bugün
S
sigmund feridun6 ay önce
sigmund feridun
Ya güzel kardeşim sen bir otuzbir çekip sonra mı gelsen sözlüğe acaba.
S
sigmund feridun6 ay önce
hamburger
Bir tür köfteli ve yuvarlak ekmekli yiyecek.İçinde salata,ketçap ve mayonez bulunur.
S
sigmund feridun6 ay önce
su
Temel yaşam kaynağı olan sıvı. 2 hidrojen bir oksijen atomunun birleşmesi ile koca bir gezegene hayat veren madde. dünyanın ve insan vücudunun büyük miktarını oluşturan şey.
S
sigmund feridun6 ay önce
iskender
bir erkek ismi. yamulmuyorsam ingilizce karsili `alexander`dir.
S
sigmund feridun6 ay önce
adana kebap
(bkz: adana kebabi)
S
sigmund feridun6 ay önce
adana kebap
(bkz: adana kebabi)
S
sigmund feridun6 ay önce
döner
(bkz:yemek yemek) (bkz:sözlüğü yemek) (bkz:yazarları yemek) doymayıp üstüne moderatörden ayar yemek.
S
sigmund feridun6 ay önce
döner
(bkz:yemek yemek) (bkz:sözlüğü yemek) (bkz:yazarları yemek) doymayıp üstüne moderatörden ayar yemek.
S
sigmund feridun6 ay önce
kadın ayağı
topukları kabuklaşmış ise oldukça iğrençtir.
S
sigmund feridun6 ay önce
kadın ayağı
S
sigmund feridun6 ay önce
kadın ayağı
S
sigmund feridun6 ay önce
kadınların maço erkeklerden hoşlanması
sürekli olarak inkar etmelerine rağmen gün gibi ortada olan gerçek. maço erkek, yani kadın üzerinde ya da onun değimi ile kadını üzerinde mutlak bir hakimiyet hakkı olduğunu düşünen erketir. bu düşüncesi çerçevesinde birlikte olduğu kadının bütün so… devamını gör
S
sigmund feridun6 ay önce
kürt mitolojisi
yazarı `Cemşid Bender` olan 2007 yılı basımlı kitap... ahanda linki; http://kitap.antoloji.com/kurt-mitolojisi-kitabi
S
sigmund feridun6 ay önce
valorant
https://youtu.be/ZzIUfj0gyQE
S
sigmund feridun6 ay önce
herkes buraya baksın
Efendim cnm.
S
sigmund feridun6 ay önce
kafaya tekme atarken blowjob yapan hatun
ilk olarak Japon film endüstrisinde ortaya çıkmış pozisyondur. Bu Kadın; erkeğin kafasına tekme atarken, bir yandan eğilip blowjob yapıyordu. Temsili olarak: (img:#2473511)
S
sigmund feridun6 ay önce
haysenin12
sorun çıkartan bir yazarı bana benzettiği için donuza eklediğim yazar. mutlu ama uzak olsun.
S
sigmund feridun6 ay önce
m e r c
yepisyeni bir yazar.
S
sigmund feridun6 ay önce
m e r c
yepisyeni bir yazar.
S
sigmund feridun6 ay önce
haysenin12
sorun çıkartan bir yazarı bana benzettiği için donuza eklediğim yazar. mutlu ama uzak olsun.
S
sigmund feridun6 ay önce
haysenin12
S
sigmund feridun6 ay önce
sigmund feridun
Ya güzel kardeşim sen bir otuzbir çekip sonra mı gelsen sözlüğe acaba.
S
sigmund feridun6 ay önce
nihoş
sözlüğün eski yazarlarından. hesabını silip gitti maalesef. edit; nihavend yazacaktım, yanlışlıkla nihoş yazmışım, admin düzeltebilir mi başlığı lütfen?
S
sigmund feridun6 ay önce
sözlükte kavga olacak hissi
Kuşkusuz insanı sevindiren ve umutlandıran histir. Arkadaşlar, kışkırtalım ve teşvik edelim de olsun.
© copyright 2005 - 2026