bugün
T
teodisece12 yıl önce
yaran capsler
insanı güldüren capslerdir. http://galeri.uludagsozluk.com/r/yaran-capsler-329617/
T
teodisece13 yıl önce
the shining
[bkz]Stephen King[/bkz] in medyum adlı romanından sinemaya uyarlanmış filmdir.Filmde bir otelde kışın bekçi olarak kalan bir ailenin başından geçen olaylar anlatılır.Küçük Çocugun Aynaya [bkz]redrum[/bkz][*]murder[/*] yazdığı sahne unutulmazdır.
T
teodisece13 yıl önce
stencil
ing : şablon.
T
teodisece13 yıl önce
stencil
T
teodisece13 yıl önce
stencil
T
teodisece13 yıl önce
stencil
T
teodisece13 yıl önce
stencil
T
teodisece14 yıl önce
ece gamze atıcı
1978 doğumlu yazar. istanbul Üniversitesi' nde ingiliz dili ve edebiyatı okudu. Öğrenciliğinden itibaren çeşitli roman ve makale çevirileri yaptı; dergilerde müzik ve sinema yazıları yazdı. Galatasaray Üniversitesi' nde iletişim stratejileri ve halkl… devamını gör
T
teodisece14 yıl önce
cumaya gittim döncem
`robinson crusoe` espirilerindendir. http://www.robivecuma.com/ ayrıca benim en sevdiğim tişörtümdür. ~tişörtte crouse yazar ama~ okuldaki profesörün bana bu tişört yüzünden ödev vermiş olması bile sevgimi tüketmedi efendi. tişört budur: http://… devamını gör
T
teodisece14 yıl önce
kedilerin gariplikleri
(bkz:kedilerin yüzündeki hayırdır ne bakıyon ifadesi)
T
teodisece14 yıl önce
hakiki gala
Oyun metnini `Ayşe Bayramoğlu` 'nun yazdığı,sahne tasarımı Zekiye Sarıkartal'a,Yönetmenliği Çetin Sarıkartal'a ait; usta oyuncular `Ayşe Selen ` ve `Şehsuvar Aktaş` 'ın oynadığı tek perdelik harikulade komedi.Ekim ve Kasım ayında Taksim ` Oyuncular T… devamını gör
T
teodisece14 yıl önce
kumbaracı50
`altıdan sonra tiyatro`nun yeni sahnesi.
T
teodisece14 yıl önce
kumbaracı50
`altıdan sonra tiyatro`nun yeni sahnesi.
T
teodisece14 yıl önce
ilyas odman
oyuncu, kareograf ve dansçıdır. orjinal fikirleri ve figürleri vardır. ayrıca konuştuğunuzda bile sizi şaşırtabilir ayağınızı yerden kesebilir. şimdiler de ` kumbaracı50` sahneye çıkıyor hatta atölyelerde eğitim veriyor. hoş adamdır. oggi, nient… devamını gör
T
teodisece14 yıl önce
hayattaki ani değişiklik
T
teodisece14 yıl önce
alf
besin kaynağı kedi olan, tüylü dizi kahramanı yaratık.
T
teodisece14 yıl önce
en hüzünlü cümle
''senin ta amına koyayım ya ben" geçenlerde bir arkadaşım gözümün önünde sevgilisine söyledi, mis gibi ilişkiyi noktalandırırken. içim acıdı. yazık, biblo gibi kıza denir mi bu laf. hüzünler doldu gecemin içine. içtik. geçti.
T
teodisece14 yıl önce
huzur isyandadır
etrafta bu kadar isyan edilecek şey varken, bir türlü isyan etmeyen insanı ikna etmek için söylenebilecek cümle...
T
teodisece14 yıl önce
oddworld
Benim favorim Abe's exodus .Zımba gibi oyun .(1998 sürümlü bir oyundur.) Konu kısaca şöyle . Glukkonlar kör mudokonları köle olarak kullanıp mudokon kutsal mezarlıklarını yağmalıyorlar ve mudokon kemikleri topluyorlar. Kemiklerden yapılan '' so… devamını gör
T
teodisece14 yıl önce
oddworld
Benim favorim Abe's exodus .Zımba gibi oyun .(1998 sürümlü bir oyundur.) Konu kısaca şöyle . Glukkonlar kör mudokonları köle olarak kullanıp mudokon kutsal mezarlıklarını yağmalıyorlar ve mudokon kemikleri topluyorlar. Kemiklerden yapılan '' so… devamını gör
T
teodisece14 yıl önce
oddworld
T
teodisece14 yıl önce
sözlük yazarlarının gerçek fotoğrafları
görüldüğünde hayallerin yıkıldığı anlar olabilir. ~gb~
T
teodisece14 yıl önce
midnight in paris
Woody Allen abimizin yeni filmi. trailer'ı önceki günlerde çıktı. merakla bekliyoruz. http://tinyurl.com/3pd6hmc
T
teodisece14 yıl önce
facebook duvar yazısı felsefeleri
facebook'un hayatımıza kazandırdığı ulvi bir olaydır efenim bu duvar yazıları. buralarda hayatın anlamı sorgulanır ve bir fikir alışverişi oluşturulur. genç felsefeciler ilk önermelerini aforizmalarını bu duvarlara yazarak insanlara düşünce… devamını gör
© copyright 2005 - 2026