bugün
S
save almamis adam2 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği istanbul fotoğrafları
sözlük yazarlarına ait, türkiye'nin en büyük ve en önemli şehrine ait fotoğrafların toplanacağı başlık. güzel bir arşiv oluşturacağımıza inanıyorum. (img:#2349681) eminönü (img:#2349682) göztepe (img:#2349684) yenikapı (img:#2349685) merter … devamını gör
S
sözlük yazarlarına ait, türkiye'nin en büyük ve en önemli şehrine ait fotoğrafların toplanacağı başlık. güzel bir arşiv oluşturacağımıza inanıyorum. (img:#2349681) eminönü (img:#2349682) göztepe (img:#2349684) yenikapı (img:#2349685) merter … devamını gör
S
S
save almamis adam6 yıl önce
sözlükte kaç kızdan nude aldınız
Hiç kızdan.
S
save almamis adam7 yıl önce
sen özel birisin
şu an bu yazıyı okuyan kişiye söylenen söz. özel birisin, ama onlar bunun farkında değiller. ben farkındayım, sadece ikimiz bilsek yeter.
S
save almamis adam7 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
S
save almamis adam8 yıl önce
ben uyumuyorum sözlük
ben uyuyamıyorum sözlük.
S
save almamis adam9 yıl önce
sözlükte güzel kız olmaması
ilginçtir.
S
serkan inci vuruldu
bazı tatlı su hümanistlerini heyecanlandıran haber. serkan reyis sapasağlam ve solculara ayar üstüne ayar vermeye devam ediyor. inci sözlük babanızdır kudurun..
S
bir görselle kendini anlat
(img:#1289857)
S
unutulmaz film replikleri
hafızalara kazınmış repliklerdir. `last samurai` - sana ayda 300 dolar versem japonları öldürür müsün? - ayda 300 dolara herkesi öldürürüm. `jakie brown` ordell: benim 500.000 dolarımı sen mi aldın? max: evet ordell: paramı niye aldın? max: s… devamını gör
S
iyi geceler arkadaşlar ders çalışmaya gidiyorum
ok. optum. bye.
S
geceye bir adam bırak
Sadece duruşuyla değil, fikirleriyle de çağları atlayacak olan adam! (img:#1456519)
S
gecenin gif i
sözlük yazarlarının geceye fırlattıkları gif'lerdir. (img:#826854)
S
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
S
ay da 10 bin tl kazanmak ister misiniz
(img:#1475681)
S
sözlük yazarlarının cinsel hayatları
yazarların kendilerinden başka hiçkimseyi ilgilendirmez. dolayısıyla sözlüğe taşımamaları sözlük için hayırlı bir icraat olur. (bkz:yapma canım, yapma arkadaşım) edit: eksi oy veren arkadaşlara selamlarımı gönderiyorum..
S
sözlük yakışıklılarının fotoğrafları
Neco'ya yer açın. Pileyboyunuz geldi. (img:#909088)
S
sözlük yazarlarının kiloları
68000000000 `mikrogram`dır.
S
ben gidiyorum sözlük döneni siksinler
Sözluge geri donmemek uzere ayrilacak yazarin beyanidir.
S
galerideki en güzel fotoğraf
galerinizdeki en güzel fotoğraf sorusudur.
S
galerideki en saçma fotoğraf
(img:#1143568)
S
sözlük yazarlarının çizimleri
paint terk olmayan yazarların çizimlerini eklediği başlık.. karakalem, karikatür, grafik, wallpaper her türlü çeşitlerde olabilecek çizimlerdir.. burayı resim çöplüğüne çeviricem..
S
nickini bir fotoğrafla anlat
(img:#1466028)
© copyright 2005 - 2026