bugün
- mesleki yaşama merkezi denetleme2
- yörük kızı15
- kız düşürmenin kısa yolu15
- sözlük kızlarının entrylerinin hep artılanması13
- uludağ sözlük size ne kattı24
- mercimek çorbası içen kadın14
- sarı şeker yargılanmalıdır16
- ismail kartal12
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü19
- bir kadını taşımanın zorluğu10
- pum pum çorbası6
- pankek mi pişi mi10
- sözlüğün en masum yazarları16
- otobüs camına yaslanan kafanın titremesi6
- cübbeli ahmet hükümetin maşası mı sorunsalı9
- fusya semsiyeli yabanci26
- sikişirken sigara içen kadın5
- yemeğe bulyon koyan insan7
- sarımsak yiyen kız6
- atatürk ü sevme zorunluluğu10
- zuhal olcay'a aşık olmak7
- arkadaşlar larissa kim12
- sarapci koala43
- serhat kılıç22
- seks yapmanın aslında çok iğrenç bir eylem olması6
- s'i l v'e r m'i s t26
- nervio21
- hesabın yüzde 10 undan daha az bahşiş veren tip10
- pandela 38
- türkiye13
- sözlükteki gammazlar lobi si11
- pizza6
- bir kızın aşkı size naptırabilir9
- uyudunuz mu4
- arkadaşlar bi bakar mısınız4
- hamarat kadın5
- tarihteki en kanlı savaşlar3
- karnı doydukça yemeğe kusur bulan insan5
- bir insanın yüzüne söyleyemeyeceğin şeyler4
- dinlenme tesisi soğuğu5
- hoşçakal uludağ sözlük7
- artı oy yalakalığı5
- atatürk ün türk olmadığı gerçeği7
- arkadaşlar acıktık mı sanki5
- koca sözlüğün fusya'ya yenilmesi8
- tai lung45
- taşaklı erkek4
- şarapçının birden tayyipçi olması10
- sözlükte kendini sibel can diye tanıtan nineler9
- recep tayyip erdoğan11

"bugün de içeyim yarın bırakıcam sigarayı/içkiyi" ve "pazartesi diyete başlıyorum" ile aynı kalıp zihniyetin mahsulü söylemdir kendileri...

yanlış insandır, ters insandır. bir gün gelecek bütün her şeyini, ırzını, namusunu bile ona borçlu olduğunu anlayacaktır ama artık çok geçtir, mustafa kemal'in izine bi kez giremeyen hiç kez giremez bi kerem. anıtkabir'in önünden dahi geçmemelidir, g… devamını gör

23 yaşında iki çocuklu kocası tarafından aldatılan kadının içler acısı sorusudur. kocamın beni aldattığını yeni fark ettim ne yapmam gerek nasıl bir yol izlemeliyim ki eşim beni aldatmasın. evet..

yolda, sokakta, bazıları için aynada, evde, okulda v.s her yerde görülebilen canlı türüdür.
düşünmek eyleminden yoksun bir yapıları vardır, bu yüzden de mutludurlar. çünkü düşünmek yorucu ve bitap düşürücüdür. bu kadar evrimdışı kalmalarına rağmen… devamını gör

kemalist tokatlarken dikkat edilecek ince hususlardır. aşırı kaba olmayın tokatı atarken nazik çok kırıcı olmadan yavaşça vurun. evet..

Arkadaslar arasinda "corap sokugu" ile benzestirilen hadisedir.
Kacmak, bir cozum olmasa da yasamak icin hayatidir bu noktada...

gerçekleştiği taktirde şimdilerde istanbul'dan, isveç'ten ve diğer yerlerden bık bık öten insanların hiçbirinin yaşamak istemeyeceği hayali mekan.

hayvan urunlerini yemeyen kisilere denir.vejeteryanligin bokunu cikarmis,gelismis hali.
(bkz:uktedir)

imla kurallarını içgüdüsel olarak kullanan vatandaşlara öğretilmesi gerekendir. "lan ne alaka şimdi" diyor insan öyle şeyleri ayırıyorlar ki.
edit: içgüdüsel olarak kullanmaktan ziyade, sezilerine dayanarak kullanmak demek daha doğru olur. "bu kesin… devamını gör

kocasına doğum günü yada yıl dönümü süprizi yapacak olması muhtemel .yoksa neden kocam 15 dakikaya gelir hızlan desin.

cevabı evet ise hani allah'ın gücü her şeye yeterdi, hayır ise demekki allah her şeyi yaratamaz diye cevap verilen ateist sorusu.~ayrıca neden kötü oylandığını anlayamadığım başlıktır. bi görüş bile belirtmemişim sadece bana sorulan bi soruyu yazdım~… devamını gör