bugün
S
shell5 yıl önce
bir görselle kendini anlat
(img:#1289857)
S
shell6 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
S
shell6 yıl önce
boykot volkswagen
S
shell6 yıl önce
pozitif fotoğraflar
(img:#1595993) beni aşırı mutlu eden fotoğraflardan bir tanesi.
S
shell6 yıl önce
küçük esnaf
acımasız piyasa koşullarına karşı dayanmaya çalışan yüreği ve mücadele gücü büyük esnaf.
S
shell6 yıl önce
münir özkul denince akla gelenler
(bkz: ben tüccar değilim eğitimciyim)
S
shell6 yıl önce
medeniyet
Uygarlık.
S
shell6 yıl önce
gecenin şarkısı
tamamen sakin, ince bir keman ve gitar sesi olan, vokalin enstrumantal ile aynı seviyede seslendirdiği ve tercihen gothic bir müzik türü olursa tadından yenmez bir şarkı olabilir.
S
shell6 yıl önce
ankara kızları
çoğu emo cinsinden olan ve vermeye meyilii kızlardır. istemeyi bilmek gerek
S
shell6 yıl önce
beyaz tenli olmak
yaz geldiğinde güneşlenememek, seviştikten sonra boyundaki kırmızılıklardan, morluklardan uzun süre kurtulamamak, yüzde bir yerde sivilce çıktığında yaşlı cadılara dönmek, ağladığında kıpkırmızı bir surata sahip olmak gibi getirilere sahip olan şey.
S
shell6 yıl önce
ankara kızları
çoğu emo cinsinden olan ve vermeye meyilii kızlardır. istemeyi bilmek gerek
S
shell6 yıl önce
geceleri uyutmayan şeyler
insomnia. acid.
S
shell6 yıl önce
gecenin şarkısı
tamamen sakin, ince bir keman ve gitar sesi olan, vokalin enstrumantal ile aynı seviyede seslendirdiği ve tercihen gothic bir müzik türü olursa tadından yenmez bir şarkı olabilir.
S
shell7 yıl önce
ruh halini bir fotoğrafla özetle
(img:#1264048)
S
shell7 yıl önce
sevişirken akıldan geçen enterasan şeyler
Bf4 taktikleri düşünüyorum.
S
shell7 yıl önce
gecenin şarkısı
S
shell7 yıl önce
güzel hatunları düşürmenin en kestirme yolu
(bkz: Sikin) Sikilince garanti düşüyorlar. Buna karşı koyabilen kız görmedim daha. Beybi!
S
shell7 yıl önce
modern türbanlı
türban, dar pantolon ve topuklu ayakkabı tarzında giyinen kadınlardır. hayır madem türban takıyorsun dar pantolon ne ayak? ismail hacıoğlu'na bırakıyoruz sözü; (vid:#18884) allah akıl fikir versin. (bkz:sübaneke işalla yareppim işalla dinimiz am… devamını gör
S
shell7 yıl önce
zall ın kapısına vurdum tekmeyi yeter artık dedim
(img:#1761374) al dedin nereye dedin amk.
S
shell7 yıl önce
kol dayaması olan arabada sevişememek
S
shell7 yıl önce
kadının kaliteli olduğunu belli eden detaylar
kitap okuması, dünyayı takip etmesi, iyi yemek ve salatalar yapması, haksızlıklara karşı çıkabilmesi, rakı içmesi gibi detaylardır.
S
shell7 yıl önce
günümüz ilişkileri
ilginç geliyor bana. günümüz dediğime de bakmayın, bende yaşı daha 25 i geçmemiş bir bireyim. dolayısıyla burada geçmiş zaman ilişkilerini falan da övecek değilim. amaç 20-30 yaş arası insanların yaşadığı ilişkilerin tümünü kendi çapımda, ayrılık açı… devamını gör
S
shell7 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
S
shell7 yıl önce
dolgun kalçalar
Ölçülü olmasi gerekendir.
© copyright 2005 - 2026