bugün

entry'ler (30)

mikroekonomi sınavına nasıl çalısılmalı

(bkz: montla sıç)

muhabbet kuşlarının garip huyları

kafesten ayrılmaması. omzumda saatlerce durur. sanki ders çalıştığımı biliyorda sesini çıkartmıyor. hatta omzumda bütün yurdu dolaşalım camlar açık olsun uçmaz. ama kafesini görürdüğü an pıır. bir gün kafesini dolaba sakladığımı gördü aralıksız 10 dk dolabı gagaladı. yine bir sabah yemini kafesten çıkardım akşama kadar çıkmadı kıyamadım geri koydum.

milletvekillerine yapılan zama sevinen akpli

haksız sayılmaz. bu ülkede evi olmayan bazı kişiler var. bide kendisine yüz binlerce lira borç takan evladı varsa.

beşiktaş ın üçüncü sayfa takımı olması

kabul ediyoruz. bazı renklilere tecavüz ediyoruz.

ülkücü kız

babası tarafından gazi ye gönderilmiştir.
gerçek hikaye. tercihler döneminde baba kızını karşısına alır. kızım ne okursan oku gazide okuyacaksın o kadar. sonrasında kızı rahatsız eden çocuğa hazır olda istiklal marşınını 10 kıta okutturulduğuydu.

tribunde maç izlemek 1 lira olsa yine gitmem

inönünde kombinesi olan yar. doç tan da akıllı olduğunu iddaa edebilecek kişi tarafından belirtilmiştir. ha arkadaşlarınla bowlinge gitmişin ha maça adamın bunu seviyordur. haftasonu rahatlamak için tatile gitmek ile maça gitmek arasında fark yoktur.
*taraftarlığı fanatizm boyutunda olmayan kişi referans alınarak yazılmıştır.

şu saatte futbol izlemeyip kitap okuyan erkek

bendim budo da telefon çekmiyor. lig tv de yok ne yapsakdık.

milla jovovich

ekonometrideki eceye benzeyen şahıstır.

bayanı cinsiyet sanmak

resmi yerlerde kullanılmaz kaç kişinin kimliğinde bayan yazıyor. Mecliste bile kadın milletvekili kullanılır. en güçlü bayanlar listesi hatırlamıyorum ben.

intihar etmenin korkaklık olması

çoğu kişinin görüşüdür lakin intihar yüksek derecede cesaret ve soğukkanlılık ister. Bu kesinlikle korkarlık değildir.

iki buçuk iskender yiyen hatun seksiliği

180 kg ağırlığında bir kadın kadar seksidir. 2,5 ne ya ben 1,5 taş çatlasın 2 yiyebiliyorum.

banka satıcı alıcı ilişkisi kafam karışık

en son herkes alıcıya...

allah yoksa tayyip erdoğan ı kim yarattı

(bkz: hakkı bulutu kim yarattı)

tek allahlı din

tanrı ve allah kelimelerinin anlamlarını bilmeyenlerin bazılarının destekleyeceği tanımlamadır.

iki kere üst üste okunabilecek kitaplar

don kişot. ya yazarı ya da ünlü bir eleştirmen çocukluk gençlik ve yaşlılık döneminde okunulması gerektiğini söylemiştir.

cuma hutbelerinde atatürk anlatılması

-17 aralıktan sonraki ilk cuma olan 20 aralıkta istanbulda hutbenin konusu rüşvet iken konunun son anda değiştirilmesi.
-milletin imanını çalmak parasını çalmaktan daha kötüdür gibi saçma
-diyanete ait oteldekl hacılara odalarda dahi izletllen tek türk kanalının atvhaber olması gibi olayları görmezden millettin rahatsız olduğu durum

sahte bal nasıl anlaşılır

ateş.le ger.ek balda hidrojen bağları çok kuvvetli olduğundan sıcakta yanmaz karamelleşir. şeker varsa kömürleşir.
*kaynak: 2010 yılındaki ortaöğretim kimya ders kitabı.bazen ne işimize yarıyacak sözünün işlevi olmuyor.
*not:halen bir yükseköğretim programına kayıtlı öğrenciyim

öpüşeceğim ilk kıza benden çeyrek altın

o parayla karıya gidilir.

smiria

(bkz: smyrna)
Smyrna dan nasıl izmire benzetmişler yıllardır anlayamadım.

kadıköy rıhtım a avm yapılması

adıda kadıköy pier olursa tam olur
(bkz: konak pier)
© copyright 2005 - 2026