bugün
S
sardokar11 yıl önce
joker
ing. sakaci.
S
sardokar12 yıl önce
atatürk ün komunizm i bilmiyor olması
1921 yılının ocak ayında, mustafa kemal ile rus elçiliği sekreteri yanakoviç pulman arasında geçen diplomatik yazışmadan anladığımız olaydır, ah atam ah, keşke şu komunizm'i biraz araştırsaydın da bizim rusların gözündeki imajımızı zedelemeseydin....… devamını gör
S
sardokar12 yıl önce
patronun sekreterini kendi ofisinde becermek
yıllar önce bizzat yaşanmış olaydır. haftasonu hesapları toparlamak için ofise geldiğinizde, aylardır yarak bilediğiniz hatunun tek başına orada olduğunu ve sizin gibi yarım kalan işleri toparlamak için geldiğini farketmenizle başlayan maceradır. ş… devamını gör
S
sardokar12 yıl önce
duckface
kadınların dudaklarını büzerek ördekler gibi mal mal pozlar vermesine ecnebi aleminde verilen ad. türkçe'de bunu karşılayan bir deyim yok sanırım (ördek surat diye bir deyim de kullanılmıyor). yani aslında sorun küresel. belki facebook bu tür salaklı… devamını gör
S
sardokar12 yıl önce
kapalı kadın
tıpkı her kadın gibi kadındır. kimisi çok seksidir. kimi açıklar hiç dikkat çekmez gayet sıradandır. kimi kapalılar "bana bak bana bak" diye dolaşır ortalıkta.
S
sardokar12 yıl önce
ateistleri dinlemem mümin olmayan kimseyi dinlemem
Adı ustunde ateist yani ate(s)ist seytan atesten geldi onlarda atese tapar. (bkz: nerde hata yaptım ki)
S
sardokar13 yıl önce
black magic woman
bir `carlos santana` klasiği efsane şarkı.
S
sardokar13 yıl önce
bıcır bıcır memeleri şapır şapır emmek
(bkz:başlık olsun torba dolsun)
S
sardokar13 yıl önce
filmleri altyazılı izlemeyi seven tip
orjinaline sadık kalmak isteyen sabırlı bir izleyici.
S
sardokar13 yıl önce
S
sardokar13 yıl önce
S
sardokar13 yıl önce
S
sardokar13 yıl önce
çizgi roman kahramanlarının at ve köpekleri
en bilinenleri `düldül` ve `rin tin tin`'dir.
S
sardokar13 yıl önce
hiç sırıtmayan babanın sırıtma nedenleri
lise dönemlerim.. ağzıma sigara koyduğumu henüz mahallede bile gören yok.. james bond edasıyla 1 yıldır sigara içiyorum.. paketi eve götürmüyorum, apartmanın girişinde saklıyorum falan.. neyse, yine bi okul çıkışı 2 3 arkadaş geyikliyoruz kena… devamını gör
S
sardokar13 yıl önce
stephen hawking in allah ın varlığını kabul etmesi
ateyizlerde şoka ve titremeye neden olmuş durumdur. yıllardır örnek verdikleri adam allah var diyor. eskiden olm adam biliyo da konuşuyo bi kere taaaam mı diyen ateyizler hadi bunu da açıklayın. evet.
S
sardokar13 yıl önce
iftarda maklubeye davetli olmak
insanın mutluluktan havaya uçuracak davettir. saatler öncesinden akşam ezanının okunmasını iple çekersiniz. hele ki ali ihsan abi gibi bir maklube üstadı yapmışsa , of of of offf... yeme de yanında yat valla. ali ihsan abi onu içine kaşar rendelemişt… devamını gör
© copyright 2005 - 2026