bugün
S
sarilaci12 yıl önce
suriye den obama ya ne sorunsalı
merak edilendir. sana ne lan ülke kendi içinde yese bitirse kendini sana ne? her haltta söz hakkı var recmine ettiğimin ülkesinin. tüm dünya ülkeleri birleşin!
S
sarilaci13 yıl önce
polis tayyip in götünün kılıdır
taksim direnişi süresince gördüğümüz mizahi duvar yazılarından biridir. görseli için buyrunuz; http://galeri.uludagsozluk.com/g/polis-tayyip-in-g%C3%B6t%C3%BCn%C3%BCn-k%C4%B1l%C4%B1d%C4%B1r/
S
sarilaci13 yıl önce
aynı götün kılıyız biz
akp'nin "`aynı yoldan geçmişiz biz`" seçim şarkısının güftesinde birtakım değişiklikler yaparak önümüzdeki seçim döneminde kullanacağı şarkı. aynı çitten geçmişiz biz, aynı ottan yemişiz biz, yazımız bir, kışımız bir, aynı götün kılıyız biz, şar… devamını gör
S
sarilaci13 yıl önce
akplilere koyun demek
herkesin hiç düşünmeden, hiç sorgulamadan, sırf moda bu diye akpli vatandaşlara koyun demesi olayıdır. gözümde yanlış ve ezikçe bir harekettir. ilk olarak akpli olmadığımı ve akp'nin hemen hemen her şeyinden nefret ettiğimi söylemek istiyorum. yine … devamını gör
S
sarilaci13 yıl önce
direnişçilerin arkasında kimler var
keşke olsaydı dedirten eylem lakin olmadığı için sokağa döküldüğümüzün farkında değil sanırım başkan.
S
sarilaci13 yıl önce
taksim de molotof atan kişiler
gezi eylemini fırsat olarak gören muhtemel dhkp-c örgütü veya redhack uzantılı siyonistlerin yönetimindeki grup'dur.
S
sarilaci13 yıl önce
izmir de gezi parkı direnişiyle dayanışma eylemi
Küresel eylem grubu izmir tarafından Taksim gezi parkı'ndaki direnişe destek amacıyla düzenlenen, Cumartesi 18:00 da Alsancak Sevinç Pastanesi önünde buluşularak gerçekleştirilecek eylemdir. detaylı bilgi için; https://www.facebook.com/events/614243… devamını gör
S
sarilaci13 yıl önce
izmir de gezi parkı direnişiyle dayanışma eylemi
Küresel eylem grubu izmir tarafından Taksim gezi parkı'ndaki direnişe destek amacıyla düzenlenen, Cumartesi 18:00 da Alsancak Sevinç Pastanesi önünde buluşularak gerçekleştirilecek eylemdir. detaylı bilgi için; https://www.facebook.com/events/614243… devamını gör
S
sarilaci13 yıl önce
24 mayıs 1993
tarihte bugün; `bingöl`'de bu tarihte `dağıtım`a giden `sivil` kıyafetli ve `silahsız` `33` asker `pkk`'lı teröristlerce şehit edilmişti.
S
sarilaci13 yıl önce
fatih terim ünal aysal akil adamlardır
rte'nin de aklından geçen önermedir. ne derece iş görür, varın siz düşünün. akil adam demişsin ama bu bildiğin holigan. (img:#422581)
S
sarilaci13 yıl önce
9 nisan 2013 galatasaray real madrid maçı
şl çeyrek final maçı. yaptık yine yaparız. çünkü biz galatasarayız! (bkz: 3 nisan 2001 galatasaray real madrid maçı) (bkz: 25 ağustos 2000 galatasaray real madrid maçı)
S
sarilaci13 yıl önce
anadol arabalarının inekler tarafından yenmesi
bir şehir efsanesidir. lakin fiberglas gövdesi bunu mümkün kılabilir. (img:#365203)
S
sarilaci13 yıl önce
pkk yanlısı uludağ sözlük moderatörü
S
sarilaci13 yıl önce
tartıştıktan sonra başlayan keşkeler
gün içerisinde yaşanan tartışmalardan sonra yaşanan pişmanlık sözleridir. "ulan şunu da deseydim, onun bir açığı vardı onu yüzüne vursaydım," gibi kendi kendi konuşmalarla devam eder.
S
sarilaci13 yıl önce
köpek suratlı
Suratı asık olanlar için kullanılan bir deyimdir. (bkz: muşmula surat) (bkz: serbest çağrışım öğesi)
S
sarilaci13 yıl önce
tek maçla yatan kupon
insanı dertlendiren,hüzünlendiren,küfür ettiren kupondur.
S
sarilaci13 yıl önce
server shutdown in progress
sözlüğün s~ı~çması anında beliren bir uyarı. "sunucu kapatılıyor" gibi bir anlama gelir. sunucunun neden kapatıldığı ise bir muammadır.
S
sarilaci13 yıl önce
gs nin bir transfer döneminin daha içine etmesi
doğru tespittir. özellikle gs başkanının kendi kendine tarih vermesi, o tarih gelince imza şov yapılacak gibi sözler söylemesi... çok komik!..
S
sarilaci13 yıl önce
egemen korkmaz ın fenerbahçe ye transferi
twitter da tribün dergisinde Egemen Korkmaz, Fenerbahce'ye gidiyor. diye yazmış .
S
sarilaci14 yıl önce
senden adam olmaz diyenlere sözlük yazar cevapları
Senden adam olmaz diyen kişilere sözlük yazarlarının cevaplarıdır. -senden adam olmaz `ucan su tospasi`. +farkındayım.
S
sarilaci14 yıl önce
kontamine
bir hastalık, mikrop bulaşmış kişi veya nesne.
S
sarilaci14 yıl önce
galatasaray şampiyon olmazsa bekaretimi veriyorum
bakir bir erkeğin iddialı cümlesi. ben de bakir bir erkek olduğum için aha buraya yazıyorum; eğer galatasaray şampiyon olamasın, gidip en yakınımdaki kezbanla sevişeceğim. aslansın cimbom, yakma beni.
© copyright 2005 - 2026