bugün
- sözlük kızlarının kekleri13
- kız sesi duymak için müşteri hizmetlerini aramak7
- ölümden korkuyor musunuz17
- yesene beni diyen kız5
- bara giden erkeğin asıl amacı11
- benim babamın siki kutu kola gibidir5
- matrix te yaşadığımız gerçeği8
- keki haddinden fazla kabaran kadın3
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek15
- sözlükte ne değişti6
- ben basit bir insanım5
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı5
- meyhanede masayı yumruklayıp hancı hancı demek6
- zalbert ramstein8
- uludağ itiraf18
- intihar düşüncesi6
- sözlüğe resim yüklenememesi3
- flört etmeyen liberter öğretmen4
- cumartesi kahvaltısı5
- aşk6
- cumartesi günü sözlükte takılan asosyaller4
- vombatların kakasının küp şeklinde olması2
- ghost rider3
- yahudi düşmanlığı3
- evliliği zorlaştırmak3
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya17
- hava su ateş toprak3
- queen feristah15
- anneanne3
- idealizm vs materyalizm2
- insan olmaya ceyrek kala11
- at eti yiyen gay2
- bugün ne oldu6
- iki yapay zekanın sohbeti2
- bir kadından hoşlanmak4
- mazotun yarım litresi 50 tl25
- hafızayı sildirmek7
- bir bela geliyor28
- fusya semsiyeli yabanci20
- gocu39
- ayı dövmenin aslında zor olmaması10
- seninleyken kendim olabiliyorum4
- sevgiliyle kavga etmeyi özlemek2
- yazarların cuma akşamı planları4
- işiniz gücünüz yok mu11
- hiç bir diktatör iç savaş çıkarmadan gitmez11
- karı diyen öküzleri gırtlaklama isteği10
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- erkeklerin her konuşmayı flörte bağlaması6
- gecenin şarkısı18
entry'ler (39)
Müzikle ilgilendiği bir geçmişi olduğu muhakkak olan bir insanın evinin kapısı için dileğidir.
Neymiş çantanın içine ped, prezervatif, iç çamaşırı ve peçete koymak lazımmış. Ulan depremi fırsat bilip sex yapıyor bu insanlar uyanın !!
Kızlar niye böyle nidalar atıyorsunuz ayrıca ? Biz bilmiyor muyuz sizi sikmeyi.
Tenis ve penis kelimelerinin kafiyeli olduğunu varsayarsak mantıklı olabilir.
4 kere evlenmiştir, çok da çapkın olduğunu biliyoruz, duyuyoruz. Tahminimce o penis, 100’ü aşkın kadının içine girmiştir.
Ben bir kere görmüştüm, sırf bu olayı gördüğüm için kıza açılmıştım hatta. Aynı lisede okurdu benden 2 sene büyüktü. Masturbasyon yapması Ve bunu görmem bana ekstra güven aşılamıştı. 2 sene çıktık.
Prezervatif kullanma anlamına da gelir fakat ben kullananlardan yana değilim açıkçası. Araya plastik girdiği halde olaya nasıl sex diyebiliyorsunuz ki aq. Değmesi lazım.
Bir iki kere denk gelmiştim. Söylerim eğer nick merak ediliyorsa biri aklımda.
Erkeğine sex ânında çok büyük destek olan sevgilidir.
Her şey için artık çok geç kalmış erkektir. Vermeyen kadınlara denk gelmişse acilen onları bırakmalıdır. Sevgilisi yoksa da acilen bulmalı Ve ufak ufak başlamalıdır.
Kendisine çatır çutur sevişmeyi teklif ettiğinde beni reddetmiş yazardır. Mantığım almıyor açıkçası. Sende am var bende de penis. Daldırayım diyorum olmaz diyor, çok garip.
Kızlar önce sevişin lan bu kadar mı yabanisiniz.
Bilerek “durur” yerine “durar” yazdım ki kendilerini TDK emeklisi zanneden bazı pire torbaları kendisini hemen belli eder diye düşündüm.
Neyse biz konumuza dönelim.
Bazı kızlar seks yapmak yerine nedense güven sürecini uzun tutarak yine bencilliklerini, kezbanlıklarını devreye sokuyorlar. Halbuki “düzenli seks hayatı olmayan erkek gerginliği” diye literatüre geçmiş bir kalıp vardır. Siz seks yapmadıkça güven duygunuzun gelişeceğini mi düşünüyorsunuz ? Kendinize perde çekerek adamın da size olan hayranlığına perde çekiyorsunuz, soğutuyorsunuz. Ondan sonra tabii olmaz ilişki.
Neyse biz konumuza dönelim.
Bazı kızlar seks yapmak yerine nedense güven sürecini uzun tutarak yine bencilliklerini, kezbanlıklarını devreye sokuyorlar. Halbuki “düzenli seks hayatı olmayan erkek gerginliği” diye literatüre geçmiş bir kalıp vardır. Siz seks yapmadıkça güven duygunuzun gelişeceğini mi düşünüyorsunuz ? Kendinize perde çekerek adamın da size olan hayranlığına perde çekiyorsunuz, soğutuyorsunuz. Ondan sonra tabii olmaz ilişki.
Ne karaktersizsiniz lan. Ne sevmeyi tam anlamıyla beCerebiliyorsunuz Ne de sizi sevene tam anlamıyla saygı duyuyorsunuz. sırf seks için sevgili oluyorsunuz. Ne ilgi var, ne başka bir şey. Size vakit harcayana acıyorum amk, kendim dahil.
O kendini biliyor aq benim.
Bence Kezban bir yapısı var yani hemen vermeyenlerden. Aldatılmış ya da aldatmış olabilir. Fakat canı yanmış belli. Bence sevişilesi bir kadın.
Canım kendimim.
Ciddi anlamda temizlik yapıyorum şu an. Arayan oldu filan fakat mesela çoğu yakın bildiğim eş dost ve flört-sevgili karışımı yakınlarım bana dönmedi bile. Engelliyorum amk evlatlarını.
Kendilerini biliyor onlar zaten. Bence tek dertleri isimlerinin söylenmesinden korkmaları.
arkadaşlar sözlükte terbiyeli kız yok lan. biraz takıldığım (takılmak = kız içine girildiği halde bu kelimeyi kullanıyor) erkekle sevgili olacağım diye bir şey yok tarzı konuşanlar var burada. bayağı motor kız yazar var benden söylemesi. dileyenlere ismini de söylerim. gözünüzü açın amk. benim işim olmaz da sizlere yarar.