bugün
- sarımsak6
- pizza5
- pizza margarita4
- sözlükte tanıdığınız en iyi kişi11
- bir erkeğe yapılabilecek en iyi iltifat10
- dünyanın en yakışıklı erkekleri listesi8
- kavun2
- kesme mantı2
- sözlük gıybeti12
- kendinizde değiştirmek istediğiniz şeyler7
- nasıl birisiniz8
- hangi tatlısınız10
- fatma betül sayan kaya44
- kapatıcı kullanılmayan gün12
- hoşlanılan kızın naber lan ezik diye mesaj atması4
- dokunulmasından hoşlanmadığınız yerleriniz7
- hiç olmayacak bir insana aşık olmak4
- napıyorsunuz8
- akp seçmeni16
- kız kardeşlerim6
- anın görüntüsü20
- sarma10
- gunluklerim aylik olmus11
- benim açık oylarım görünüyor mu3
- üniversiteye gitme nedeni5
- bu saatte uyumayan yazarlar ne yapıyor3
- sözlük erkeklerinin kaslı ve damarlı kolları4
- arkadaşlar naber ya8
- gece otobüsle yolculuk yapmak3
- ok mesajına cevap veren erkek6
- güney amerika3
- müzik2
- sevdiğiniz kişinin sakızını çiğner misiniz5
- mesajlaşırken btw yazmak9
- ismet birader2
- yaşlı ve bunak sözlük yazarları2
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak18
- tevratta anlatılan ensest ilişki13
- dünya4
- uruguay2
- yazarların güncel flört listesi7
- geceye bir tespit bırak5
- the merich7
- orhan gencebay2
- 195 cm geniş omuzlu hayvan gibi herif7
- 5 ekim 20264
- en toksik ilişkilerdeki seksin6
- göz teması kuramama9
- arkadaşlar ben neden sallanmadım7
- tekerlek toplayan cocuk17
sevdiği entry'ler
kardeş ben erkeğim , düşündüm ki ulan gecenin 3 ünde bi erkekle ne paylaşabilirim , baktım bir şey bulamadım mesaj atmak yerine entry girdim
kız olsaydım ulan kimsenin konuşmadığıyla ben niye konuşayım derdim , benim için cezbedici bir tarafın olmazdı yani yine atmazdım
uzaylı olsaydım bu amına kodumun dünyasında 7 milyar insan var , bu çocuk 6.999.999.999 kişiyle iletişim kurmayı başaramamış amk benle kursa aklını kaybeder derdim yine iletişim kurmazdım seninle
valla kardeş her yerden kaybediyorsun kusura bakma , bunu gündüz denesen bi ihtimal şansın olabilirdi.
kız olsaydım ulan kimsenin konuşmadığıyla ben niye konuşayım derdim , benim için cezbedici bir tarafın olmazdı yani yine atmazdım
uzaylı olsaydım bu amına kodumun dünyasında 7 milyar insan var , bu çocuk 6.999.999.999 kişiyle iletişim kurmayı başaramamış amk benle kursa aklını kaybeder derdim yine iletişim kurmazdım seninle
valla kardeş her yerden kaybediyorsun kusura bakma , bunu gündüz denesen bi ihtimal şansın olabilirdi.
çok daha realist bir cevabı var.
insan histerik canlıdır, kimi hak ettiğinle ilgilenmez, istediği ütopyadaki insanı almaya çalışır.
o insanı alamayınca da içine kapanıp yalnızlaşır, halbuki yan dairedeki insanın ütopyası kendisiyken...
iç içe geçmiş paradoksal sarmallardır bunlar.
toparlayacak olursak; siyahı gri kapıyor ama mavi yeşil ve kırmızı siyahı istemekten vazgeçmiyor, birbirleriyle ilgilenmiyorlar bile, bundan sebep 3'ü birden yalnız kalıyor...
insan histerik canlıdır, kimi hak ettiğinle ilgilenmez, istediği ütopyadaki insanı almaya çalışır.
o insanı alamayınca da içine kapanıp yalnızlaşır, halbuki yan dairedeki insanın ütopyası kendisiyken...
iç içe geçmiş paradoksal sarmallardır bunlar.
toparlayacak olursak; siyahı gri kapıyor ama mavi yeşil ve kırmızı siyahı istemekten vazgeçmiyor, birbirleriyle ilgilenmiyorlar bile, bundan sebep 3'ü birden yalnız kalıyor...