bugün

entry'ler (31)

pkk ceseti almaya giden bdp lilerin kaybolması

Topyekünnn gidişleri olsun dönüşleri olmasınn inşaallah.

osmanlı nın iğrenç bir devlet olduğu gerçeği

Hahahahaaa munasip yeriyle gülmek lazim bu başlığa, cevap bile zuldür size.Kedi değil köpek uzanamadığı ciğere mundar derr çok da tınsınız.Tığniyetsizz güruhudur bunu diyenler.Eğrisiyle doğrusuyla sevabı günahıyla böyle bir saçmaliği kabul edecek kadar vikdansizsaniz o sizin ayıbınız yüzkaraları (tabi yüzünüz varsa)

duygusal olduğunu belli etmeyen kız

Belkide en çok onun vardır ilgiye sevgiye ihtiyacı.Akıllı ol kızım harbi ol dürüst ol egosantrik kibirli şey

öncekiler hep yiyordu akp hem yiyor hem yapıyor

Aynen öyle... bal tutan parmağını yalar, bunlar hiç değilse hizmet ediyor kim ne derse desin iyi ki son yıllarda onlar var iktidarda yoksa ne halde olurduk bilmiyorum bu kadar genç nufus var meclistekilerin ve aday olanlarin hali ortada zavallı durumlarda hepsi

sevgisini gösteremeyen erkek

Göstersin efendim o kadar mı zor arada bir bunu hissettirmek ne alaka.Yok kesin sevmiyodur kesin.

sevgisini gösteremeyen erkek

Terkedilmesi an meselesidir.Bahane etmesinler resmen odunlar işte, seven erkek her türlü anlaşılabilir yok anlaşılamıyorsa vardır bir sakat durum, kandırılıyor olmak gibi mesela

sözlüğe bayanlar alınmasın kampanyası

Tabiata aykırı, hangi ortamda kadın yok ki?Bir gaybarlar dışında.Anlayan anlar artık...

seni seviyoruma verilmesi gereken cevap

_seni seviyorum.
_son kararın mı??

1 ayda 10 kilo almanın yolları

Çok seven bir sevgili bulunur, gerisi zaten gelir.Tam bir anne şefkatiyle sürekli güzel yemekler yapıp üstüne düşecektir. istersen kilo almamayı becer bakalım.

kapooo

Harbiden yardımsevermiş.Sağolsun.

erkek arkadaşına pasif ofsaytı öğreten kız

Sıradışı ve çok yönlü kızlarımızdandır eminim.Özel ve farklı bir hatunla karşı karşıyasınız benden demesi.

allah nerede hani göremiyorum

Cık çare yok önce gönül sonra göz nakli lazim.Şaka bir yana nasipsizsin demektir,Allahın insafına kaldın,yazıkk

trip atmayan alışveriş yapmayan kıskanmayan kadın

Öylesinin kadınlığı tartışılır, muhtemelen hormon bozukluğu ya da akıl zafiyeti vardır ya da depresyondadır hayattan ümidi kalmamıştır.Tatsız tuzsuz yemek gibidir o.Yiyebilene aşkolsun,çok ararsınız siz çooookk

allah neden 3 farklı din oluşturdu

Bunu burda sorana kadar ehline sorsanıza,gerçek cevap almaktan mı korkuyosunuzda millete soruyorsunuz.Sade bir vatandaş olarak ben bile biliyorum ki sizin ayri din dediğiniz tum dinlerin adı zaten islam dır.Azdikça millet vahiy göndermiş Allah, son kitap da herkesin malumu zaten,tövbe yarabbim ya ,çok şükür ki Allah sizden ümidi kesmiyor ben kestim valla.Lafa bak hizaya gel.Hidayet ver Allahim.

250 km hızla giderken eski sevgiliye çarpmak

Unutamadınsa dünyanın en güzel tesadüfü,en romantik ve unutulmaz sakarliğidir.işe uaramadı dileğiyle..

birbirine en çok yakışan çift

Çay şeker,kahve cigara,melankoli müzik,kebap ayran, senle ben daha ne olsun ki?

bazı insanlar özledim diyemez

Keşke diyebilseler, o zaman bu duyguyu hissetmek işkencesinden kurtulurlardi.Özledikleri hep yanlarinda olurdu.Genelde erkektir bunu diyemeyenler ve bu yüzden kaybetmeye mahkumlar, aptallik bu, bir nevi mazoşistlik,gülüyorum, komikk.

doğum gününde facebook hesabını donduran insan

Kalbi mi kırık ne?yoksa ne alaka doğum gününde face hesabını dondursun.Sanki kendini dondurmak ister gibi,doğduğu güne lanet edermişçesine...Kişilerin kendi tercihi denilecek birşey yok.Bazıları doğduğu gün ölür bilirsiniz.. bazılarıda doğduğu gün donar;sırra kadem basar ki hakkıdır ne denir.

ulu da bitmek bilmeyen din bekaret nesil entryleri

Ne yararı? tam tersi zararlı,mecbur kalmadıkça bulaşmamalı,gelecek pek iyi olmuyor zira.Açmaya gerek var mı bilmem,armut piş ağzıma düş yapmayın az araştırın görürsünüz.

ulu da bitmek bilmeyen din bekaret nesil entryleri

Ne yararı? tam tersi zararlı,mecbur kalmadıkça bulaşmamalı,gelecek pek iyi olmuyor zira.Açmaya gerek var mı bilmem,armut piş ağzıma düş yapmayın az araştırın görürsünüz.
© copyright 2005 - 2026