bugün
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler9
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı4
- sözluk kız ayarlama yeri değildir9
- iş verenlerin aç gözlü olması11
- bir gün ölecek olmak6
- fenerbahçede dördüncü ismail kartal dönemi8
- en iyi terapi6
- uludağ sözlük ai3
- ben saraca kilo verdim sizce yakışıklı olmuşmuyum4
- kaos show2
- hiçbir kızın senden hoşlanmaması4
- alternatif sözlük arayışı2
- kızları etkileme taktiklerini başaramayan erkek3
- ismail kartal9
- sol gözün inanilmaz acimasi4
- bugün ne yedin10
- böceği öldürmek yerine dışarı atan insaflı kişi8
- müzik dinlemenin felsefesi5
- sözlüğü botların ele geçirmesi3
- sistem patlamış3
- sinek küçüktür ama mide bulandırır4
- güne bir şarkı bırak14
- yanlışlıkla erkek sikmek9
- futbol13
- somon pişirdim yanına da şarap açarız diyen kız4
- anın görüntüsü20
- chp'nin marka değeri düştü3
- şu anda ne yapıyorsun19
- islam düşmanlarına epstein şoku10
- hayatın anlamsız olduğu anlar3
- arda güler egosu6
- hayvan barınağında bok temizleme cezası alan kürt2
- sözlükte kendini kadın yapan erkekler3
- çözüm süreci2
- bugünkü bilgi ile 2000 yıl önce yaşamak4
- beren saat2
- utangaç hatun2
- yanlış mesleği seçtim denilen an2
- kütüphane de topuklu ile dolaşan kevaşe5
- 30 lu yaşlar14
- fokur fokur lubunya kaynaması6
- evlenmek için gereken minimum para5
- sıla gençoğlu2
- kızların evlenmek için 150 gram altın istemesi2
- 17 haziran 2026 gökyüzünde ay yıldız olması3
- intihar etmek10
- eşim ateist olsa 10 çocuğum da olsa onu boşarım5
- ayağına kaldırım taşı bağlanan caretta caretta7
- tutunacak tek dalı uludağ sözlük olan tip5
- 18 haziran 2026 gana panama maçı2
entry'ler (28)
sıradan bulduğum olaydır. muhtemelen adam semih sentürkün hırvatistana attıgı gol diye arattı ve ulu sözlüğe geldi. ve entryden yararlandın. sözlüğün amacıda buydu zaten.
ayyy demeyin öyle ben kız sanıp yazdımdıydı.
yapılışını bizzat gördüğüm kektir. 1 yıl önce o kekten günde 24.000 adet üretiliyordu. o kekin uzun süre bozulmadan kalabilmesi içinde at yağı ve tavuk derisi kullanılır. ama tadı fena değil.
çorabımı çıkar.
en büyük ruhsal sıkıntımdan bahsetmek istiyorum. şiddet eğilimi. fakat farklı bir durum var yumuşak şeylere. yada böyle farklı dokulara. birde canlı olursa. bir kaç örnekle anlatayım. mesela şuan yanımda duran akvaryumun içindeki balıkları sıkarak öldürmek istiyorum. ve sonunda vicdan yapacagımı bilmesem dakka düşünmeden yaparım. sadece istiyorum! yani anlam veremediğim şekilde.. o balığı avcumun icinde sıkıp o hissi hastalıklıca yaşamak istiyorum. beni daha fazla zorlayan durumlarda var mesela bir bayanın göğüsleri. sapık yada sapkın değilim.. sadece o göğüsü böyle sıkmak istiyorum. hatta ısırmak ! hemstırlarada büyük ilgim var! yani aktif olarak petshopa giden birisiyim defalarca elime alma fırsatı yakalım abi sıkmamak için kendimi zor tutuyorum. ve bu bana hayatım bir çok noktasında sorun yaratıyo. otobuste okulda dışarda insan birinin göğüsünü (cinsel amaç dışında ) neden sıkmak istesin! yaklasık bir 5 yıldır bu durum böyle. kendime hakim olamıcak derecelere geliyorum ve ortamdan uzaklasıyorum. nedenini arastırdım ama sıfır sonuç. neden bölye hissetiğime dair en ufak bir fikrim yok. yardım almayı düşünüyorum ama bu durumun büyümesinden korkularım var. ve param yok. bildiğiniz birşey varsa bi yeşillendirin.
pembe jartiyer ile kombine edilebilir.
+3 claveri 5 m sattığım günleri özlerim yanılmıyosam bi 5 yıl önceydi.
Lokasyon: Ankara
Meslek: öğrenci(ama zengin)
plus özellik: bel kuvvetli duvara çivileyebilir.
eksi özellik: trip & naz cekecek hali yok.
boş ev durumu: 7/24
ayrıca sohbetimde sağlamdır. birde 2 çift laf edebilcek bi insan olursa. hatta cağdaş kezbanlıktan sıyrılmış özgün düşüncelere sahip bir bayan olursa tadından yenmez.
Meslek: öğrenci(ama zengin)
plus özellik: bel kuvvetli duvara çivileyebilir.
eksi özellik: trip & naz cekecek hali yok.
boş ev durumu: 7/24
ayrıca sohbetimde sağlamdır. birde 2 çift laf edebilcek bi insan olursa. hatta cağdaş kezbanlıktan sıyrılmış özgün düşüncelere sahip bir bayan olursa tadından yenmez.
fenaaki ne fena tabi baba yok başlarında (bkz: game of thrones sezon 1)
içinizdeki (bkz: game of thrones) aşkını öldürebilir
(bkz: http://www.youtube.com/watch?v=5o_GPDKMZko)
(bkz: http://www.youtube.com/watch?v=5o_GPDKMZko)
göz kamaştıran parlaklık için kullanılabilir. katı yağıda partnerinizin üzerinde eritmeyi deneyebilirsiniz.
açık ara sevgilisinin önünde dayak yemektir. yaşadım ordan biliyorum. hatta vites yükselterek devam ediyorum. sevgiline biri laf atınca ses çıkartamamak.(basıma gelmedi)
bazı babaların hakettiği durumdur. mesela benim babam. ama ben demiyorum neden ? çünkü babannem orospu değil. hacı kadın.
(bkz: sözlükteki kız yazarları nasıl ortaya çıkartırım)
not: yalnız entyleri okudumda nasıl saçma sorular var lan.
(bkz: sözlükten anlamsızca soğumak)
not: yalnız entyleri okudumda nasıl saçma sorular var lan.
(bkz: sözlükten anlamsızca soğumak)
ben hayatımda ilk kez birinin gözlerine baktığımda, hangi gözüne bakacağıma karar veremiyorum. birine bakarken hemen ötekine de bakmak istiyorum, diğerinin hatrı kalmasın diyorum. sahi niye iki göze de aynı anda bakamıyoruz ki sanki.
gerçi tek gözüne bakarken bile aklımı kaybedecek gibi olduğum birinin iki gözüne aynı anda bakmak intihar olurdu herhalde.
gerçi tek gözüne bakarken bile aklımı kaybedecek gibi olduğum birinin iki gözüne aynı anda bakmak intihar olurdu herhalde.
sanıldığının aksine cebeci kampüsünde değildir. altındağ diye geçer fakat aslen mamaktadır. ankara hastanesine bitişiktir. kimse bilmez yerini. kız yoğunluklu bir fakültedir. hemşirelik ebelik gibi bölümleri içinde barırındırır. son olarak başka tercihiniz varsa orayı yapın derim.
yapmacık davranış gösteren kız iğrençliği diye bir şey var. mide bulandırır.
Sayın sözlük bazen içimden gelenleri buraya dökmek istiyorum. o yüden böyle bir başlık altında toplama kararı aldım. zaman zaman girip yazıp çıkıcam. sözlük yazarları çok da umrumda değiller (bkz: canınız cehenneme) ama yorumlarada açığım.
ilk olarak en büyük ruhsal sıkıntımdan bahsetmek istiyorum. şiddet eğilimi. fakat farklı bir durum var yumuşak şeylere. yada böyle farklı dokulara. birde canlı olursa. bir kaç örnekle anlatayım. mesela şuan yanımda duran akvaryumun içindeki balıkları sıkarak öldürmek istiyorum. ve sonunda vicdan yapacagımı bilmesem dakka düşünmeden yaparım. sadece istiyorum! yani anlam veremediğim şekilde.. o balığı avcumun icinde sıkıp o hissi hastalıklıca yaşamak istiyorum. beni daha fazla zorlayan durumlarda var mesela bir bayanın göğüsleri. sapık yada sapkın değilim.. sadece o göğüsü böyle sıkmak istiyorum. hatta ısırmak ! hemstırlarada büyük ilgim var! yani aktif olarak petshopa giden birisiyim defalarca elime alma fırsatı yakalım abi sıkmamak için kendimi zor tutuyorum. ve bu bana hayatım bir çok noktasında sorun yaratıyo. otobuste okulda dışarda insan birinin göğüsünü (cinsel amaç dışında ) neden sıkmak istesin! yaklasık bir 5 yıldır bu durum böyle. kendime hakim olamıcak derecelere geliyorum ve ortamdan uzaklasıyorum. nedenini arastırdım ama sıfır sonuç. neden bölye hissetiğime dair en ufak bir fikrim yok. yardım almayı düşünüyorum ama bu durumun büyümesinden korkularım var. ve param yok. bildiğiniz birşey varsa bi yeşillendirin.
ilk olarak en büyük ruhsal sıkıntımdan bahsetmek istiyorum. şiddet eğilimi. fakat farklı bir durum var yumuşak şeylere. yada böyle farklı dokulara. birde canlı olursa. bir kaç örnekle anlatayım. mesela şuan yanımda duran akvaryumun içindeki balıkları sıkarak öldürmek istiyorum. ve sonunda vicdan yapacagımı bilmesem dakka düşünmeden yaparım. sadece istiyorum! yani anlam veremediğim şekilde.. o balığı avcumun icinde sıkıp o hissi hastalıklıca yaşamak istiyorum. beni daha fazla zorlayan durumlarda var mesela bir bayanın göğüsleri. sapık yada sapkın değilim.. sadece o göğüsü böyle sıkmak istiyorum. hatta ısırmak ! hemstırlarada büyük ilgim var! yani aktif olarak petshopa giden birisiyim defalarca elime alma fırsatı yakalım abi sıkmamak için kendimi zor tutuyorum. ve bu bana hayatım bir çok noktasında sorun yaratıyo. otobuste okulda dışarda insan birinin göğüsünü (cinsel amaç dışında ) neden sıkmak istesin! yaklasık bir 5 yıldır bu durum böyle. kendime hakim olamıcak derecelere geliyorum ve ortamdan uzaklasıyorum. nedenini arastırdım ama sıfır sonuç. neden bölye hissetiğime dair en ufak bir fikrim yok. yardım almayı düşünüyorum ama bu durumun büyümesinden korkularım var. ve param yok. bildiğiniz birşey varsa bi yeşillendirin.
sağlam güldüm kardeş :D (bkz: o değilde benim niki kesin)