bugün

entry'ler (36)

bakire olmayan kızla evlenen entelektüel

(bkz: bakire olmayan kızla evlenmek)

burdabirivarmis

Hoşgelmiş yazar

köpeğe konabilecek isimler

(bkz: Beyliss)

connected2.me

Tanımadığımız ve kim olduğunu öğrenemediğimiz insanlarla konuşmamızı sağlayan site

işte buda benim üyeliğim http://connected2.me/siyahbrokoli

kusmuğa ekmek banmak

(bkz: yarak afedersin)

69

68 den sonra gelen sayıdır.

birinin suratını duvara vurarak parçalamak

sebepsiz ise canilik sebepli ise güzelliktir.

fenerbahçelilerin duymaktan hoşlandıkları küfürler

(bkz: hepsi)

thy uçaklarına isim arıyor

Facebook'ta başlatılmış bir proje arkadaşlar Türk hava yolları uçaklarına isim arıyor sizde aklınızdan geçen uçak isimlerini önerebilirsiniz

https://apps.facebook.com/ucakisimleri/

başlıkları alt alta okumak

(bkz: kendini popüler sanan yazarlar)
(bkz: pezevenk)

el kızartmaca

farklı bir modeli ise,

'herkes ellerini bir masada üst üste koyar ve eli en altta olan kişi en üsttekinin eline vurur,bu olay hep böyle devam eder'

Elime normalinden sert vuran arkadaşın intikamını masum birinden almak zorunda kaldığım oyundur

ilginç bilgiler

sik kafalı terimi ahtapotlardan gelmektedir çünkü ahtapotların penisleri kafalarındadır.

bakire olmayan bir hatunla evlenen türk erkeği

hatunun malıdır bence hatunun gözünde her zaman ezik görünücek erkektir şahsen ben kendi bekaretini kendim almadığım bir hatunla beraber olmazdım.

sevgilinin isminin güzel olmaması

nedense fatma, hatice gibi eski isimlere karşı böyle birşey düşünülüyor bence gayet saçma bir olay arada sevgi olduktan sonra piyuuuv

yaran yanlış okumalar

-hilal cebeci

+halil cebeci

olayına çok takılan bir kekliğim.

yazarlara seksi gelen kuşlar

(bkz: serçe)

aralarında toplanıp birbirlerine birşeyler dediklerine şahit olmuştum bir kere sanki gerçekten çok ilginç tüylerim ürpermişti çok hoş yaratıklar.

olsa da yesek denilen yemekler

güzel bir dondurmanın yanında sunulan sıcacık volkanik tatlısıdır.

gribi ilaçsız atlatmaya çalışmak

eğer annenizin evindeyseniz ilaç kullanmanıza izin verilmez zaten oradaki kullanabileceğiniz tek ilaçlar annenizin kaynattığı çeşitli otlardır, hem araştırmalar sonucundada ilaçların vücuda zararlı olduğu hastalıklarının ilaçlarının doğla yollarla yapılması gerektiği açıklanmaktadır.

eski sevgiliyi aramak istemek

eylemi gerçekleştirene kadar düşünüp cesaretinizi toplayamaz vazgeçersiniz, eylemi gerçekleştirden sonra olumsuz karşılık almaktan iyidir.

(bkz: ben profesyonelim)

sevgilisi olmadığı halde teklifleri reddeden erkek

kendisini havalı göstermeye çalışan fakat bir süre sonra bunların hepsinden pişman olucak erkektir.
© copyright 2005 - 2026