bugün

entry'ler (14)

erkeğin en seksi yeri

h.i.m.y.m'da lily için marshall'ın baldırıdır mesela.

thebone

(bkz: hayati)

antivirüs programına virüs girmesi

olası bir durumdur ama bir o kadar da sinir bozucu bir durumdur... (bkz: kendi bokunda boğulmak)

sahursuz oruç tutmak zorunda kalmak

zor bir durumdur. daha önce birkaç kez başıma gelmiştir... o zaman tabi ki bu kadar uzun değildi oruç kalma süresi amma velakin şu mevsimde baş edilmesi zor bir durum olduğu kanısındayım...

galatasaray sözlük

her oluşuma forum zihniyeti dışında gözüksün diye oluşan sözlük kurma anlayışının son örneğidir... ne diyelim hayırlı olsun...

metallica

müzik tarzlarını her albümde biraz daha sertleştiren vazgeçilmez efsane...

dos santos

sen nasıl bir futbolcusun deme gereği hissettiğim futbolcu,topçu,topcambazı...

k emi k

şu sıralar albüm hazırlıklarını tamamlamak üzere olan grup.. yeni yayın döneminde disco kralı programında da sahne alacakları duyurulur...

türkçe de az rastlanan isimler

(bkz: edge)valla samimi arkadaşım olur kendisi ve Türkiye'de kendi isminden sadece 5 tane olduğunu iddaa eder durur. gerçi ben duymamıştım başka birinden doğru olma ihtimali yüksek olan bir isimdir...

korsan cd satıcısıyla diyaloglar

-cd var, hap var; cd var, hap var...*

vantage point

bakış açısı- vantage point (2008) yapımı izleyiciyi koltuğuna kitleyen bir yapımdır... şiddetle tavsiye ederim...

(bkz: bakış aşısı)

unutulmaz film replikleri

kovboy karakter kökenli amerikan filmlerinde sürekli rastlanan repliklerden biridir kendisi... (bkz: ve sonra demiş ki hahaha)

sigara kokusu

şu sıralar beni kendisinden nefret ettiren kokudur. her ne kadar sigara kullansam da günün büyük bir bölümü içmeye ara vermek zorunda kaldığım için, hissettiğimde de gayet çekilmez gelen kokudur*

beğenilen tek bir şarkı için albümü satın almak

(bkz: beğenilen tek bir şarkı için albüm indirmek)
© copyright 2005 - 2026