bugün

entry'ler (5)

eğer maymunlar akrabamızsa

Benim ciddi şüphelerim var bu hususta. Zira, içimizde maymunlardan beter, bencil, hayvansı tipler azımsanmayacak sayıda doğrusu..

uzaylıyla evlenen insan

Mustafa topaloglunun karısı sanirsam..Ama tam da bilemedim. Kimdi ki onun karısı. Sanirsam iki tane vardı. Hangisi hangisiydi, gel içinden çok..

bakire olmayan kadınla evlenmek

Son derece aptal bir konu. Zira tıbbın ve estetik cerrahinin bunca ilerlediği bir zaman da, haalen ben almayim diyen erkeklere gülmek gerekir. Olsa iyi de, zavallılar bakire kızla evlenecegim diye cebelleşirken, bakire sandiklari kızla evlenmeleri de kuvvetle muhtemel olanıdır..

sinan oğan ın mhp genel başkanı olması

Olursa hem güzel hem şaşırtıcı olur. Zira genellikle partilerde bu tür kaliteli ve dinamik insanlara yol vermeyecek türde dinozorlar fazlası ile mevcuttur..

aşk acısı

Tarifi zor ama imkansız olmayandır..Zamanın umulmadık bir diliminde yıllardır uzaktan dostum dediğiniz adam ansızın aşk bulutları ile yağmur olup yağmıştır gönlünüze. Bu yağmura engel olmak istersiniz olamazsınız. Kaçmak ister ama daha beter yakalanırsınız. Gün gelir tamam bu da Allahtan gelen bi lütuf kıymetini bilip ölesiye yaşayayım dersiniz, işte o gün o sizi öldürür, terk edişi ile. Gerekçesi ise bu aşkın imkansız ve yasak oluşudur, sanki kendisi bunu başlatırken durum öyle değilmiş gibi..Sorgularsın nedendir nasıldır aptalca sorgularsın ama bir sonuç alamazsın. Tek hatan sevmektir delice ve değer vermektir bir kadının bir erkeğe verebileceği en büyük değeri. inanmaktır yalan ve geçersiz sözlerine, düşünürsün ki erkek olmak mert olmaktır, özü ile sözünün bir olmasıdır ve karşında erkek sandığın adamın, adam bile olmadığını çok sonra kabullenirsin. Yine de seversin öküz gibi, boş boş...Acı çeker hayatta herşeyden soğursun. Yemekten içmekten. Yaşam dolu bakan gözlerin donuklaşır. Sıcacık çarpan yüreğin buz keser. Ölmek istersin ama inancındır tek engel. Ben maalesef bu acıyı aşanlardan değilim, haalen köküne kadar çekenlerdenim. Haalen tamir edilmemiş bir yüreğim, dolu dolu gözlerim ve yaşamdan bezmiş örselenmiş hislerimle güç de olsa nefes almaya çalışıyorum. Yok bunun çaresi ve tedavisi bence. Çekmeye mahkumum ama sorguladığım tek şey şu; Eğer ki her insan vijdanla yaratıldı ise; nasıl olur da bir diğerine bu acıyı çektirmeyi reva görür ki...
© copyright 2005 - 2026