entry'ler (28)

kayseri ateş et sitesi

Merhaba bu başlığı acarken reklam değilde sizlere bı nebze yardımım olsun diye düşünerek konuyu dile getirmek istedim. Kayseri,de sizlere temiz ve hijyen et ve et ürünleri sunan Ateş Et sitesinden güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Sizlerde değişik sektorlerden guvendiginiz markalardan tavsiyeler yazabilirsiniz.

avrupai görünümlü tc erkeği

Onlarda bize benzediğini düşünüyor olabilir. Ben hiç Avrupai değilim mesela. Halimdende gayet memnunum.

süleyman çakır

iyi bir aktör. Dahası ise kurtlar vadisi dizisinde önemli bir unvana sahip olması. Başarılarının devamını dileyelim bizde.

çekirge yemek

Çekirge yenmesi caiz bir ülkedeyse normal tabiiki. Lezzeti nasıldir diye soracak olursanız denemeden bilemeyiz.

e5 te arabasından inip namaz kılan adam

Daha ilginci olamaz. Haberi yapmakla iyi etmiş herkimse. Müslüman bir ülkede pekte yadirgayamayiz böylesini.

osmanlı neden yıkıldı

Kendi yağıyla kavruldugu için olabilir. Dış politikada zayıf olduguda söylenebilir. Neden derseniz savaş risklidir sizde bilirsiniz.

türk gençlerinin espri yeteneği

Türk genclerinin espri yeteneği kişiden kişiye farklilik gösterse de genel anlamda fena değildir.

çocukluktaki en masum düşünce

Hayvan sevgisi cocukluktaki masum düşüncelerden biridir. Saflık ve temizlik duygusuda var.

ideal ölme yaşı

En ideal ölme yaşı 100. Neden derseniz bı kere geldik bu dünyaya. Biraz yaşayalım hakkımız kadar.

istanbul da oruç tutmayandan rahatsız olan arap

Olur böyle şeyler. Pek takılmamak gerekir. Tarafsız davranmak daha iyi bir yol bence.

muhalefetin proje olduğunu söyleyen akp li zekası

Devlet yönetmek pekte kolay değil. Yüz üzerinden yüz gibi bir beklentiniz olmasın.

sözlükteki durgunluk

Bizler daha canlı hale getirebiliriz. Yazar adayını çoğaltmak için devamlı aktif konulara yonelmeliyiz.

tutuklu oranı en yüksek ülke türkiye

Tutuklu sayısının çok olması iyi bence. Neden derseniz adalet mekanizmasi daha iyi işliyor demektir.

ekşi sözlük

Ekşi sözlüğe giremiyorum. Bu yüzden Uludağ sözlüğü seçtim. Bakalım neler olacak.

evlenmemek

Herkesin kendi özel tercihi. Şu yaşta bu yaşta evlenmek gerekir klisesinden uzak durmak gerekir.

yürüyerek 5 dakika mesafeye 385 lira alan taksici

Taksimetreyi kontrol ederek yolculuğumuza devam edin. Paranız kadar kullanın.

togg

Güzel yapmislar otomobili. Renk seçenekleri nedir bı göz atmak gerekir.

caylak

Net ortaminda ve Uludağ sözlükte yetişkin olmayana verilen isim. Azimle hareket etmek gerek.

gençliğiniz neyle geçti

Olmeyene genç denir bence. Herkes farklı bir hayat yaşıyor. Sağlıklı geçmişti.

türk askeri filistin e gitsin diyen zihniyet

isteyen gitsin. Kime ne zararı var ki. Tabii savaşı desteklemek iyi değil bence.