bugün
S
sinirlidudak9 yıl önce
hoşlanılan kızın sizden hoşlanmaması
insanın basına gelebilecek kötü olaylardan biridir. siz onun kapısına gül dökmeye hazırsınızdır ama o size bakmaz bile...
S
sinirlidudak9 yıl önce
fatura
Satılan malın fiyatını, miktarını vb. belirtmek için satıcının alıcıya verdiği kağıt. (bkz:açık fatura) (bkz:kapalı fatura)
S
sinirlidudak9 yıl önce
kaslı bacaklı kızlar
dünyanın en seksi bacaklarına sahip kızlardır. boyları ve kiloları ne olursa olsun çekicidirler. kalın bacaklı kızlarla karıştırılanları olur ama arada fark vardır. çünkü iri kemik ve yağ dokusuna sahip olmaktan öte kavisli ince bileklerinden başlaya… devamını gör
S
sinirlidudak9 yıl önce
mühürsüz oy pusulalarının geçerli sayılması
şerefsiz satılık köpekler.
S
sinirlidudak9 yıl önce
kon tv
uydu üzerinden tüm dünyada izlenebilen yerel kanal...
S
sinirlidudak9 yıl önce
eyalet gelecek dertler bitecek
Hem kürdistan diyor, hem `turan`.
S
sinirlidudak9 yıl önce
hayır diyenlerin hayır demek için nedenleri
yargılanılacak dediğin adamın yargılanması için öncelikle 600 milletvekilinin 400'ü tarafından onay gerekiyor. varsayalım bu onay verildi, atandığı yüksek mahkemede sevgili başkanı yargılayacak 15 divan kurulu üyesinin 12'sini yine sevgili başkan atı… devamını gör
S
sinirlidudak9 yıl önce
akp ülkeyi neden eyaletlere bölmek istiyor
Çünkü (bkz: bob eşbaşkanı) Sonuçta olacak olan: (img:#1391528)
S
sinirlidudak9 yıl önce
evet cıkınca aziz nesine baglayacak kitle
Şunu görüp de hala evet diyenin aklından şüphe ederim. (img:#1391471)
S
sinirlidudak9 yıl önce
neden evet diyorum
barış, demokrasi ve halkların kardeşliği için, ayrıca günün birinde Kürt halkı da bir başkan çıkartabilir.
S
sinirlidudak9 yıl önce
neden hayır diyoruz
resimde yer alan maddeler ile cevaplanabilecek soru cümlesi. (img:#15942)
S
sinirlidudak9 yıl önce
kürdistan için hayır
Sonuna kadar hayir hemde. Ben aydinli devremin o aziz naasini tendurekten sirtimla indirirken, o siyasilerin hicbirinin gotu duymadi ama.
S
sinirlidudak9 yıl önce
hayır çıkarsa sayın erdoğan çok sinirlenir
Pazar günkü referandumdan mazallah hayır çıkarsa sayın cumhurbaşkanımız çok sinirlenir evet bu sinirle " ne haliniz varsa görün nankörler " deyip devlet işlerinden elini ayağını çekerse o zaman görürüm sizi, maaşlarınızı bile alamazsınız, açlıktan it… devamını gör
S
sinirlidudak9 yıl önce
16 nisan 2017 referandumunda hayır diyecek akp li
benim çevremdede olan ak partililerdir. yavaş yavaş uykularından uyananlardandır.
S
sinirlidudak9 yıl önce
bu milletin amına koyacağız
başbakan `recep tayyip erdoğan`'ın en has adamlarından `cengiz inşaat`'ın sahibi `mehmet cengiz` ile `celal koloğlu` arasında geçen konuşmadan ibretlik kısım. tam metin için: (img:#981753)
S
sinirlidudak9 yıl önce
atatürk ün gençliğe hitabesi
Gunumuz gencliginin her sabah okumasi ve her sozcugunu dusunup anlamasi ve hatta uygulamasi gereken Yuce Ataturk'un :"Ey Turk gencligi,birinci vazifen; Turk istiklalini ve Turkiye Cumhuriyetini ilelebet muhafaza ve mudaafaa etmektir.Mevcudiyetinin v… devamını gör
S
sinirlidudak9 yıl önce
evet
Kabullenme, onay sözü.
S
sinirlidudak9 yıl önce
referanduma evet ve hayır sebepleri
referandum için evet ve hayır oyu kullanan kişilerin sebepleridir. medyaya yansıyan derlemelerle aşağıdadır. evetçilerin ne şekilde evet oyu istediklerine bakalım. (img:#1390067) (img:#1390069) (img:#1390070) (img:#1390071) görüldüğü üzere evet… devamını gör
S
sinirlidudak9 yıl önce
referandum için evet ve hayır oyu kullanan kişilerin sebepleridir. medyaya yansıyan derlemelerle aşağıdadır. evetçilerin ne şekilde evet oyu istediklerine bakalım. (img:#1390067) (img:#1390069) (img:#1390070) (img:#1390071) görüldüğü üzere evet… devamını gör
S
sinirlidudak9 yıl önce
S
sinirlidudak9 yıl önce
S
sinirlidudak9 yıl önce
bir ak partili olarak hayır diyorum
baya kişi var etrafımda o şekilde düşünen.
S
sinirlidudak9 yıl önce
bir ak partili olarak hayır diyorum
baya kişi var etrafımda o şekilde düşünen.
S
sinirlidudak9 yıl önce
twitter ın erkek google ın kadın olması
evet efenim doğru bir tespittir. `twitter ın erkeğe google ın kadına benzemesi`dir. twitter erkek gibidir. az konuşur. bazen yarım ağız konuşur, bzı kelmelr erimk zornda kalr. tam bir ego tatmin platformudur. takip edime pahasına az kişi takip etmey… devamını gör
© copyright 2005 - 2026