bugün
- dövmesi olan yazarlar6
- türkiye'deki yakışıklı erkek kıtlığı7
- cumartesi gecesi intihar etmek5
- yuzırların süper güçleri6
- siz yazın ben yatıyorum3
- 20 haziran 2026 almanya fildişi sahili maçı4
- nervio'nun kedi kumu5
- enteresan beddualar6
- vincenzo montella'nın halen istifa etmemiş olması10
- aç olmak ama ne yemek istediğini bilmemek5
- sevgilisini paylaşan adam3
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı52
- termodinamiğin ikinci kanununu silkmek5
- 48 takım içinde 47 nci olmak2
- vurduran erkek davranışları3
- renault toros ile eğitim veren sürücü kursu2
- salyangozun bıraktığı gümüşsü iz4
- köle isaura2
- 0 gol 0 puan2
- gavat bir insan olmak3
- treni kaçırmak5
- platonik aşk5
- crrc corporation3
- jd vance2
- billy joel2
- erkeklere çekici gelen kadın meslekleri10
- kızın yanında güvercin avuçlayıp özgürsün demek3
- ankara mı istanbul mu9
- berberlere zam gelmesi7
- öpüşemeyen zenon2
- haiti3
- iç anadolu ağzı3
- türkiye'nin asla düzelemeyecek olmasının sebebi12
- markette taze fasulye 100 tl köylü satıyor 100 tl3
- teoman müziği bıraktı2
- yaz gribi3
- gamba biber2
- sözlük düşünce çalılıkları sıklığı2
- sinekkaydı gezmenin bağımlılık yapması3
- inek yalamış saç stili2
- erkeklerin akılsızlıkları9
- duş alıp yatağa çırılçıplak atlamak2
- kezo ile ilk buluşmada cümleye kısa 1 ara vermek2
- aylık 362 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- 20 haziran 2026 hollanda isveç maçı3
- portföye eklenen mal varlığı olarak pipi2
- nuh tufanı olayı gerçek midir11
- her gün tıraş olmak3
- düşüncelerin gücü3
- kayahan'ın en güzel şarkısı12
entry'ler (46)
adam gibi adamdır. milliyetçilik enfeksiyonuyla kendini kaybeden bünyeleri sinirlendirmiştir. herkes sizin gibi savaş ağzıyla konuşmak zorunda mı? sizin aşşağılık ırkçı duygularınız için kimsenin ölmeye niyeti yok.
her konuştuğunda ağzından salyalar akarak savaş kışkırtıcılığı yapan paşa eskisi. 20 bin genç asker diyor, savaşı gençler yapar diyor. age of empires'ten bahsediyor sanki.
Sözlüğe girer girmez yayılan ağır çay ve zaman gastesi kokusuyla kendini belli eden hadise.
sorgulanmadan yaşanması gereken bir kişilik. ne iyi ne de kötü bir ademoğlu. iyi bir film ve tasarım kültürü vardır.
sanki hala iktidardaymış gibi hissettiren parti.
kibrit kutusu kadar kültürü, dağ gibi egosu olan yazarımsı.
kendisine yazdığım 'bol ego, bolca küfür, çok az bir bilgi düzeyi.. işte sizi özetleyen cümleler' eleştirisinden sonra bana 's.. git okuma o zaman' yazıp engellemiştir.
kendisine yazdığım 'bol ego, bolca küfür, çok az bir bilgi düzeyi.. işte sizi özetleyen cümleler' eleştirisinden sonra bana 's.. git okuma o zaman' yazıp engellemiştir.
Şehit cenazesinde bile kadın bacağı arayan muhafazakar ahlakçıların son kurbanı olan kadındır.
Heykele ucube diyenlerin, Kitap yasaklayanların zihniyetince yanlış bulunan önerme.
Tartışılmaz bir üstünlüktür. Hatta solcuları sanattan çıkarırsak büyük bir boşluk kalır bu noktada.
yazdığı şiirlerden çok yazmadığı ergen şiirleriyle anılan koca şair. bi siktirin gidin şiir nedir bilmeyen aptallar, bırakın can baba'yı.
Dünyanın en boş adamı. En büyük korkum tatilden dönmesiydi kabuslar gerçek oldu.
odayı mülteci kampı gibi yapan hadise. yer yatakları, yorganla dolu kanepeler, şortlu baba. yazarken bile zor geldi.
kliması olmayan fakirlerin çektiği acılardan yalnızca biri.
mehmet haberalların, gürsel tekinlerin olduğu bir partiye beş gömlek üstün gelen vekilim. klasik chpli değildir, sosyalist bir kimliğe sahiptir.
sahibinin cemaatçi olduğu söylenen gazete. fantastik bir iddia gibi dursa da ciddi haberler var.
http://www.yurtgazetesi.c...-truva-ati-mi-h15962.html
http://www.yurtgazetesi.c...-truva-ati-mi-h15962.html
muhatap oldukları türk erkeğinden de kaynaklanan bir durum. karşısındaki insan onu kültürlü olmaya zorlamıyorsa kız neden kendini geliştirsin ki? hatta genel olarak türk halkı ne kadar kültürlü ki? sinema, sanat, müzik vs. çok gelişmiş sanki.
arkadaşlarla ilk gidildiğinde 'burası güzelmiş lan kızla gelinir buraya' denir. aylar geçer yine kamillerle, sedatlarla gelmişsinizdir. velhasıl kelam çok koyar adama çok.
dördüncü sınıftan beri birkaç istisna dışında hep rastlanan durum.
uyuyan ve horlayan baba.
bugün klima aldık, artık kafana göre takılabilirsin, sitem etmiyorum sana.