bugün
S
senella4 yıl önce
30 ağustos zafer bayramı
Birinci Dünya Savaşı sonunda imzalanan Mondros Mütarekesi ve Sevr Antlaşmasıyla yurdumuz tamamen elimizden alınıyor, vatanımızda hür olarak yaşama hakkımıza son veriliyordu. Yüzyıllardır üzerinde bağımsız olarak yaşadığımız bu topraklar düşmanlara ve… devamını gör
S
senella5 yıl önce
wuhanda normale dönen hayat
(img:#2108233) Ananızı sikim, hayatımın içine sıçtınız. Çekik gözünüze sokayım.
S
senella5 yıl önce
boklar nereye gidiyor
Sivas esnafı bilir.
S
senella5 yıl önce
aya gitmek istiyorum ne yapmalıyım
(img:#2106777)
S
senella5 yıl önce
doları tl ye çevirin
(img:#2106775) Hemen gidip çevireyim hangi yöne çevireceğiz sağa mı yoksa sola mı?
S
senella5 yıl önce
erdoğan atatürk ün izinden giden bir liderdir
Gerçek atatürkçülüğün ne olduğunu sorguladigimizda karşılaşacağımız gerçektir. Atatürk û en iyi anlamış lider tayyip erdoğan dır. Atatürk un devrimlerini, politikalarını devam ettiren lider tayyip erdogandir. Ataturk arkasından gelen en iyi en büyü… devamını gör
S
senella5 yıl önce
mareşal recep tayyip erdoğan
rezerve alalım , 2025 li yıllarda olacak durum.
S
senella5 yıl önce
başkomutan recep tayyip erdoğan
arkasından ölüme dahi gidilecek büyük lider. ilk hedefimiz?!
S
senella5 yıl önce
muhafazakar ve laiklerin idol versusları
Dincilerin ve laikcilerin idol kisilerinin hep bir karsiligi vardır.. Örneğin Necip Fazıl vs nazım hikmet..
S
senella5 yıl önce
ekonomide kötü gidişatı durduracak kişi erdoğan
Bu anketi kim yapıyor bana neden sormadılar? Metropoll Araştırma'nın 'Türkiye'nin Nabzı Kasım 2020' anketinden ekonomiyle ilgili çarpıcı sonuçlar çıktı. 'Türkiye kötüye gidiyor' diyenler çoğunlukta iken, kötü gidişatı durduracak lider sorusunda Cumh… devamını gör
S
senella5 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
S
senella5 yıl önce
sözlük yazarlarının beslediği hayvanlar
hayvanları sevmekle kalmayıp, onları besleyen, oyunlar öğreten ve sabahın köründe dolaştırmaktan hoşlanan sözlük yazarlarıdır
S
senella5 yıl önce
yılbaşı ağacında asılı olan hediyeler
Genellikle film ve dizilerde olan bir unsurdur. Şu yaşıma kadar hiç denk gelmemişimdir, şuna baksana ağaç kendini zor taşıyor bir de hediye mi taşısın, bir ülkenin yılbaşı ağacı bile adi olur mu amk. (img:#2100797)
S
senella5 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
S
senella5 yıl önce
araba fiyatlarında kampanya
S
senella6 yıl önce
corona virüsünün ilacını bulan 15 yaşındaki çocom
S
senella6 yıl önce
bir kadınla mantıklı bir konuşma yapabilmek
kafalar o kadar farkli ki maksimum 5 dk falan konusabiliyorum. yaw banane senin dinledigin muzikten okudgun kitaptan ben seni yatakta istiyorum arkadas anlayin artik.
S
senella6 yıl önce
essy gerçekte erkek midir kanıtlasın
kadın olduğunu kanıtlasın. ona göre davranalım.
S
senella6 yıl önce
türk kızları at hırsızı mı
S
senella6 yıl önce
unutulmaz eski telefonlar
Panasonic gd92 sony t28 kullandığım en iyi eski telefonlardandı.
S
senella6 yıl önce
serdar ortaç ın büyüyünce bakan olması
Kimsenin bilmediği gerçek. (img:#2028793)
S
senella6 yıl önce
elma kurdunu uyurken alıp şeftaliye koymak
Hiç kuşku yok ki sabah uyandığına kurdun ağlayarak "ben de bununla imtihan ediliyorum." demesine neden olacak acımasız eylem.
S
senella6 yıl önce
2002 ve 2020 arası karanlık dönem
türkiye'nin üzerinde kara bulutların eksik olmadığı, terör örgütlerine ne istedilerde verilmiş, bölücü pkk ile masaya oturulmuş dönem. hala devam etmekte. türkiye'nin soğan patates kuyruklarıyla tanıştığı bu dönemde abdest alanlar bir saray darbesi, … devamını gör
S
senella6 yıl önce
kocaeli üniv nin skandal online sınav yönergesi
(img:#2031943) Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde online yapılacak sınavlar için öğrencilerden iki kameralı özel alan istendi. Eğitim Sen kararın özel hayatın gizliliğini ihlal olduğunu ve erişim olanağı bulunmayan öğrencilerin mağdur olacağını… devamını gör
© copyright 2005 - 2026