bugün
- türkler ile moğollar kardeştir11
- türkiye medeni bi ülkeyse neden hristiyan yok7
- sözlüğün bitmesine seyirci kalmak4
- şarapçı'nın taksici fantezileri4
- taksicinin iltifatına maruz kalmak5
- s'i l v'e r m'i s t'in kullandığı ucuz parfüm3
- göçmen karşıtı din düşmanı sosyal demokratlar18
- çok güzel bir kız havla deyince havlamayan erkek5
- kadınların çok konuşmasının nedenleri2
- 20274
- ortaçağda kadına yüklenen değer4
- akşam trafiği3
- claudian clouds43
- güne bir alıntı bırak3
- en son ne yediniz7
- ups boobs'un 67 gündür entry girmemesi5
- anın görüntüsü26
- game of thrones taki kerhaneci17
- şeriat ile yönetilmek isteyen kadın4
- şabos goy3
- istanbul da para harcanacak çok yer olması2
- ölümden korkuyor musunuz34
- istanbul u özlemek5
- türkiye selefilere kalsa harabeye dönüşmüştü5
- mekkeli müşrikler5
- okan buruk13
- ittihat terakki döneminde gerçekleşen soykırımlar5
- zorunlu eğitim6
- sözlük kızları dertleşiyor14
- yazarların vasiyetleri3
- türkiye'deki gündemin yarısı israil hakkında6
- waffle2
- barzani'nin bağdat'tan silah ve bütçe istemesi2
- gençlik ve güzellik bitince kızlar ne yapıyor9
- dyson5
- bir kızın ardarda salak aptal gerizekalı demesi2
- savunma sektörü3
- genel ev sloganları5
- 20 eylül 2026 amedspor beşiktaş maçı28
- kendi halkını katleden iran3
- burhan özfatura4
- kedi güzellemesi yapmak için ayet uydurmak4
- penguenlerin asıl amacı3
- isviçre medeni kanunu2
- 20 eylül 2026 fenerbahçe eyüpspor maçı16
- arkadaşlar kova erkeğinden olur mu8
- melis sezen'in memeleri5
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri25
- ülkü ocakları genel ev olsun4
- sözlükteki sessiz yazarlar7
entry'ler (28)
tahrip edilen atatürk büstlerine üzülüp daha nefretini nasıl belli etsin bunlar? diye sitem ediyor ise chp lidir.
bilinçaltı mesajıdır.
kütüphaneler mevcuttur işinizi görmez ise sahaflar vardır. yok arkadaş benim istediğim kitap yeni çıktı fiyatı da 40 50 tl diyorsan 3 kişi danaya girer gibi kitaba girebilirsiniz. bu kadar ölücü olmayın derim. kitap okuyamıyoruz ya çok pahalıcı arkadaşlar bende 15 liralık kitabın 7 8 olmasını istiyorum fakat yazarlar da aç kalmasın. kitaptan vergi kalksın. gerekirse en düşük kalite kağıda basılsın. yazar da kazansın. okumak isteyen de okusun.
akp %38 40
chp %28 26
mhp %19 20
hdp %11 10
bağımsız % 4
chp %28 26
mhp %19 20
hdp %11 10
bağımsız % 4
satış esnasında müşteriyi ikna etme amaçlı "ben evde kullanıyorum çok memnunum" demesi muhtemel kız.
(bkz: uludağ sözlük)
osman paşanın hedef kitlesi bellidir. bazı partilerin hedef kitlesinin içindedir o kesim. parti 1 aday daha çıkarsa ne olacak? 1 oy ile oylamayı mı değiştirecek mecliste? değişmedi değiştiremediler. oy bölünmesin muhabbeti ise saçmalıktır. kimsenin oyu boşa gitmez. hedef kitleniz aynıyken sırf partinden değil diye bu adama haksızlık yapamazsın. o meclis oylamasında senin partilin ile aynı oyu verecektir muhtemelen fakat senden daha çok itiraz edip senden daha iyi muhalefet yapacaktır.
sinirli bir yapısı var. bazen farklı yönlere çekebiliyor konuyu yetersiz cevaplar verebiliyor. fakat kitaplarını okursanız daha iyi anlayabilirsiniz belki kendisini. ben okumadım. sayfalar arasında göz gezdirdim fakat bana yetti.
istanbulda olsam gönül rahatlığıyla veririm oyumu. çünkü asker adam zaten hayatını ülkesine adamıştır bu saatten sonra da ülkesini satacağına inanmam. çıkar uğruna değil vatan uğruna bunlar ile uğraştığına beni inandırdı.
sinirli bir yapısı var. bazen farklı yönlere çekebiliyor konuyu yetersiz cevaplar verebiliyor. fakat kitaplarını okursanız daha iyi anlayabilirsiniz belki kendisini. ben okumadım. sayfalar arasında göz gezdirdim fakat bana yetti.
istanbulda olsam gönül rahatlığıyla veririm oyumu. çünkü asker adam zaten hayatını ülkesine adamıştır bu saatten sonra da ülkesini satacağına inanmam. çıkar uğruna değil vatan uğruna bunlar ile uğraştığına beni inandırdı.
umduğunu bulamayan yazardır.
sayfa sayfa kuralları okuyup uymayanların cirit attığını görünce lanet okuyan yazardır.
muhtemelen bu entrysi de silinecek olan yazardır.
sayfa sayfa kuralları okuyup uymayanların cirit attığını görünce lanet okuyan yazardır.
muhtemelen bu entrysi de silinecek olan yazardır.
"trollüm ben yuaa" diye gezen yazarların bu işi beceremediğine şahit oldukça hayıflandığım durum.
troll değilsiniz bazı ifadelerini suç teşkil ediyor gençler uyandırayım.
troll değilsiniz bazı ifadelerini suç teşkil ediyor gençler uyandırayım.
tarih 05.06.2015 saat 02.41
içinde bulunulan durum
içinde bulunulan durum
uludağ sözlüğün sol frameini görünce içinde bulunduğum durumu tam özetleyen cümle.
çömelmek. çömelince bir şey olmuyor diyenler var.
not: yanlış olabilir. karşılaşmadım.
not: yanlış olabilir. karşılaşmadım.
umutsuz ev kadınları haricinde yapan bireyin kafasının güzel olduğunu düşündüğüm eylem. yaptım evet kafam güzeldi.
komşusu aç iken tok yatanların gerçekleştirdiği eylem. gerçi onların komşusu diyette olduğundan aç yatmış da olabilir.
bir taka yaramaz odadır. ilk gün aldığın keyfi 1 hafta sonra veremez. anca arkadaşlarına gösterip hava basacağın odadır.
sağlıklı gözlere sahip her bireyin yapabileceği eylem.
sözde kalan eylem. konuşacağınıza sikseydiniz bugün bunu konuşmuyor olurdunuz.