bugün
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın7
- silver ile evlenecek erkek52
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın16
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- fenerin türkiye'yi yine rezil etmesi5
- g'i l d'e d l'i l y'nin dudakları8
- sapıklara empati kasan insan4
- sarapci koala60
- götünü yıkamayan bir kızla evlenir misiniz4
- iki tas çorba3
- sözlükteki bayan azlığı6
- insan olmaya çeyrek kala2
- melekenin balıkları kavurması3
- sözlük sapığı kim5
- sırrı süreyya önder9
- fikir değiştirmek döneklik midir8
- gammaz çetesi8
- siyaset yüzünden çoğu arkadaşlığın bozulması6
- fetö mitolojisi3
- şarapçının mal varlığı5
- deniz gül3
- friedrich hegel la bi cay icek6
- saadetler dilemek3
- kalyon nail polish2
- popeyes3
- cehennemde isyan çıkarmak2
- seraphim melekleri2
- el chadaille bitshiabu10
- annesine küfür edilmesinden hoşlanan yazar3
- aslan boğa kartal ve insan başlı melekler2
- şarapçının nick değişerek tepkilerden kurtulacanı4
- büyük insan3
- arkadaşlar fasfakirim ya4
- hristiyanlık2
- ellerim bos gonlum hos29
- mitsubishi lancer2
- carrefour3
- teomancalmasur8
- müdüre tamam aşkım diye mesaj atmak4
- evgeny grinko3
- pazartesi diyete başlamak4
- kfc2
- rica etsem beni linçler misiniz13
- tuzlu kahve dizisi8
- uludağ sözlüğün müzikal yapısı4
- mesajla verilmiş en büyük ayarlar8
- düşen insana gülmek3
- islam sosyoloji ve psikolojiyi kabul ediyor mu2
- dünün en beğenilen entry leri3
- ohooo biri gider biri gelir sayıları o kadar çokki12

Bir soru. Cevabı belli. insanlar istedikleri için üniversite okumuyorlar para kazanmak için okuyorlar. Ve bilimin gelişmesi istek ve meraka bağlıdır. para kazanmak için fizikçi olan adam hiçbir katkı yapamaz. bu yüzden eğitim bizim için angarya öneml… devamını gör

televizyon makinesi ile tekrar film şeridi gibi gözümüzün önünden geçti.aslında çok ilginç dönemlermiş.

programına konuk ettiği israil hükümet sözcüsünü sözleriyle yerin dibine sokan channel 4 anchormani.

"üçgenin iç açıları toplamı kaçtır" sorusuna %80lik bir kısmın yanlış cevap vereceği sınavdır.
gençler zehir zehir maşallah.

alt komşu rahatsız olmadıkça problem değildir. ayrıca gıcırdamanın tempo arttıkça artması da sevişmeye ayrı bir tat katar. erkek içinden "vuuaahh ulan yatağı kırıcam beeğğğ!!!" der. oh yes.

"kim milyoner olmak ister yarışmasına katılsam telefon jokeri olarak seni ararım. bir şey bildiğinden değil sesini duymak için."

yandaki insana dönülüp "şu kızı tanıyo musun?" denilerek verilen tepkidir. tanıyorsa bir şekilde tanıştırılması istenir,arkadaşınız sizi abaza sanar.

yandaki insana dönülüp "şu kızı tanıyo musun?" denilerek verilen tepkidir. tanıyorsa bir şekilde tanıştırılması istenir,arkadaşınız sizi abaza sanar.

birbirinin anagramı olan iki dilin karşılaştırmasıdır. biri imparatorluk dili olmuş diğeri "hela vela velvela" dır.

zihnin durabilir, belki de bir kitaptan alıntıyla karşılarsın...
-işte o zaman, çoğu kez bir özlem duyuyorum ve şöyle haykırıyorum: ''keşke bu hislerimi anlatabilseydim, içimde çağlayıp taşan bu canlılığa bir kağıtta can verebilseydim, ruhun sonsuz… devamını gör

paint terk olmayan yazarların çizimlerini eklediği başlık.. karakalem, karikatür, grafik, wallpaper her türlü çeşitlerde olabilecek çizimlerdir.. burayı resim çöplüğüne çeviricem..

böyle insan gibi bir şey. ~ te allahım~
arzuya göre sokakta aşçı, yatakta hanımefendi, mutfakta `gollum` falan olabiliyorlarmış..
(bkz:önceki entrynin silinip başlığın kendine kalması)

ALLAHINIZI severseniz bir oturun dediğim çatısmadır dünya uzayı konusuyor,
biz türkiye ulus devleti toplumlara ayrılmış sözlü atısmaya gidiyor türküz kürdüz lazız arabız diye bakmayın,
türkiyeyiz diye bakın.