bugün
- japonya17
- kırgızistan8
- gürcistan25
- en iyi simit hangi şehirdedir21
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin12
- yeni yazarlara öneriler3
- selçuk bayraktar'ın siyasete atılması2
- ctrlx22
- çin8
- geceye bir şarkı bırak17
- latin atasözleri6
- geceniz nasıl geçiyor7
- ağlamamak için kendini tutmak11
- aslında hayatta yapayalnız olmamız8
- sözlüğün aniden sessizleşmesi5
- erkeklerden hayır gelmeyeceğinin anlaşıldığı an4
- sözlük sağ baştan saysın2
- antalya şu an 28 derece4
- sözlük yazarlarının çocukları olsa ne yaparlardı6
- sinem dedetaş'ın gözaltına alınması2
- hewal ebo18
- tez yazmak4
- kuran da namaz yok21
- cep telefonu4
- 30 temmuz 2026 cem küçük'ün gözaltına alınması8
- birader yazarlar birader bay beylerdir3
- lahmacunu elle yiyen kız14
- ilgi isteyen kız16
- isveç3
- 35 bin lira maaşı beğenmeyen sevgili9
- on ikinci neslin ezik olması2
- domdomusa'nın haksız yere çaylaklanması6
- ispanya3
- içim yanıyor be sözlük7
- anın fotoğrafı3
- gelibolu da yaşamak vs çanakkale merkez de yaşamak5
- almanya10
- yalnız yaşamak5
- asla yapmam denilen şeyler4
- yıllar sonra sözlüğe dönen yazar4
- cinle karşılaşınca yapılacak ilk hareket7
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- kazakistan2
- danimarka7
- e'e f e6
- ona bir şey söyle11
- gürcistan'ın neyi meşhur9
- asansörde kalmak7
- sabahattin zaim üniversitesi2
- hikayeyi devam ettir52
entry'ler (51)
canım yanıyor atam.
senin mi canın yanıyor? esas bunu diyenler çıkartıyor bu dünyanın tadını.bugüne kadar hangi canı yananı kolladın bu hayatta,hangisine yardım elini uzattın.bugün insanlık için ne yaptım? diye sordun mu kendine en azından uyumadan önce.
senin mi canın yanıyor? esas bunu diyenler çıkartıyor bu dünyanın tadını.bugüne kadar hangi canı yananı kolladın bu hayatta,hangisine yardım elini uzattın.bugün insanlık için ne yaptım? diye sordun mu kendine en azından uyumadan önce.
suna pekuysal'ın vefatı ile yıllar öncesinde adile naşit'in vefatını hatırladım. o küçücük halimle anneannemi kaybetmiş gibi hissetmiştim. suna pekuysal'da da yıllar sonra aynı duyguyu hissettim. allah rahmet eylesin.
öğrencilerin tenefüste ebelemece oynadıkları an kızların kızlar tuvaletine kaçması ile erkek öğrencilerin tuvalet kapısında kızları kollarından yakalayacakları anı beklemesi.kız öğrencilerin de kapı gerisinden erkeklere nanik yaparak sinir harbi yaşatması.
gelmiş geleceği kadar. (bkz: kayısın kopması)
günümüzün çocukları için çok da geçerli olmayan durumlardır.istisnalar tabi ki her şeyde olduğu gibi vardır.
son yıllarda çoğaldığını düşündüren durum. çocuk sayısının eskiye oranla daha planlı gitmesiyle ailelerin aman o ismi de çocuğa verelim şunu da derken olmadı hepsini sıralayalım durumu.
neyiniz var? *
çocukluğumu ve o günlerde *teyzemlerde yatılı kaldığımızda uyuyamayışımı hatırlamaktır. Bir yastık kılıfının içine pamukların tıklım tıklım sıkıştırılmasıyla oluşan kum torbası kılıklı yastık ileride yaşanacak boyun ağrılarımın da sebebi olmuştur. katlanarak yastık biçimi verilen kıyafet artıklarıyla da kafam hangisinde daha rahat eder durumu ise of ki ne of.
+ kızım saçlarını topla.
+ oğlum gömleğinin yakasını düzelt.
+ arman nerede evladım ?
+ çocuğum koridorda ne geziyorsun?
+ biz sizin yaşınızdayken.
+ oğlum gömleğinin yakasını düzelt.
+ arman nerede evladım ?
+ çocuğum koridorda ne geziyorsun?
+ biz sizin yaşınızdayken.
genelde fiziki yapısından da memnun olmayan kızdır.
özgürlüğü savunmak için zinayı bile meşru gören zihniyetler,vay efendim siz bunu hor görüyorsunuz ama şunu kolluyorsunuz gibi olayları birbiri içine girdirmeler...
sen dünyanın en can,en özel mesleğini icra ediyorsan,öğretimin yanında bir de eğitim vermekle sorumluysan, bunları yapmak için önce mesleğini bırakacaksın arkadaş.sonra özgürlüğünü dilediğince yaşarsın.
sen dünyanın en can,en özel mesleğini icra ediyorsan,öğretimin yanında bir de eğitim vermekle sorumluysan, bunları yapmak için önce mesleğini bırakacaksın arkadaş.sonra özgürlüğünü dilediğince yaşarsın.
öss, oks, kgs, herneyse.
roket atar.
arkadaşımın çalıştığı bankadan kredi başvurusunda bulunmuş.
arkadaşımın çalıştığı bankadan kredi başvurusunda bulunmuş.
misafir olduğun evde saatin tik tak tik tak sesi.*
anneyle veya babayla aynı odada yatmak zorunda olup,horlamalarına maruz kalmamak için onlardan önce uyumaya çalışmak.tabii bu çalışma sonuçsuz kalır. (bkz: ışık hızıyla uykuya dalmak)
anneyle veya babayla aynı odada yatmak zorunda olup,horlamalarına maruz kalmamak için onlardan önce uyumaya çalışmak.tabii bu çalışma sonuçsuz kalır. (bkz: ışık hızıyla uykuya dalmak)
gay erkeklerin sayılarının artış göstermesiyle de ileride daha vahim olabilecek durumdur.
ilk bölümlere göre dizinin uzatılması için asi ile demirin bir türlü kavuşamadığı,dünkü çocukların bile (bkz: kavak yelleri) 3 -5 bölümde bir o sayı kadar sevgili değiştiren dizilerin yer aldığı ortamda nasıl oluyor dedirten, muratugba hatırına * seyredilesi dizidir. sezon finalini dün itibarıyla yapmıştır. cemal ağanın da vurulmasıyla yeni bölümlerde tuncel kurtiz'in yer almayacağı gibidir.
okul çıkış zili çaldığı gibi bahçe kapısına ilk varan olmak için delice koşup yarışan çocuklar. ve birinci olan çocuğun zafer nidası. ki bahçe kapısı aşıldıktan sonra normal duruma geçer bu kahraman öğrenciler. oyalana oyalana evlerinin yolunu tutarlar.
türkiye almanya maçından sonra bizim de selamızı okumazlar inşallah. (bkz: alman imam olmak)
iki gün önce burçin terzioğlu ile hayatını birleştirmiştir. onlara mutluluklar dilemekten başka çare yok.