bugün
T
teberru14 yıl önce
eugene roshal
`rar` arsivleme algoritmasini ve dosya formatini gelistirmesi ile bilinen rus yazilim muhendisi. 1972 dogumludur, south ural state universitesi elektronik bolumu mezunudur. katkilari; `rar` dosya formati - 1993 `winrar` dosya arsivleyicisi - 1995 … devamını gör
T
teberru14 yıl önce
mehrnoush esmaeilpour
kız arkadaşımın beğenmediği benim ise hasta olduğum kişi.
T
teberru14 yıl önce
başlıkları alt alta okumak
sol framede çıkan günün baslıklarını alt alta okurken, anlamlı şeyler görüp baslıkları alt alta okumak baslıgına entry girerek huzura ermektir.~anlatım gabızlıgı bu olsa gerek~ dibi görünmeyen bir kuyu gibidir.. yazarın ve sözlüğün entry sayısına k… devamını gör
T
teberru14 yıl önce
son dizisinde arka planda görünen müthiş göt
(bkz:hd göt) bir yıl sonra gelen hd edit: başlık hd başıma kalmış.
T
teberru14 yıl önce
en iyi 10 rakı
kişisel favorim olan yaş üzümden `yeşil efe`'yi listeye bile almamış liste. `beylerbeyi`'nin olduğu listede `yeşil efe` nasıl olmaz? http://pushkin-r2d3.blogspot.com/2011/07/en-iyi-10-rak.html
T
teberru14 yıl önce
grace hightower
T
teberru14 yıl önce
leyla ile mecnun bir sahnesinde arkada görünen kız
asosyal bir insanın serzenişi.~şekil a da göründüğü gibi~
T
teberru14 yıl önce
uzun dönem stajyer
T
teberru14 yıl önce
eşref kolçak
Namus Uğruna filmindeki rolüyle Türk Filmleri Yarışması'nda 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülünü kazanan, 300 kadar filmde rol almış, 1960'lı yılların sevilen aktörüdür..
T
teberru14 yıl önce
yalçın avşar
kaygısızlar dizisindeki `eleman` rolünü oynayan insan.''burcu burcu'' derdi hep.1966 doğumludur ve hiç yaşını göstermemektedir.
T
teberru14 yıl önce
nilüfer koçyiğit
`kader böyle istedi` filminde rol almıştır.
T
teberru14 yıl önce
derviş imirzalıoğlu
Kenan imirzalıoğlu'nun kendinden kültürlü ve akıllı olan ağabeyi. Edit: Bu malzemeden iki tane Osman Baydemir çıkar, zira 1.90 boyunda filandır.
T
teberru14 yıl önce
zülfo ağa
şark bülbülü filminde sırrı elitaş'ın canlandırdığı karakter. (img:#190060)
T
teberru14 yıl önce
türk erkekleri çok yakışıklı
istanbul'a defile için gelen `nereida gallardo` nun yapmış olduğu tespittir. --`spoiler`-- bu kenti çok sevdim. ben bu kadar moda etkinliği olduğunu bilmiyordum. ayrıca türk erkekleri çok yakışıklı. banada çok nazik davranıyorlar. zaten dolgun duda… devamını gör
T
teberru14 yıl önce
bıçaklanmış kadın fotosunu sansürsüz veren gazete
ayıp etmiş gazetedir sonuçta küçük çocukların görme ihtimali yüksektir.
T
teberru14 yıl önce
ışıl açıkkar
siradan vasat sarisin bir spiker.
T
teberru14 yıl önce
sçkk sçkk
T
teberru14 yıl önce
bayan
ingilizcedeki ms. yada mrs. e karşılık gelen sıfat... türkçede kullanılması saçmalıktır... kibar olunması gerektiğinde `hanımefendi` diyemeyecek kadar kaba, `kadın`mı `kız`mı diyeceğine karar veremeyecek kadar kızlık zarına boğulmuş bünyeler için … devamını gör
© copyright 2005 - 2026