bugün
- hikayeyi devam ettir50
- mezoterapi9
- sokakta kavga teknikleri13
- askerdeki otomat4
- pilot bir erkekle sevgili olmak6
- sözlükte polemiğe girmek istemeyen yazar3
- mehdi kim sorunsalı3
- ismet gurbuz 20244
- belediye maaşının polis asker maaşını geçmesi2
- at3
- vietnam savaşı3
- boğaz'a dördüncü köprü2
- motosikletten düşüp dans etmeye başlamak3
- bir yazarın zekasına hayran olmak8
- yazarların okuduğu bölümler6
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası34
- özelde çalışmak5
- allah a güvenmek4
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri9
- gammaz nedir nasıl olunur2
- ev işlerinde eşine yardım eden erkek9
- kel erkeklerin karizması5
- beyzbol2
- yul brynner2
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak10
- katates'in yanlışlıkla ismini yazması8
- üniversite arkadaşlıkları geçicidir2
- şampuan8
- pişi vs revani5
- tekne turu11
- ceng'i ali2
- pişisel gelişim5
- yeni parti54
- nickten isim tahmini yapmak72
- pişi yapmasını bilen sözlük kızı5
- queen feristah11
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı14
- true'nin çaylak olması7
- benkimki6
- sözlük kızlarının çok sinirli olması4
- islam medeniyeti diye bir şey yoktur8
- sapık olduğu için çaylak olan insan9
- ulu sözlük muhteşem yüzyıl fun club2
- günde 90 litre su içmek2
- askeri ücretle evlenebilir mi6
- sözlükte hissedilen femboy yazar eksikliği4
- kafede çalışan üniversiteli2
- takipçi satın almak3
- gammaz çetesi9
- yapay zekanın insanları aptallaştırması4
entry'ler (55)
şu kadınlar hakkında ne kadar başlık açılırsa kendilerini daha önemli hissedecekler, egoları tavan yapacak. bu yüzden sallamayın artık şu canlıları da hayatınızı yaşayın. egoları tavan yapamazsa eğer zaten zengin olsanız da hatta fakir bile olsanız ( çok aşırı olmamak şartı ile) illa bir kız bulursunuz. tabi bizim millette bunu anlayacak kafa nerde..
aynen aynen...
belki de işsiz kalacağını anlamıştır. sırtını birine yaslamak(!) sözünü uygulamış olabilir. zengin yakışıklı ve dediklerini harfiyen yerine getirecek birini aramaya çalışmıştır. bulduysa şanslıdır.
tipik ortadoğu coğrafyasında yakışıklı erkek veya güzel kız aramak saçma zaten.
fiyatı uygunmuş. artık 7-8 liraya satılıyor maalesef
üreme ve yaşama içgüdüsü. tıpkı çoğu insanda da olduğu gibi..
korona yüzünden karı kız ayağı sıfır ama diğerleri var eksik olmasınlar efenim.
kandırılmak.
devlete çok fazla vergi verir.
seni sevip sevmediğimi tam olarak bilmiyorum hatta başka hoşuma giden kızlarla dahi cinsel olarak birlikte olmak istiyorum ancak senin yanındayken aklıma hiç cinsellik gelmiyor. kokunu çok seviyorum ve kokunda boğulmak istiyorum hatta ve hatta ölümümün seni kokladığım an nefessiz kalıp boğularak olmasını istiyorum. her gece yatmadan önce seni ve kokunu düşünüyorum ve bu durumdan çok zevk alıyorum mutlu oluyorum. seninle cinsel olarak bir beraberlik istemiyorum 7 gün 24 saat seni koklamak istiyorum. gece sana sarılıp uyumak istiyorum. bazen gıcıklık yapıyorsun ama bir lafın altında asla kalmayan biri olarak sana hiçbir şey diyemiyorum çünkü seni incitmek istemiyorum. çok güzel bir kız olmasan da en çok seni istiyorum. seninle evlenmek istiyorum. aynı evin çatısı altında seninle yaşamak istiyorum. başka erkeklerin adını bile söylediğin zaman belli etmesem de çıldırıyorum, deli oluyorum. hiçbir şey bilmediğin halde kendini çok şey bildiğini sanıyorsun ve benim hiçbir şey bilmediğimi iddia ediyorsun. ben bu duruma hiç ses çıkarmıyorum. yeter ki bir ömür boyunca seni koklayayım seninle olayım ben kör kütük bir cahil olmaya razıyım. evimin ve hayatımın kadını çocuklarımın annesi olmanı istiyorum. fakat seninle bir cinsel hayat istemiyorum. bilmiyorum sözlük aşık olup olmadığımı. birileri bana aşık olup olmadığımı söyleyebilir mi artık? çünkü gerçekten aşıksam kalan yıllarımı ona adayıp onunla geçirmek istiyorum. yok eğer değilsem başka kadınlarla tek gecelik ilişkiler istiyorum. yardıma ihtiyacım var sanırım. çünkü daha kendimi ve ne istediğimi bilmiyorum.
o kafayla telefonu görebilirse tabi...
ufff snne be slk.
doğru bir tespittir. çünkü malum şahıs ve yandaşlarının dini kullanarak hayatlarını yaşamalarını gördüğümüz için bu duruma ben dahil pek çok kişi gelmektedir veya yaklaşmaktadır.
vali daha büyüktür.
benim de var.
bizce sıkıntı yok ama aç kalınca da hala ak partili olmaya devam edecek misin?
abdülkasırga.
dincidir. saygı duymak lazım.
benim türbanlı bacımı üniversitelere almadılar. onun yerine sitelere almışlar.
ergenken çok hızlı 31 çekip kendini hep erken boşaltmış olabilir. zira o yaşlarda skora önem veriliyor genelde.