bugün

entry'ler (71)

çok yaşa yerine alternatif sözler

sigara mı içtin .

sözlükle dertleşmek

karanlıkta bağırmak ile eşdeğer.

patrona halil sezai isyanı

bu isyanın en büyük destekçileri kızlar.

uludağ sözlük yazarlarının twitter sayfaları

https://twitter.com/FurkanErenPala

süheyl donay

hukuk fakültesinde hocamdır. beşiktaşlı olmasına karşın galatasaray kongre üyesidir. derste ara ara şike operasyonuna göndermeler yapar, aziz yıldırım'ın tutukluluk halinin yanlış olduğunu belirtir.kongre üyesi olduğundan olsa gerek makbuzun gereksiz olduğunu belirtmiştir ek klasörde

israfil suru üflediği anda söylenecek ilk sözler

Laiklik elden gidiyor, dini simgeleri günlük yaşamımıza alet etmişler, bakın suru üflüyorlar

45 derece sıcakta kömür dağıtımı

cahil arkadaşların bilmeden konuştuğu konu, kömür ve odunun yazın hazırlanıp depolandığını bilmeyenlerin cahil başlıklarını alkışlıyorum tebrikler.

robinho nun kaç alex ettiği sorunsalı

Her gelen alexle karşılaştırıldı ama hala alex var, 125 gol 126 asist ile alexin kaç robinho eder başlığını hakettiğine inanıyorum.

kemal kılıçdaroğlu

Türbana özgürlük yasasına karşı altına imzasını atarak yasayı anayasa mahkemesine taşıyan , daha sonrada hiç utanmadan türbanı özgür bırakacaz diyen kendi ile çelişen insan evladı.Unutulmasın ki Türban laikliğe karşıdır diye bas bas bağıran partininde lideri olarak bulunuyor.

türkçe şarkı varken yabancı şarkı dinlemek

müziğin dili olmaz, müzik evrenseldir , insanın duygularını en çok okşayan şarkı neyse insan onu istediği gibi dinleyebilir.

seni seviyorum diyene ölçü birimi sormak

+seni seviyorum
-ne kadar seviyorsun
+nah bu kadar.

kılıçdaroğlu nun yüzünden akan samimiyetsizlik

Nedense sürekli birilerine benzetilerek bir yerlere getirilmeye çalışılan bir kişi.Yeri geliyo gandi deniliyor yeri geliyor kasket takınca ecevit deniliyor.yahu arkadaş bu adamın niye kendi bir özelliği yok.Bu yüzden başka isimlerin üzerinden prim yaptığından dolayı samimiyetsizliği yüzünede yansımış bulunuyor.

recep tayyip erdoğan'ın vefat etmesi

tarihe geçen lider olur.

kadınların erkekleri reddetme bahaneleri

arkadaşımdın.

motive oruç sözleri

11 ay zaten yiyoruz.

kızların teklif ettiği ülkeler

yok öyle bir dünya.

sözlük yazarlarının en son izlediği filmler

cehennem melekleri( silvetre stallone).

hayır kelimesi sesteş olmasa nolurdu sorunsalı

hayırda ne vardır ?