bugün

entry'ler (17)

hoşlanılan kızın öküzsün demesi

Umut var demektir.

kenan evren in ressam olması

Boş vaktini bu şekilde geçirmiştir. Bu durum onu ressam yapmaz. Tamamen yanılsama

15 temmuz 2016 darbe girişimi

12 Eylül 1980 askerî darbesinden 36 yıl sonra gerçekleştirilen ilk askerî darbe teşebbüsüdür.

gecenin şiiri

Geçti istemem gelmeni,
Yokluğunda buldum seni;
Bırak vehmimde gölgeni
Gelme, artık neye yarar?

Necip Fazıl Kısakürek

kitap alıntıları

Tabut indirilip toprağa verilmeye hazırlanırken,katılanlar hep o bildik lafları ediyorlar ama fena halde rüzgar esiyordu.Amcamdan bize doğru ve hepimizin onun acıklı sözlerini duyabiliyorduk.
" Bende Ölmek istiyorum,lütfen biri banada yardım etsin de öleyim.Daha fazla dayanamam beni bundan kurtarın."Sonra ansızın tekerlekli sandalyesini iten adama dönüp "Üşüyorum otomobile dönmek istiyorum "deyi verdi...
Sarah Dunn - Büyük Aşk

80 kilo olup bikini giyen kız

Ya boyu uzun yada özgüveni fazla olan bayandır.

gecenin türküsü

ruhi su - bilmem şu felegin bende nesi var. + neşet ertaş - neredesin sen.

chp akp koalisyonu mümkün müdür

Hangi bakanlıkların verileceğine göre değişebilecek durumdur. Bu işler böyle maalesef

yusuf halaçoğlu

MHP kayseri millet vekidlidir. Ermeni soykırımı ile gündeme gelmiş değerli tarihçidir. iyi bir tarihçi ama o kadar iyi olamayan bir siyasetçidir.

mhp nin son zamanlarda şöyle böyle olması

Şaşırılmayacak ve sürekli olan bir durumdur. Her parti çıkarları dorğrultusunda hareket ediyor. Hepsinin amacı aynı

merve aydın

Buraya gelmesinde babasının emeği büyüktür. Kaybetmesinde de..

yazarların şu an dinlediği şarkılar

clean bandit - real love.
adele - lovesong.

ingilizcesi iyi olan yazarlar birliği

Ülkenin birden çok girişi var. Hepsi için ortak bir söz bulmak zor. Bölge bölge olarak ele almalıyız.

baş ağrısını geçirme yolları

Parasetamol etken maddesine sahip ilaçlar kullanılmalıdır. Gereğinden fazla alınması halinde kendinizi acil serviste bulabilirsiniz.

devlet bahçeli'nin istifa etmesi

Aziz yıldırımın istifa etme ihtimali devlet bahçelinin istifa etme ihtimalinden daha fazladır.

milliyetçi hareket partisi

seçim çalışmalarını tamamen akp karşıtlığı üzerine şekillendiren, seçimden sonra akp ile yakınlaşan partidir.

sudi prensin 32 milyar dolar bağış yapacak olması

Olması gerekendir. Zira para kendisinin değildir. Geç bile kalmıştır.
© copyright 2005 - 2026