bugün

entry'ler (18)

happy

pharell williams.

5 mayıs

birinin doğum günü.

jess sykes

nathan sykes ın kız kardeşi çokk güzel bir kız sarı saçları var ayrıca seside kendisi gibi çoook güzel dinlemenizi öneririm.

nick jonas

kıvırcık kahverengi gözlü sevimli sesi harika jonas brothers grubundan.

turklerin kitap okumama sebebi

bazı kitapların okunmayacak derecede sıkıcı olması bunun nedenlerinden biri.

nathan sykes

ayrıca jessicanın yerinde olmayı çooooook isterdim.

the wanted

bana kalp krizi geçirten insanlar taşlar meteorlarrrrrr.

glow in the dark

The wanted grubunun yeni çıkan şarkıları ve çok güzel klip tüm izledığim funny moments ten oluşuyor anlamı karanlıkta parlıyorsun demek inşallah ülkenmize gelirler.

güzel ahlak

Güzel ahlaklı olmak topluma güven mutluluk katar çok hoş karşılanır Allah'ım her aileye nasip etsin.

ariana grande

Ö ceden pek fazla sevmiyordum ama şimdi çok sevdığim çok güzel bir kız saçları harika.

bella thorne

Saçlarının rengiyle dikkat çeken güzel bir kız amerikada yaşiyor şarkıcı ve oyuncu.

the wanted vs one direction

Tabikide the wanted alır. Nathan Jay Siva Tom Max.

jay mcguiness

Kıvırcık saçları ve mavi ğözleri var ikizi var çok yakışıklııı gerçek adı James Kevin.

siva kaneswaran

irlandalı yakışıklı 7 kardeş ikizi var sesi mükemmel nişanlı ama benle değil. :-(

max george

Sesi çok güzel olan sesi kadar yakışıklı olan sevimli grup üyemizden biri ayrıca bize TWFanmily adını verdi.

tom parker

Çok tatlııı. Canım yaaa çok seviyorum küpe takmayı (özellikle siyah renkte) çok sever.

nathan sykes

18 nisanda doğdu ingiltereli annesi ve babası ayrı kız kardeşi var Jessica vee benim sevgilim. :-)

the wanted

Onlar benim canlarım annemle albümlerini dinlemişliğimiz bile oldu.
© copyright 2005 - 2026