bugün

entry'ler (5)

başbakan başbakan olalı böyle madara olmadı

başlıkta kastım bu sene yani 2013 insan özellikle uğraşsa bu kadra rezil olamaz.
1-gezi olayları en başı kasımpaşalı uslubuyla gençlere gider yaptı tabi adı üstünde genç bunlar bide atatürk gençliğiyse şöyle bir düşünücen.
2-açılım sürecinde ne kadar biz yapmayız biz etmeyiz dediği varsa hepsini yaptı.
3-en son bülent arınçla ters düşmesini sağladığı kızlı, erkeli olayı.
bunlar sadece akılda kalanlar bunlardan daha niceleri var yazmaya sayfalar yetmez.

başbakan başbakan olalı böyle madara olmadı

Başlıkta kastım bu sene yani 2013 insan özellikle uğraşsa bu kadra rezil olamaz.
1-Gezi olayları en başı kasımpaşalı uslubuyla gençlere gider yaptı tabi adı üstünde genç bunlar bide ATATÜRK gençliğiyse şöyle bir düşünücen.
2-Açılım sürecinde ne kadar biz yapmayız biz etmeyiz dediği varsa hepsini yaptı.
3-En son bülent arınçla ters düşmesini sağladığı kızlı, erkeli olayı.
Bunlar sadece akılda kalanlar bunlardan daha niceleri var yazmaya sayfalar yetmez.

erkekli kızlı

Başbakan erdoğan erkekli kızlı aynı evde olmaz diyor. Peki erkekli erkekli, kızlı kızlı olurmu? mesala akgençliğe bağlı bir kısım erkek öğrenci birlikte ev tutmuş oturuyor bunların bunların arasında eşcinsel eğimli kişiler varsa ne olacak? bu daha kötü bir sonuç doğurmazmı? yani fahişelik yapmak suç ibnelik yapmak sevap öylemi Syın Başbakan. ?

küçük çocukla ilgilenmek zor zanaat

iki oğlum var allah bağışlarsa biri 12 yaşında adı sermet, diyeri 2 yaşında adı serhat. ikiside çok tatlı ama küçük olannı beter ne durdan anlıyo ne yapma, etmeden vitrinin üzerine çıkıyor koltuklara, mutfak, tezgahına böyle çocuklara hiper aktif diyorlar ama bu galiba hiper piskopat ne olursa olsun onlar benim her şeyim ikisinide çokk seviyorum.

ben yzmk istiyorm

Yaşadıklarımı, başkalarının yaşadıklarını, güzellikleri, çirkinlikler kısacası her şeyi.