S
sivil7 yıl önce
beyin yakan misvak karikatürü
son derece haklı bir karikatür. Edit : yaptığım ironiyi anlamayan 25 andaval eksilemiş bile.
S
sivil7 yıl önce
şimdi yatayım sabah erken kalkar ders çalışırım
"bugün de içeyim yarın bırakıcam sigarayı/içkiyi" ve "pazartesi diyete başlıyorum" ile aynı kalıp zihniyetin mahsulü söylemdir kendileri...
S
sivil7 yıl önce
öpüşen çift görünce yapılacaklar
Ses çıkarmadan parmak ucu üstünde koşarak uzaklaşılmalıdır.
S
sivil7 yıl önce
tarkan filmindeki ahtapot
O kadar büyük ahtapot mu olur lan diye düşündürmüştür. Ben de baya korkmuştum.
S
sivil7 yıl önce
atatürk ün yolundan gitmeyen insan
yanlış insandır, ters insandır. bir gün gelecek bütün her şeyini, ırzını, namusunu bile ona borçlu olduğunu anlayacaktır ama artık çok geçtir, mustafa kemal'in izine bi kez giremeyen hiç kez giremez bi kerem. anıtkabir'in önünden dahi geçmemelidir, g… devamını gör
S
sivil7 yıl önce
atatürkü sev mi yo rum
fikri beyanını özgür iradesini aleni biçimde itiraf eden kişi beyanıdır. evet..
S
sivil7 yıl önce
kocam beni aldatıyor ne yapmalıyım
23 yaşında iki çocuklu kocası tarafından aldatılan kadının içler acısı sorusudur. kocamın beni aldattığını yeni fark ettim ne yapmam gerek nasıl bir yol izlemeliyim ki eşim beni aldatmasın. evet..
S
sivil7 yıl önce
salak ama mutlu insanlar
yolda, sokakta, bazıları için aynada, evde, okulda v.s her yerde görülebilen canlı türüdür. düşünmek eyleminden yoksun bir yapıları vardır, bu yüzden de mutludurlar. çünkü düşünmek yorucu ve bitap düşürücüdür. bu kadar evrimdışı kalmalarına rağmen… devamını gör
S
sivil7 yıl önce
yere neden çöp atıyorsunuz
Burada da yere çöp atan çok kişi var. Sebebi ne çöp kutusu azlığı mı yazarsaniz seviniriz.
S
sivil7 yıl önce
kemalist tokatlarken dikkat edilecek hususlar
kemalist tokatlarken dikkat edilecek ince hususlardır. aşırı kaba olmayın tokatı atarken nazik çok kırıcı olmadan yavaşça vurun. evet..
S
sivil7 yıl önce
kızının erkek arkadaşına kahvaltı hazırlayan baba
muhteşem ve süper bir babadır. elini öpmek gerekir.
S
sivil7 yıl önce
pendik te parkta oynayan kızın vurulması
her çocuk risktedir, özgürlükleri kısıtlanmıştır.
S
sivil7 yıl önce
sabaha anlamsız bir fotoğraf bırak
(img:#1076590)
S
sivil7 yıl önce
70 bin zencinin vuvuzelalarıyla sizi kovalaması
bir korku filmi senaryosudur.
S
sivil7 yıl önce
dört eşi olan yazar
ayiplanmamasi gereken yazardir. allah vermiş.
S
sivil7 yıl önce
her şeyin kötü gittiği dönem
Arkadaslar arasinda "corap sokugu" ile benzestirilen hadisedir. Kacmak, bir cozum olmasa da yasamak icin hayatidir bu noktada...
S
sivil7 yıl önce
kürdistan
gerçekleştiği taktirde şimdilerde istanbul'dan, isveç'ten ve diğer yerlerden bık bık öten insanların hiçbirinin yaşamak istemeyeceği hayali mekan.
S
sivil7 yıl önce
vegan
hayvan urunlerini yemeyen kisilere denir.vejeteryanligin bokunu cikarmis,gelismis hali. (bkz:uktedir)
S
sivil7 yıl önce
bağlaç olan da yı ayırmayıp ek olanı ayırmak
imla kurallarını içgüdüsel olarak kullanan vatandaşlara öğretilmesi gerekendir. "lan ne alaka şimdi" diyor insan öyle şeyleri ayırıyorlar ki. edit: içgüdüsel olarak kullanmaktan ziyade, sezilerine dayanarak kullanmak demek daha doğru olur. "bu kesin… devamını gör
S
sivil7 yıl önce
kocam 15 dakikaya gelir hızlan
kocasına doğum günü yada yıl dönümü süprizi yapacak olması muhtemel .yoksa neden kocam 15 dakikaya gelir hızlan desin.
S
sivil7 yıl önce
öpüşen çift görünce yapılacaklar
Ses çıkarmadan parmak ucu üstünde koşarak uzaklaşılmalıdır.
S
sivil7 yıl önce
kendilerini bir bok sanan uludağ sözlük yazarları
Pisikosomatik bir vaka. Yazık. Çok genç olmasa bari.
S
sivil7 yıl önce
nickini bir fotoğrafla anlat
(img:#1466028)
S
sivil7 yıl önce
allah kaldıramayacağı bir taş yaratabilir mi
cevabı evet ise hani allah'ın gücü her şeye yeterdi, hayır ise demekki allah her şeyi yaratamaz diye cevap verilen ateist sorusu.~ayrıca neden kötü oylandığını anlayamadığım başlıktır. bi görüş bile belirtmemişim sadece bana sorulan bi soruyu yazdım~… devamını gör
© copyright 2005 - 2026