bugün
S
sadeceyazmakistedim9 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
S
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
S
S
S
sadeceyazmakistedim10 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
S
stv nin filistinlilere terörist demesi
http://www.youtube.com/watch?v=2-IJuziSu_4 stv haber spikerinin, filistin-israil çatışmasını anadolu ajansı'ndan aldığı habere göre, "israil hava kuvvetleri, `terör örgütleri`ne ait yedi hedefi vurdu" olarak sunmasıdır. israil'in çeşitli yerlere düz… devamını gör
S
gecenin anlamsız fotoğrafı
(img:#1092549)
S
çok korkunç bir fotoğraf
(img:#1098103)
S
gecenin anlamsız fotoğrafı
(img:#1092549)
S
bayan değil kadın diyeceksin
Kadin hanimlarin cok kullandigi cumledir.
S
ledli ekmek dolabı
okullarımızdaki nadide(!) projelerden biri daha. (img:#1084265)
S
gecenin alakasız fotoğrafı
(img:#1074357) edit: başlık başa püskülü beeen olaaayım!...
S
gecenin alakasız fotoğrafı
(img:#1074357) edit: başlık başa püskülü beeen olaaayım!...
S
the walking dead
`image comics` tarafından 2003 yılından beri yayınlanan pek leziz bir zombi çizgi romanıdır. `robert kirkman` tarafından yazılır, `charlie adlard` tarafından çizilir. zombi salgını sonucu dünyanının sonunun gelmesini ve `rick grimes` isimli polis m… devamını gör
S
iki lider tek fark
Açıklamaya tanıma gerek yok. Binlerce fark var fakat genel olarak tek fark. Onu da siz seçin. (img:#1008205)
S
feminizmin dorukları
Feminizmin doruklarını yaşayan ablalarımızın haykırışlarıdır. Feminizm kadın erkek eşitliğini savunurken bunların ne kafada ne yaşadıkları gerçekten insanı hayretler içinde bırakır. Madem eşitiz bende " s*k " yazılı bir pankart alıp sokağa çıksam yem… devamını gör
S
feminizmin dorukları
Feminizmin doruklarını yaşayan ablalarımızın haykırışlarıdır. Feminizm kadın erkek eşitliğini savunurken bunların ne kafada ne yaşadıkları gerçekten insanı hayretler içinde bırakır. Madem eşitiz bende " s*k " yazılı bir pankart alıp sokağa çıksam yem… devamını gör
S
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
© copyright 2005 - 2026