S
spacer2 yıl önce
6 şubat 2023 güney anadolu depremi
Adana Kozan'da herkes aşağıda diyebilirim. Uygulama 7.7 Gaziantep diyor. yaşadığım en büyük depremdi. (img:#2287393)
S
spacer2 yıl önce
gezen tavuk yumurtası
tavukların iklim şartlarına bağlı olarak bahçede dolaşması alternatif olarakta gdo'suz yem ile beslenmesi ile üretilen doğal yumurta çeşitidir. isteyen mesaj atabilir.
S
spacer2 yıl önce
sıva ustasının aylık maaşının 60 bin tl olması
(img:#2341382) Türkiye'deki deprem bölgelerinde devam eden konut inşaatları ve geniş kapsamlı kentsel dönüşüm projeleri, inşaat sektöründe büyük bir işçi sıkıntısına yol açtı. inşaat teknikerleri, vinç operatörleri ve sıva-seramik ustaları gibi nit… devamını gör
S
spacer2 yıl önce
masa başında iş isterim diyen insan
Memur olacağım diyen insandır.
S
spacer2 yıl önce
fatih terim fonu
deniz bank florya şube müdürü Seçil erzan, aralarında Fatih terim, arda turan, emre belezoğlu gibi isimlerin bulunduğu 28 kişiyi gizli fon yüzde 40 kar edersiniz vaadiyle dolandırmış. Fona da Fatih terim fonu adını vermiş. https://www.sozcu.com.tr/2… devamını gör
S
spacer2 yıl önce
seninle şöyle olabilirdik
(img:#1671025)
S
spacer2 yıl önce
ne bakiyon la
inşallah dişi cindir..
S
spacer2 yıl önce
veletlerin 2002 öncesi çok güzeldi sanması
araştırma ve sorgulama kültürü olmayan, CHP'li anne ve babalarının talimatıyla 7/24 fox ve halk tv izleyen çoluk çocuğun sanrısıdır. Faili meçhuller, askeri muhtıralar, postmodern darbeler, 3 aylık hükümetler, gecelik %700 repo faizi, yıllık %200 enf… devamını gör
S
spacer2 yıl önce
günaydın sözlük
sözlüğe uyanıp girenlerin sozluge saygısızlık olmasın diye soyledıklerı laf.
S
spacer2 yıl önce
evcilik oyunu
başrollerini `gülşen bubikoğlu` ve `tarık akan`'ın paylaştığı oldukça eğlenceli, romantik komedi sınıfında değerlendirebileceğimiz türk filmi. 1960'larda çekilen, `belgin doruk` ve `göksel arsoy`'un baş rollerini paylaştığı aynı isimli bir film vardı… devamını gör
S
spacer2 yıl önce
günaydın sözlük
sözlüğe uyanıp girenlerin sozluge saygısızlık olmasın diye soyledıklerı laf.
S
spacer2 yıl önce
mutluluğun tarifi
Zamanı unutmaktır. Evet, zamanı untmak. Deneyin bana dua edeceksiniz.
S
spacer2 yıl önce
şu soğuk havalarda sıcacık sevgiye hasret kalmak
Anlık ruh hâlidir.. Nerdee... Kaderime tüküreyim MK. Püüü..
S
spacer2 yıl önce
ismet gürbüz
Giderek trolleşmeye başlaması üzücü olan yazar.
S
spacer2 yıl önce
fazla düşünme sorunu olan insanların ortak yanları
mutsuz olmaları bunlardan sadece birisidir. ayrıca uykusuzlukta çeker bu insanlar.
S
spacer2 yıl önce
ismet gürbüz
Giderek trolleşmeye başlaması üzücü olan yazar.
S
spacer2 yıl önce
akp nin önlenemez yükselişi
başkanlık sistemiyle yönetilen bi parti oldugunu düşünüyorum ve ülkemizin başka bir alternatifi olmadıgı icin milletin başa getirdigi bir partidir,
S
spacer2 yıl önce
aykolik
`aşkın güngör`'ün hüzünlü bir aşk hikayesini anlattığı romanı. kitabın arkasındaki tanıtım yazısı şöyle: "Yenildim ey aşk, al beni ayaklarının altına..." `Aşkın Güngör` bu kez aşkı anlatıyor ---daha doğrusu ayrılığı. Üç genç insanın benzer ka… devamını gör
S
spacer2 yıl önce
27 10 2023 cuma hutbesinde atatürk ten bahsetmemek
valla bu allahsızlık, şerefsizlik ve haysiyetsizliktir. cuma hutbe konusu diyanetten gelir müezzinler de ona uymak zorundadır. lan bir vicdanlı adam da çıkıp atatürk'ü de anmıyor. çok kötü beddua ediyorum çok.
S
spacer2 yıl önce
ahlak özel harekat
Gel gel. Sana sürprizlerimiz bol. inanki memnun kalacaksın... Kaybol MK yobazı. Siee..
S
spacer2 yıl önce
türkiye cumhuriyeti 100 yaşında
5 gün sonra sevinç içerisinde, şarkılarla, mutlulukla kutlayacağım olaydır. Başlığı açmış olmak ayrıca mutlu etti beni. Bize bu cumhuriyeti armağan eden ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'e ve silah arkadaşlarına, aziz milletimize sükranlarımı sun… devamını gör
S
spacer2 yıl önce
true nun karı çıkması
https://www.uludagsozluk.com/e/45602049/ şansa yaşıyoruz resmen.
S
spacer2 yıl önce
saraca nın çok yakışıklı olduğu gerçeği
(img:#2334398) Kör oldum.
S
spacer2 yıl önce
uludağ discord grubu diye bir saçmalık var olması
benim hakkımda konuşuyor musunuz lan doğru söyleyin.
© copyright 2005 - 2026