bugün
T
the last panda10 yıl önce
türkmen dağı
`mardin` `kızıltepe`'de bulunan `dağ`dır. (img:#486444)
T
türkmen dağında katliam var
Bomba yağdıran rejim güçlerine lanet yağdırdığım olay! Türkmen dağındaki binlerce insanımız rusya ve rejim güçleri tarafından yoğun bombardıman altında. Filistin için ağlayan akp. Kobani için ağlayan chp. Ya da, fransa için ağlayan. Söz konusu sa… devamını gör
T
en saçma kadın elbisesi
kafaya türban takıp götü göğüsü açmaktır.
T
at gibi kadın ne demektir sorunsalı
T
çay
en çok kullandığımız içecek. bazıları için sudan bile fazla tüketimi söz konusudur.
T
bal reklamları
son günlerde kafa siken reklamlardır. acaba arayıp bal alan var mı diye merak ediyorum.
T
korcan
bir erkek ismi.
T
sütyen kopçasının çözüldüğü o an
bin bir çile çekip eve attığın hatunun sütyen kopçasını çözmesi aşamasında duyulan ' zafer benimdir' hissi.
T
uzaylılar türkiye ye gelirse olabilecekler
uzaylıları sikerler. bu ülkede uçan kuşa tecavüz ediyorlar. uzaylı mı kalırmış. peeeh.
T
brokoli yiyen insanın amacı
kilo almamak, e vitamini almak , sağlıklı beslenmek gibi amaçlardir.
T
karadeniz kadınları
sert kadınlardır.
T
kürtçenin en eski ve köklü dillerden biri olması
`cemşid sen misin` `cemşid bender`
T
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
T
sigara içmenin yakıştığı insanlar
sigara içerken güzelleşen insanlardır. izlemeye doyamazsınız onları. efsunlu olurlar o an. hele içen sevgiliyse öpesi gelir insanın. sigara denen meret zararlı olmasa ve güzel koksa ne iyi olur dedirtir içmeyene.
T
müsait bayan akrabası olan yazarlar
Hayaller: bayan akrabalar Gerçekler: Siyah karate kuşak sahibi abiler, amcalar
T
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
T
bardan kaldırılan kızın akpli çıkması
`bardan kaldırılan kızın türbanlı çıkması`
T
geceye bir karı bırak
seni pezevenklerin elinden aldım, buraya bıraktım. akıllı dur. bülent ablanla iyi geçin. (img:#883612)
T
az bilinen efsane duyarlar
Bazı vatandaşlarımızın bir anlık duygusallıklarının tutup bazı olaylara gereğinden fazla veya yanlış önemler verdikleri anlar. (img:#815314) (img:#815315) (img:#815316) (img:#815317)
T
gecenin kedisi
buyrun buradan yakın. (img:#841165)
T
kirsehir duku ikinci neseth
ilginç nicke sahip olan yazar. kızayımmı güleyimmi bilemedim. nick altı şeysini kendi açmasaymış iyiymiş. bi ara açarlardı. iyi yazmalar. troll isen şayet inşallah ölürsün.~sevmiyorum abi kusura bakma~
T
bilgi içerikli entry girenleri eksiliyorum
Bir itiraf. Hele eksilendikten sonra başlık açıp, bilgi yazdım yeaaa niye eksiliyonuz ühüü tarzı zırlayan yazarları eksilemekten ayrı bir keyif alma durumu.
T
zaman makinesi mi o
efsana karikatür. güldürür. (img:#883219) http://3.bp.blogspot.com/-t5suOfGCoqU/UvfVbmM6MPI/AAAAAAAAGe8/-DdACIO2-HY/s1600/gecmisini.jpg
T
ilk seks deneyimimi itiraf ediyorum
© copyright 2005 - 2026