bugün

entry'ler (2)

kova burcu erkeği

Kova erkegini ben anlatayım size hayatımın erkegi bütünüyle bir kere zor sever ama sevdimi tam sever gerçek duygularını söylemez senin anlaman lazım seninle biz olamayız der ama aslında onu Öyle bir söylerki sanki size gel berabee olalım demek istiyormuş gibi onu sizin anlamanız lazım sonuna kadae sevdigine sahip çıkar çok sıkmaz bogmaz ama bir kere bitti dedi mi birdaha dönüp arkasına bakmaz birde çok sever be nolur anıl gibi bir adama rastlarsanız bırakmayın ama sizden önce hiç sevmemiş olsun sonra çok üzülürsünüz.

sözlük yazarlarının itirafları

içim o kadar daralıyor sıkılıyorki biryere birşeyler yazmam lazımdı canımdan çok sevdigim adamın benden önce 3 senelik bir ilişki varmış ve çok sevmiş ayrılmak zorunda kalmış ama şuamda benle birlikte hep acaba ona geri döner mi diye korkuyorum dün gece o kız hakkında konuştuk ona karşı artık hiç birşey hissetmiyorum dedi ama daha demin facebookta bie sözünde"şarhoş oldugunda bile arayamıyorsan o insanı gururunu sikeyim senin"yazmış o kız için yazdı biliyorum ayrıldıktan sonra 4 ay boyunca kapısında beklemiş geceleri ama yinede mesaj atıp aramamışlar ayrılmak zorundalarmış ama benim kalbüm o kadar acıyor ki benden önce birini sevdi hemde çok aglamak istiyorum yaa.