bugün

entry'ler (41)

milli iradeye saygı teranesinin patlaması

Vurun Antepliler namus günüdür sözlerinin uygulanması gereken durumdur. NKpkkVAS

sefa pezevengi

ismi Sefa olup gerçekte pezevenk olmayanların haydaaa diyeceği başlıktır. içinden mırıldanıp başlığı açana sövme durumları doğal karşılanmalıdır.

sefa pezevengi

ismi Sefa olup gerçekte pezevenk olmayanların haydaaa diyeceği başlıktır. içinden mırıldanıp başlığı açana sövme durumları doğal karşılanmalıdır.

kız kankaya sarılınca penis kalkması

deli yalarun denecek durumdur.

şenol güneş

Adamdır.

türk kürt kardeştir yalanı

benim kürtlerle tek ilişkim parasız kaldığımda kaçak cigara almaktır :D yoksa bi t.ssagıma faydaları yoktur.

türk kürt kalleştir yunanistan kardeştir

tek dost yunan kızlarıdır birde ukrayna kızları vardır rus kızları zaten orjinal dostumuzdur.

türk kızının kültür seviyesi

kültürün sadece bir dershane ismi olduğunu sanmalarıdır.

türkiyede saf türk yok

Türk'ün gözü açıktır saf olan cahilliğe kanıp dağa çıkandır :D

fityemek

video serisi hazırlayan arkadaşın başlığa verdiği isim :P

trabzonda fener formasıyla ben kürdüm diyebilmek

Diyarbakır stadında Bursaspor formasıyla Ben Faşist Türk'üm demekle eş değerdir.
Not: Faşist önemli yoksa dbakırlılar sevecendir canım :P

evlenilen kişinin anne ve babasına anne baba demek

mecburi görevdir. şahsen teyze demeyi yeğlerim. mecburen anne diyorum

bankada çalışan kel

gözümde lüks bir hayatı vardır. karizmadır ibneler. ayrıca giyinmeyi de iyi bilirler.

tavuğun kendi bokunu yemesi

tavuğun kendi pisliğini yemesi bir yaşam mücadelesidir. yaşama ilk tutunuş için her tavuk yumurtadan çıkar çıkmaz anasının bokunu yemektedir. :D

islamiyetin asıl amacı

islamiyet'in asıl amacı islamiyet'i eleştirenler ile O'nu hakkıyla yaşayanları ayırt etmektir. ikisinin de öbür tarafta yeri hazırdır. Birde ne eleştirip ne layıkıyla yaşayanlar vardır ki, işte onlar seçimde hangi partiye oy vereceğini bilmeyen kararsızlardır. Onların da sandıkta belli olur gideceği yer.

turkiyeclass com

Turkiyeclass.com Türkiye'de yayın yapan internet gazetesidir. Güncel haberlerin yanı sıra ekonomi, magazin, teknoloji, politika, spor gibi farklı kategorilerde de ulusal yayınlar yapmaktadır.

http://www.turkiyeclass.com

arda turan lı de facto reklamı

Arda Turan büyük bir marka değerdir. o yüzden ismi dahi yeter. kötü şarkı söylemesi onu rencide etmemekle birlikte popülerliğini daha da arttırmaktadır. dolayısıyla marka değeri daha da yükselmektedir.

fake hesap kullanmama sebepleri

genellikle işlerim için kullanıyorum.

karıcım seni aldatabilir miyim diye soran koca

Adam gibi adamdır * Aldatmaz.

kürdistan kurulsa 1 yıl ayakta kalamazlar

Haklı taraflarının bol olduğu bir düşünce.
© copyright 2005 - 2026