bugün
- nickten isim tahmini yapmak72
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler16
- kalabalıklar içinde yalnız olmak10
- hikayeyi devam ettir30
- arkadaşlar bir bakar mısınız9
- yazarlara göre olması gereken insan ömrü süresi8
- hayattan zevk alamamak15
- gocunun nerede olması12
- erkeklerin obur olduğu algısı18
- rüyamda kadın olmuştum6
- uyumayın konuşalım5
- kurbağa öpüp prens beklemek14
- insanlar nasıl arkadaş ediniyor6
- pizzada ince hamur tercih eden erkek12
- temiz nevresimler içinde uyumak4
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum17
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey12
- yazarların öldükten sonraki planları4
- uysaljakoben16
- 32 yaş evlenmek için çok mu erken8
- yeşilçam filmi izlemek6
- türk kızlarına bir öğüt bırak4
- yazarların sözlükte bulunma amaçları4
- biber dolması olsa da yesek5
- insana kendini güvende hissettiren şeyler4
- sözlüğün en yakışıklı yazarı olmak3
- yazın dışarı çıkmanın zorluğu4
- makine mühendisliği3
- habire12 adamdır37
- fakesi çaylak yiyen yazarın dramı4
- spora yeni başlayacaklara tavsiyeler3
- mesajlara geç cevap veren insanlar3
- sokakta kavga teknikleri3
- ailevi değerlere dil uzatan insanımsılar5
- gecenin bu saatinde acıkmak3
- yeni parti50
- sözlüğe yön veren kutup yıldızı yazarlar4
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi6
- bütün güzel kızların kapılmış olması5
- başlık altında laf sokmaya çalışan tipler3
- mesajlaşılan kızın silik yemesi3
- habire1259
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri2
- gün boyu sözlükte birbirini yalayan tipler7
- yazarların zeka seviyeleri7
- cioran neden intihar etmedi3
- cem küçük5
- sözlük profiline fotoğraf koyan yazarın asıl amacı7
- erector eski nesil hesapları nereden buluyor6
- nick vermeden bir yazara seslen16
entry'ler (29)
Valla kis gelince hayattan soguyorum. Kanada soguk abicim *
shu,bu,o
Dinci degil dindar..!! Dindar ve Varos u ayni kefeye koymakta ayri bi kafa zaten..
seytanin seninle beraber bosalmasi durumudur.
Bakalim cem yilmaza ve levent kircaya. Ne goruyoruz ? Ikiside Turk halki ile dalga gecerek mizah yapan kisilerdir. Turk halki derken yanlis anlasilmayalim. Turk halkinin bahtsiz ya da akilsiz durumlari ile desek de olur. Levent Kirca Turk halkini taklit ederek yapar mizahini. Cem Yilmaz ise onlari yerin dibine sokarak. Biz genelde taklitlerimizi sevmeyiz ama yerin dibine girmeye bayiliriz. Su gercegi de unutmamak lazim. Istisnalar kaideyi bozmuyor ise eskiler yenilerinden her zaman iyidir. Bu da demek oluyor ki yerin dibine girmek isteyenler taklitlerini sevmezler, taklitlerini sevenler ise yerin dibine girmek istemezler.
askin en guzel yasanilan durumlarindan biridir. Uzaktayken, onsuz yaptigin her sey de hissettigin o iskencedir ask. Mutluluk yoktur icinde. Insana o mutsuzluk lazimdir o anlarda. Cunku o mutsuzluklardir askini yasatan..
Once sunu dusunmek lazim: Kadinlar yuzunden harap olan Turkler dedigimiz Turkler gercekten Turk mudur ? Ayrica harap eden bu kadinlar Turk kadinlar midir yoksa baska irktan kadinlar midir. Ayrica kadinlari her zaman geride tutup onlar yuzunden harap olmak da ayri bi gerizekaliliktir. Padisahlar, Sultanlar, Komutanlar, Yoneticiler her ne zaman her neye hukmederlerse etsinler, hukmedemedikleri tek sey, bacak aralaridir. Ister erkek, ister kadin. Hukmedecegi yeri iyi bilirse harap olmaz..
Genellikle kizlarin secitigi kisim. Ben yapmak istemiyorum verecegin cezayi nasil olsa biri bana yapacak hesabi *
-Fazla soguk icme bademciklerin siser.
-Bi sey olmaz bazemciklerim yok benim.
-Nasil yok ? Aldirdin mi yoksa ?
-Yok bademciksiz dogdum !
-Bi sey olmaz bazemciklerim yok benim.
-Nasil yok ? Aldirdin mi yoksa ?
-Yok bademciksiz dogdum !
Kendini ne yazik ki ozetlemeyen en iyi partidir.
sehir ahalisinde babalarin ogluna hitap etme sekli. Koy ahalisinde ise essolessegin dolu denmektedir.
soylenmesi gunahtir. Turk`lerde yaygindir. Gereksizdir. Seni allaha havale ediyorum daha dogru bir cumledir. Turklerin disinda bu cumleyi bu sekilde kullanan pek gorulmez.
Istanbul`a gelince kendini sasiran ve aslina geri donmeye karar veren futbolcudur.
Kimseye yarari olmayan. Sadece kendine degil etrafinada zararli olan. Herkese gore farkli ama ayni olan, pis ve temiz olan. Butun zitliklar butunudur.
Universiteye geldiginde asla sormayacagin soru.
Millete sen kimsin lan dedikce tureyen sacmalik
Asansorde bitmezse sigaran ucundan sondurursun. Sonra sokaga cikar tekrar yakarsin. Tekrar yakinca daha cok zehirlenirsin. Ne gereksiz bi sey.
Butun dindar ulkeler ve sehirler icin ayni yorum yapilir. Dogruluk payi vardir. Mesela Iran da escinselligin cok yaygin olmasi ve uyusturucu kullanimininda bi o kadr yaygin olmasi gibi bi seydir. Konya da ozellikle otellerde el altindan cok fazla alkol tuketildigi kulagima gelen bilgiler arasindadir. Konyali dostlarimdan duydum.
Kotu bir laf degildir. Genellikle agir abi yim diye gecinenlerin ya da o yolda ilerleyenlerin babasina direk olarak degil de, arkadas ortaminda bizim peder,benim peder ya da benim valide seklinde baslayan hitaplardir.
Surekli yagmur yagan bir yerde romantizmin yokolmasi.