bugün
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle15
- çalışmak özgürlük müdür5
- hiçbir servet zamanı satın alamaz12
- 1 milyon dolar ama sözlükte nude'un dolaşacak7
- cıvık çift5
- sebahattin şirin14
- bir erkeği yakışıklı gösteren 3 şey6
- sözlükte kadın yazar olması5
- bu saatte yemek yemek4
- blackberry6
- çerçeve yasa22
- canınız sıkılınca ne yapıyorsunuz4
- sözlük prenseslerinin fotoğrafları4
- sözlüğün en tipsiz kız yazarı8
- arkadaşlar ben şişman miyim4
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz4
- esrar içip müzik eşliğinde sevişmek8
- beşer esad kardeşi ve kuzeninin ölüm cezası3
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı7
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler8
- tenis oynayan erkek4
- apo piçtir piç kalacak12
- kalp krizi8
- sözlük yakışıklıların fotoğrafları9
- mony tontana3
- su tabancasından su içen çocuk4
- ekşi sözlük referans18
- sözlüğün kapanması4
- anın görüntüsü15
- vize dolandırıcılarına 6 ilde operasyon2
- milliyetçi faşistlerin pkk biter korkusu12
- romelu lukaku7
- renault 92
- profilini gizli tutma nedeni9
- malum takımın azalarak bitecek olması6
- dümbük2
- estetik ameliyat olan kişiyi ziyaret etmek3
- burçlara inanmak3
- türk milletine kurulan pusu7
- eski türkiye5
- havanın bir milyon derece olması2
- sanayi devrimi olmayaydı daha iyiydi aga2
- nokia 32102
- z jenerasyonunun önceki nesilden az zekalı olması4
- mel melin palavra sıkması7
- true'nun sözlüğe küsmesi6
- allah'ın delili hazreti mehdi5
- poğaca ile kahvaltı yapmak8
- ümmetçilerin vatan sevgisi5
- ismet'in domuz çukulatası getirmesi7
entry'ler (18)
Ben melamet hirkasini kendim giydim eynime arı da namus şişesini taşa çaldım kime ne !! .
beni çarmıha gerin daha yeğdir :p.
Türk dizilerinden Ezel ve suskunlar( ki oda çalıntı bi dizi) dışında hangi diziden bahsediyorsunuz merak ediyorum. Ama yabancı diziler öyle mi hiçte bile.
zıman rumete zıman jiyane !!!!
rica etsem s*ktirin gidin * .lafla peynir gemisi yürümez ha bide hızlı koşan atın boku seyrek olurmuş sosyal medya timleri sizi :P.
yavşaklığın bu kadarına pes.hayatın yarısı erkeğinse yarısıda kadınındır ne yavşaklar var kadını aşağılık bir seks kölesi olarak gören.
yok daha neler yarın öbür günde atatürk peygamber miydi diye başlık görürsem şaşırmam şovenliğin bu kadarına pes diyorum.
batıda çok rahat uygulamalı olarak yapılabilinirken türkiye gibi ortadoğu ülkelerinde bocalanan bir durum hele arabistanı söylemiyorum bile.
tamda bu yüzden solun olmazsa olmazı dev(irmek)rim devlete karşı tehlike tehlike arz ettiği için devletler herzaman solu tehdit olarak görür. bir diğeri sağ(muhafazakar) olanlarda başkaldırı pek hoş karşılanmayan daha çok muhafaza etmeye yönelik bir eğilim var yani tehlike arz etmiyor gözüyle bakılıyor. yaşasın sol.
en son ne zaman yalan söyledin? - hiç yalan söylemedim. peki şöyle sorayım bunu saymazsak ne zaman yalan attın.hahaha.
lise iyidi ya çekilen kopyalar kaçılan dersler futbol oynanan beden dersleri ve en iyiside karneyle gelen belgeydi de be.
her hafta bu sefer izlmeyeip ders çalışacağım deyip tıpkı ezel gibi kendimi tv karşısında bulduğum ikinci dizi.
kutlamak değil benimkisi sadece okulun işin heryerin tatil edilmesi ve ailenin buluşup mahallenin yeni gelinlerinin çekiştirilmesi .haahaa
futbolcu olsam ben derdim. bu adamaın derdi ne amq sanki futbolcu değilde boksör sanırsın.
evde bunun açıklamalarını dile getirerek gelecek haftaki gelişmeleri tahminde bulunuyordum bizimkiler kahin gözü ile bakıyordu sonra popüler olunca foyam ortaya çıktı şimdi sokaklardayım yardımseverlerin dikkatine.
özellikle ben farklıyım ve bilinçliyim havasında olan kimi zaman yemin ederim ben ateistim noktasına gelen arkadaşlarım aklıma geldi .
knut hamsun. açlık kitabını şidetle tavsiye etmelerine rağmen okuduktan sonra kişiliklerinden şüphe ettiğim eserin yazarı.
iletişime geçmek için söylenen ilk cümlelerden biri.