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor13
- bey biraderler beydirler3
- saç traşı olmuyorum hadi bakalım8
- 2026 ağustos ayı nasıl geçecek3
- iq testi4
- sümer dili2
- volvo v702
- gavurlarla kadın erkek karışık hamama gitmek5
- arkadaşlar yeni ağırlıklarım nasıl3
- arkadaşlar naber ya4
- inşaat gürültüsü4
- slip mayo giyen erkek4
- her gördüğünü jandarmaya ihbar eden köylü3
- yunanistan29
- yeni gelin adayının çıldırtan talepleri2
- en köylü özelliğiniz4
- beynin dopamin salgılamaması3
- türk ateisti7
- la diyen kadın3
- arkadaşlar bu ne kitabı yahu2
- ioçk'nın müziği4
- erkeklerden hoşlanan erkek3
- ali vefa7
- nervio ile travertenlere gitmek4
- yanık akrep dumanı çekmek5
- sözlük çok bozdu3
- zorunlu eğitim7
- sidretü l münteha4
- çomar müzikleri3
- metrobüs2
- sobayla konuşan delinin peşinden gitmek2
- gürsel tekin'in kılıçdaroğlu'na rest çekmesi2
- mayışı çekmek3
- tiroidli hanım3
- en son aldığınız iltifat14
- benkimki11
- domdomusa3
- küresel gelince trollerde olan gerginlik hissi2
- şimdi mokv olacaktı4
- hurafe dolu islam vs kur an islam ı10
- sevişirken video çekmek10
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- dünüşü4
- sözlükten birinden hoşlanmak5
- irmik helvası vs un helvası18
entry'ler (30)
kafesten ayrılmaması. omzumda saatlerce durur. sanki ders çalıştığımı biliyorda sesini çıkartmıyor. hatta omzumda bütün yurdu dolaşalım camlar açık olsun uçmaz. ama kafesini görürdüğü an pıır. bir gün kafesini dolaba sakladığımı gördü aralıksız 10 dk dolabı gagaladı. yine bir sabah yemini kafesten çıkardım akşama kadar çıkmadı kıyamadım geri koydum.
haksız sayılmaz. bu ülkede evi olmayan bazı kişiler var. bide kendisine yüz binlerce lira borç takan evladı varsa.
kabul ediyoruz. bazı renklilere tecavüz ediyoruz.
babası tarafından gazi ye gönderilmiştir.
gerçek hikaye. tercihler döneminde baba kızını karşısına alır. kızım ne okursan oku gazide okuyacaksın o kadar. sonrasında kızı rahatsız eden çocuğa hazır olda istiklal marşınını 10 kıta okutturulduğuydu.
gerçek hikaye. tercihler döneminde baba kızını karşısına alır. kızım ne okursan oku gazide okuyacaksın o kadar. sonrasında kızı rahatsız eden çocuğa hazır olda istiklal marşınını 10 kıta okutturulduğuydu.
inönünde kombinesi olan yar. doç tan da akıllı olduğunu iddaa edebilecek kişi tarafından belirtilmiştir. ha arkadaşlarınla bowlinge gitmişin ha maça adamın bunu seviyordur. haftasonu rahatlamak için tatile gitmek ile maça gitmek arasında fark yoktur.
*taraftarlığı fanatizm boyutunda olmayan kişi referans alınarak yazılmıştır.
*taraftarlığı fanatizm boyutunda olmayan kişi referans alınarak yazılmıştır.
bendim budo da telefon çekmiyor. lig tv de yok ne yapsakdık.
ekonometrideki eceye benzeyen şahıstır.
resmi yerlerde kullanılmaz kaç kişinin kimliğinde bayan yazıyor. Mecliste bile kadın milletvekili kullanılır. en güçlü bayanlar listesi hatırlamıyorum ben.
çoğu kişinin görüşüdür lakin intihar yüksek derecede cesaret ve soğukkanlılık ister. Bu kesinlikle korkarlık değildir.
180 kg ağırlığında bir kadın kadar seksidir. 2,5 ne ya ben 1,5 taş çatlasın 2 yiyebiliyorum.
en son herkes alıcıya...
tanrı ve allah kelimelerinin anlamlarını bilmeyenlerin bazılarının destekleyeceği tanımlamadır.
don kişot. ya yazarı ya da ünlü bir eleştirmen çocukluk gençlik ve yaşlılık döneminde okunulması gerektiğini söylemiştir.
-17 aralıktan sonraki ilk cuma olan 20 aralıkta istanbulda hutbenin konusu rüşvet iken konunun son anda değiştirilmesi.
-milletin imanını çalmak parasını çalmaktan daha kötüdür gibi saçma
-diyanete ait oteldekl hacılara odalarda dahi izletllen tek türk kanalının atvhaber olması gibi olayları görmezden millettin rahatsız olduğu durum
-milletin imanını çalmak parasını çalmaktan daha kötüdür gibi saçma
-diyanete ait oteldekl hacılara odalarda dahi izletllen tek türk kanalının atvhaber olması gibi olayları görmezden millettin rahatsız olduğu durum
ateş.le ger.ek balda hidrojen bağları çok kuvvetli olduğundan sıcakta yanmaz karamelleşir. şeker varsa kömürleşir.
*kaynak: 2010 yılındaki ortaöğretim kimya ders kitabı.bazen ne işimize yarıyacak sözünün işlevi olmuyor.
*not:halen bir yükseköğretim programına kayıtlı öğrenciyim
*kaynak: 2010 yılındaki ortaöğretim kimya ders kitabı.bazen ne işimize yarıyacak sözünün işlevi olmuyor.
*not:halen bir yükseköğretim programına kayıtlı öğrenciyim
o parayla karıya gidilir.
adıda kadıköy pier olursa tam olur
(bkz: konak pier)
(bkz: konak pier)