bugün
- hakkımda bilmeniz gerekenler21
- pişt bi baksanıza buraya kankalarım9
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası10
- nohut yaptım nası olmuş12
- yazarların sormak istediği sorular4
- 0 0 75
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak16
- malatya6
- yoğurt mayalayan kızı üzmek11
- ölü bir sineği kafanızda canlandırabilir misiniz5
- özel güvenlik görevlisi sınavını kazanmak5
- sosyal medya kullanmıyorum diyen sözlük yazarı4
- edirne'ye yerleşen tokatlılar4
- mavi götlü küçük ibneler şafağında karşılıksız aşk5
- film önerisi5
- ioçk10
- nervio burak demirbilek evliliği13
- sıkıldım abi4
- 45 bin liraya alınabilecek en iyi araba5
- dünyaya çocuk getirmek4
- yorgun mermi vs nervio12
- bey biraderler5
- arkadaşlar5
- arkadaşlar çabuk bakın8
- filenin sultanları5
- kadın biraderlere ne deniyor sorusu4
- uludağ sözlük discord grubu10
- queen feristah10
- birader ne demek11
- arkadaşlar bir şey soracağım15
- dostluk2
- yazarların nickleri nereden geliyor11
- uludağ sözlük partisi8
- koala'nın bu hayatı yaşamaması5
- yeni parti46
- diamond bosphorus16
- limonlu makarna9
- abdülhamid kayıhan osmanoğlu4
- gammazı ispiyoncu sanmak15
- kabataş görüntülerinin bu cuma yayınlanacak olması4
- tai lung18
- black hawk down2
- arabayı yavaş süren tipler16
- merfulu gitmesin kampanyası15
- ismet gürbüz10
- süzme yoğurt3
- börekitas3
- kitap önerir misiniz7
- traktörü olan yazarlar7
- kız nick altı meriçleri12
entry'ler (51)
arkadaşlar ben demiştim demek istemiyorum ama adamın iyip'ten ayrılacağını bilmişim. nerede uzmanlık alınıyor bu konuda...
hiç yenilmeden şampiyon oldular.
arkadaşlar Bayburt bu aralar konuşulmuyor hiç, ne oldu bu Bayburt'a gündemden düştü koca kent. Hadi be Bayburt'um yap hamleni. Diğer gerici şehirlere bırakma bu meseleyi onların gericiliği tescilli ama sen öyle değilsin Bayburt'sun her şey yapabilirsin. hem sana kızmayız da.
ilk maçta zorlansak da son dakikalarda icardi'nin müthiş golü ile kazandık. Sparta prag'ın tehlikeli bir takım olduğunu gördük. daha dengeli bir oyun oynamalıyız. okan hoca ikinci maça nasıl hazırlanacak merak ediyorum sparta'nın ön alan baskısı etkiliydi. bu turu geçeceğimize inanıyorum.
yazında şerefsiz sivrisineklerin tedavi almaları gerekiyor. pasif agresif tavırları, ısrarcı tutumları, empati yoksunluğu gibi sorunları vardır. kesinlikle psikiyatrik destek almalılardır.
Abdurrahman Dilipak AKP iktidarının Fettullahçıların darbe yapacağını 4 ay önceden bildiklerini bunu önlemek için hiç bir şey yapmadıklarını söyledi. 15 Temmuz'da darbe girişiminde bulunan fetöcüler ve AKP'nin habersiz miş gibi yapmalarını şöyle eleştirmiş “Sanki FETÖ’cüler darbeye kalkışmamışlar gibi, AK Partililer de sanki darbeden habersiz imiş de son anda darbeyi halkın yardımı ile bastırmış gibi davranıyorlar” .
Bahçeli'de bugünkü meclis konuşmasında Dilipak'ı eleştirmiştir.
Kaynaklar:https://medyascope.tv/202...u-4-ay-onceden-biliyordu/
https://www.birgun.net/ha...n-bahceli-ye-yanit-508079
https://t24.com.tr/haber/...-15-temmuz-yaniti,1152663
Bahçeli'de bugünkü meclis konuşmasında Dilipak'ı eleştirmiştir.
Kaynaklar:https://medyascope.tv/202...u-4-ay-onceden-biliyordu/
https://www.birgun.net/ha...n-bahceli-ye-yanit-508079
https://t24.com.tr/haber/...-15-temmuz-yaniti,1152663
ç*lıyor ama çalışıyor.
Adam saray seviyor. Atamın sürgüne yolladığı Osmanlı saraylılarını pek seviyor. Ki dua etsinler sürgüne gittiklerine Osmanlı saraylıları. ilber hoca hem Osmanlı saraylılarını hem de günümüz saraylılarını pek seviyor. Ne yazık ki kendisi politik olarak zayıf karakterli biri. Kendisi aydında olamaz en fazla kendi alanında çok iyi bir tarihçidir. Bizim ergenler pek kendisini sever. Ama o kadar PR çalışması kime yapılsa o sevilir. Ümit özdağ gibi bir adam bile çıkıp politik önder oldu. Popülizm ile sevilmeyecek adam yok Türkiye'de, bu cahillik ile her şey mümkün.
15 şubat perşembe ilk maçı Galatasaray kendi evinde oynayacak. iyi bir maç çıkartmalıyız. Sparta Prag kolay takım değil, eleme maçlarını iyi oynuyor. ilk maçta galibiyetle ayrılıp avantaj sağlamalıyız. Elemeliyiz.
bu başlığı fb'li arkadaşlar için açıyorum. arkadaşlar sizin takım geçen yıldan beri kötü bir takım değil. fenerin puan ortalaması 2.56 bu şampiyonluk için yeter ama iki yıldır Galatasaray müthiş bir başarı gösteriyor. bu farkta teknik direktör farkı. Okan Buruk geçen yıl Jesus'tan daha iyi hocaydı. bu yılda beklendiği gibi ismail Kartal'dan daha iyi performans gösteriyor.
kalitenin adresiydi. zaten NTV de ilk kurulduğunda efsane bir kadro ile kurulmuştu. kaliteli insanlar vardı. sonrasında çöktüler zaten. NTV spor unutulmaz, yeri de dolmadı daha. şimdi youtube üzerinde iyi kanallar oluşturuldu.
31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Ekrem imamoğlu'nun kıl payı da olsa istanbul'u kazanacağı gerçeği. AKP bence artık bu gerçeği görüyor ve daha da sertleşecek. Göreceksiniz yine terör söylemi hortlayacak. Ama benim gördüğüm, imamoğlu'nun kazanacağı yönünde. Bekleyip göreceğiz. Buraya yazıyorum 31 Martta yanılırsak öz eleştirimi veririm.
La bu CHP size ne yaptı? CHP'nin bir çok hatası olabilir mevcut iktidara karşı yeterli dirençte göstermemiş olabilir ama bütün sorunların kaynağı CHP'ymiş gibi davranmak kolaya kaçmaktır. daha çok düşünüp anlamak gerekiyor.
Seçimden sonra kendisi de iyip'ten ayrılacak olan siyasetçi. iyip izmir'e ılımlı bir aday göstererek CHP'li seçmenlerden oy almayı düşünüyor ama hüsrana uğrayacaklar zira iyip kendini bitirmiş bir parti. ümit Özlale de AKP'li değil CHP'li seçmenlere oynuyor. istanbul, Ankara, izmir'de kaybettir taktiği.
Türkiye'de doğan sıradan bir kişi eğer hayata dair yeterli bir sorgulama yapmazsa sağcı doğup sağcı ölüyor. işin acısı bunun farkında bile değil. Gerçi Türkiye insanlara sağcı olmamak dışında bir seçenek sunmuyor. Sağcılık kabul görmüş bir norm. Yıkılması da zor bu topraklarda.
Asıl hiç olmadığı kadar iyi öğretmenlere ihtiyaç var. iyi okullara ihtiyaç var.
çok iyi türkü söylüyor, bağlamayı da iyi çalıyor. bak sen bu Japon'a.
Sadece istanbul'da değil bir çok kentte binlerce binanın yıkılması gerekiyor. Türkiye'nin çok ciddi bir seferberlik başlatması gerekirken siyasetçilerin boş, halkı uyutan tartışmalarını izliyoruz. Dün bir siyasetçi dilber tartışması yaptı. Gerçi onlara bir şey olmaz. Ölen halk oluyor. Siyasetçilerin bir şey yapacakları yok millet olarak bir an önce bizim bir seferberlik başlatmamız gerekiyor. Bunu gerçekleştirecek bir sivil toplum hareketi oluşturmalıyız.
oldukça işlevsel kullanılabilir, reklam da değil sıradan cihaz öyle aman aman bir özelliği yok.
bit artık 2050. Yeter Talha Tayyip! Şeriat istemiyoruz, laiklik geri gelsin. kabus gibi notlar.