bugün
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler12
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı2
- grand theft auto vi2
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı21
- uyku ilacı içmeden uyuyamamak2
- karısını puanlayıp sosyal medyada paylaşan erkek14
- ona bir şey söyle17
- ismail kartal11
- sözlük erkekleri kadın olsa nasıl görünürdü8
- evrene bir mesaj bırak7
- kızla konuşmaya çalışmak3
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj6
- bir daha doğmayacak olmak5
- linkedin6
- yolda olmak2
- sözluk kız ayarlama yeri değildir12
- oğuz çetin2
- islam düşmanlarına epstein şoku13
- izinli yazarın entry girebilmesi7
- özgürlükçü eğitim paradoksu3
- sevgiliden gelen ilk canımlı mesaj5
- şu anda ne yapıyorsun19
- fenerbahçede dördüncü ismail kartal dönemi10
- hiçbir kızın senden hoşlanmaması8
- iş verenlerin aç gözlü olması11
- bugün ne yedin10
- muhafazeküler4
- son 3 günde sadece 5 saat uyumuş olmak2
- 30 lu yaşlar14
- böceği öldürmek yerine dışarı atan insaflı kişi8
- yunan kültürü vs türk kültürü2
- 2026 dünya kupası13
- uzun bir yolculuğa çıkma isteği2
- kilo verdiren gıda4
- yanlışlıkla erkek sikmek8
- bir gün ölecek olmak6
- güne bir şarkı bırak14
- 18 haziran 2026 yusuf ziya gümüşel'in tahliyesi4
- org vs synthesizer4
- en iyi terapi6
- 17 haziran 2026 erhan karaal'ın kaçırılması2
- ben aşık yorguni sorularınızı cevaplıyorum15
- kılıçdaroğlu'nun aradığı desteği bulamaması3
- tripofobisi olanlar revani yemezler4
- kemal derviş5
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- abd iran mutabakatındaki 5 madde2
- en iyi yanık kremi5
- sözlükte altın günü yapmak12
- azizlik neden ispanyollara mahsus4
sevdiği entry'ler
aptalın biri değilse eğer bence sağlam salak numarası yapıp insanlarla dalga geçen bir hanımefendi. Bir insanın gerçekten böyle olabileceğine inanmak istemiyorum.. Adeta bir leydi. insanötesi tuhaf bir canlı kendisi..
Elon musk ve kendisi demiş, hayaller falan, hala gülüyorum..
Elon musk ve kendisi demiş, hayaller falan, hala gülüyorum..
ben hep elli liralık aldığım için bana dokunmayan durum. şaka bir yana, günde bir iki kere bakıyorum, o da sabah ve akşam. bütün gün elinde olan tiplerden olmayınca kapatma ihtiyacı da hissetmiyorum. tüm enerjinizi ve saatleriniz almıyorsa gerek yok.
Ben daha güzelim.
Ama tablo olamadık işte.
Ama tablo olamadık işte.
o kızda sizi bir kerecik aldatsın o zaman. madem bir kerecikten bişey olmaz diyorsanız. bakın beyler hayat kısasa kısas üzerine kuruludur ve adalet hiç şaşmaz er yada geç yerini bulur, haberi yok yeaaaa nolacak erkeğim ben der aldatırsanız birgün öyle bir aldatırlar ki sizi ayakta uyursunuz haberiniz olmaz, kim ne ederse çeker. aldattığınız kızın belki haberi olmaz ama başka bir kızda sanki onun öcünü alır gibi sizi dumura uğratır, zaten biraz eden bulura inanmış olsaydınız bence aldatmaya cesaret edemezdiniz ya hadi neyse.
(bkz: kontralto) seni gidi cahil.
Ay piercingli kiz size bayiliyodu cok uzuldu suan agliyo.
seviştikten sonra bunu söylüyorsa, hayvanat bahçesinden kaçmıştır. bunlardan biri bana bunu demeye getirdi geçen hafta. sevişmeden önce mesajlar, sohbetler ve kahve içmeler varken, sonrasında adam sadece beni yanına çağırmak için aramaya başladı. baktı ki, ben sohbetler kesilince uzak duruyorum, cinsel partner olabiliriz diye düşünmüştüm dedi bana. hem de ben ona böyle şeylere karşı olduğumu çok açık biçimde anlatmıştım sohbetlerimizde. ona 3 senedir uzaktan aşık olduğumu söylemiştim.
öküze bakar mısınız ya? düşün bunu, istemezsen de sorun değil dedi. ben de oha dedim içimden. dışımdan da dedim ki, ben zaten evine geldiğimden beri senin bana ne gözle baktığını biliyordum, bunu bu kadar kaba biçimde söylemene gerek yoktu dedim. kabul edersem, aramamı söyledi. ben de aramıyorum. ben aşık olduğum adamın böyle bir şey söyleyecek biri olmadığını düşündüğüm için aşık olmuştum. kendini yok etti gözümde. o güzel imajı bitti gitti. keşke ona uzaktan aşıkken hep rüyalarımda gördüğüm gibi kalsaydı. keşke ona aşık olduğumu hiç söylemeseydim. keşke bu kadar çirkinleşmeseydi gözümde.
öküze bakar mısınız ya? düşün bunu, istemezsen de sorun değil dedi. ben de oha dedim içimden. dışımdan da dedim ki, ben zaten evine geldiğimden beri senin bana ne gözle baktığını biliyordum, bunu bu kadar kaba biçimde söylemene gerek yoktu dedim. kabul edersem, aramamı söyledi. ben de aramıyorum. ben aşık olduğum adamın böyle bir şey söyleyecek biri olmadığını düşündüğüm için aşık olmuştum. kendini yok etti gözümde. o güzel imajı bitti gitti. keşke ona uzaktan aşıkken hep rüyalarımda gördüğüm gibi kalsaydı. keşke ona aşık olduğumu hiç söylemeseydim. keşke bu kadar çirkinleşmeseydi gözümde.